Heel goed
Goed want ald ik een vraag heb wordt ik altijd geholpen.
Werk er nog maar kort maar tot nu toe geen klachten.
wist iet niet en werdt me uigelegd hoe het zat
Ik was al enige tijd op zoek naar werk en heb bij diverse uzb gewerkt echter overal voor een korte tijd en over het algemeen ver bij mij vandaan Via AB snel een aanbod gekregen en aan de gang kunnen gaan Via een perfect digitaal systeem alle formaliteiten welke voor een inschrijving nodig zijn snel en goed geregeld Echt blij mee en hoop lange tijd voor of via hun te kunnen werken Zbigniew Sikora
Ik werk net voor AB en het bevalt tot nu toe prima.
heb goede contact met Jurgen mijn contact persoon. Je bent niet een nummer de persoonlijke benadering vind, ik ook heel goed. Tot nu toe alleen maar pluspunten.
ga zo door !!
Er wordt direct en adequaat gereageerd op vragen.
Ik heb een fijne baan gekregen, duidelijke afspraken en de communicatie is prima en snel.
mijn eerste gesprek bij jullie verliep goed en kon gelijk mijn prioriteit aangeven wat ik wou en ook niet wou. ik ben lekker bezig en dat voelt goed
Sinds februari aan t werk voor AB vakwerk, zeer positieve ervaring hoe en waar ik ingezet word
Dit is mijn eerste keer sinds mijn pensionering dat ik voor een uitzendorganisatie aan het werk ben gegaan en ik moet zeggen dat het inschrijven en de te werk stelling zeer soepel is verlopen. Een en ander verliep digitaal waarmee ik goed ben geholpen , en je kan ook even bij ABvakwerk binnenwippen voor een bakje koffie en hulp bij vragen . Het invoeren en versturen van je gewerkte uren is eenvoudig via de app te doen en loonstroken zijn snel te downloaden . Al met al voor mij een prettige ervaring .
als zzp heb ik in de winter periode de loze dagen kunnen opvullen prettig contact op kantoor
Als er iets is word het gelijk opgelost vriendelijke mensen
Goed geregeld altijd vriendelijk
Geen klachten
AB Vakwerk voorziet mij van leuke werkzaamheden en daarnaast krijg je goede informatie.
Vriendelijk, snel, duidelijk contact en afspraken zijn vlot gemaakt. ook in de eerste werkweek meerdere keren even gebeld of alles naar wens verloopt en de baan bevalt.
Doordat ik op de rand van het werkgebied van AB woon, niet ver wil reizen. Duidelijk heb aangegeven dat mijn voorkeur uitgaat naar een paar ochtendmelkbeurten bij een niet al te grote boer besef ik dat het lastig is een geschikt plaatsje voor mij te vinden.
Goede communicatie, vlotte afhandeling, meedenkend, gewoon goede werkgever
Via AB-vakwerk terecht gekomen bij een fijne baan (hovenierswerk) in mijn eigen omgeving. De faciliteiten werden vanuit AB-vakwerk geboden waardoor ik goed en veilig heb kunnen werken. Bedankt!
Dank voor je mooie review! blij dat we je goed hebben kunnen helpen!
leuk gesprek op banenbeurs, kon meteen wat "doen"werk regelen voor me, en dat is wat ik o.a. vroeg. eerst beginnen en de rest kan later nog wel.
Hartelijk dank voor je reactie en je review
Zeilmakerstraat 19
8601WT Sneek
AB Vakwerk is met vakbekwaam flexibel inzetbaar personeel niet gericht op winst maar op de continuïteit van haar leden en opdrachtgevers! Onze wortels liggen in de agrarische sector, maar inmiddels zijn onze medewerkers in alle branches te vinden waar personeel met twee rechterhanden nodig is. Zo zijn we onder andere actief in de groenvoorziening, de grond-, weg- en waterbouw, industrie, techniek, transport & logistiek en de bouw.