Hartelijk dank voor jouw review
Heel erg bedankt voor deze positieve review!
Beter dan dit kan een beoordeling niet zijn!
top organistatie heb je vragen of zit je ergens mee staan gelijk klaar of altijd telefoonies bereikbaar. Ze hebben ook een breed arsortiment aan werk.
Dank voor deze mooie beoordeling! We zijn blij te lezen dat jij tevreden bent.
Ik ben heel tevreden met ab, want ze hadden 1 dag na dat ik me opgegeven had al werk voor mij . Contact is ook prima En het werk dat zij gegeven hadden is ook prima te doen. Kortom top uitzendbureau.
Dit soort beoordelingen lezen we graag. Blij dat je zo tevreden bent!
Toppers!!!
Goed om te horen dat je zo enthousiast bent! Dank voor je review
mede en dankzij mijn eigen vertrouwde, rechterhand, wordt alles voor me geregeld
Dat vinden wij fijn om te horen!
Ik vind het wel leuk en aardig van ze dat ze al die moeite doen voor ons en daar ben ik tevreden over de mensen van ab zijn ook heel vriendelijk
Hartelijk dank voor jouw review.
Hartelijk dank voor deze beoordeling
Het is heel fijn om met AB samen te werken. Ik heb goed contact met mijn Accountbeheerder. En ik kon gelijk aan het werk.
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. FIjn om te horen dat je tevreden bent over ons!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. WIj vinden het fijn om te horen dat het werk je goed bevalt!
AB Vakwerk is erg betrokken en zet zich goed voor jou als werkzoekende in.
Wow, een betere score kun je je niet wensen :) Heel erg bedankt voor deze mooi review!
Altijd alles netjes op tijd. Afspraken nakomen Staan je altijd met een passend antwoord bij TOP!
Heel fijn om te horen dat alles je goed bevalt! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Hartelijk dank voor je positieve review.
Ik werk inmiddels al weer 17 à 18 jaren via of voor AB. Juist die verschillende klussen en het vaste melken en voor de NAK geven mij ontzettend veel voldoening met daarnaast een redelijke vergoeding voor de tijd die erin gaat zitten.
Dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat het werk en de variatie in het werk je veel voldoening geeft!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling
goed voor het personen maar slecht bereikbaar voor de klant
Dank voor je beoordeling en je feedback.
Te weinig waardering om 24 /7 beschikbaar te zijn Beloning onder de maat (sterke achteruit gang in de de weekend toeslagen -10 tot 15 procent Geen toeslagen voor gebroken diensten
Dank voor je beoordeling en je feedback.
Hartelijk dank voor je beoordeling.
Ik zit nu al weer 24 jaar bij AB en ik werk nog steeds met plezier.
Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je na 24 jaar nog altijd veel plezier in het werk hebt!
mijn ervaring is goed
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Werk er met plezier en de afleiding is leuk.
Goed om te horen dat het werk je plezier en afleiding geeft. Dank voor de mooie beoordeling.
Mijn werk in het groen bij Stadswerk te Alkmaar bevalt mij uitstekend.
Dank voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat het werk goed bevalt!
Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Zeilmakerstraat 19
8601WT Sneek
AB Vakwerk is met vakbekwaam flexibel inzetbaar personeel niet gericht op winst maar op de continuïteit van haar leden en opdrachtgevers! Onze wortels liggen in de agrarische sector, maar inmiddels zijn onze medewerkers in alle branches te vinden waar personeel met twee rechterhanden nodig is. Zo zijn we onder andere actief in de groenvoorziening, de grond-, weg- en waterbouw, industrie, techniek, transport & logistiek en de bouw.