tot nu toe leuk en afwisselend werk
Super snel en vriendelijk geholpen met al mijn vragen.
Snel werk voor ons gevonden en er wordt snel uitbetaald.
Werd netjes gebeld dat er een vacature vrij was, en na akkoord bevonden gingen de onderhandelingen vlotjes. Super blij waar ik nu werk. Ga zo door
Hartelijk dank voor je reactie. We zijn blij met deze positieve beoordeling.
korte lijnen en direct antwoord en oplossingen bij vragen
Hartelijk dank voor deze mooie review. We zijn blij te horen dat jij tevreden bent
Zeer goede aansluitende functie gevonden door het team van AB.
Dit horen wij graag! Hartelijk dank voor je reactie
Degene bij AB vakwerk die ik nu ken, zijn vakkundige mensen, die bereid zijn mee te denken, hulpvaardig en prettig in de omgang. Ik werk graag voor ze.
Hartelijk dank voor je positieve review!
Snel werk gekregen en word goede communicatie
Hartelijk dank voor je reactie. We zijn blij met deze positieve beoordeling.
Goed personeel heel vriendelijk bij binnenkomst zijn heel erg goed met het beslissen wat er bij je past.
Dank voor je positieve review!
Zaken worden goed en snel geregeld, goed contact met degene die alles regeld.
Hartelijk dank voor je positieve review
Er word enorm goed naar de mensen geluisterd en er word altijd op tijd betaald gewoon niks op aan te merken
Hartelijk dank voor je positieve review!
Goed samenwerking!
Goede review :) Dankjewel
Omdat mijn "werkcontract" nog maar slechts uit enkele inzetbaarheidsweken bestaat kan ik niet een goed onderbouwd argument geven . Eerste indruk is echter positief
Fijn dat de eerste indruk positief is! Hartelijk dank.
Goed!
Dankjewel!
Ze nemen tijd voor je als individu en proberen alles zo goed mogelijk te verzorgen
Hartelijk dank voor je review
Ik wordt goed geholpen en ze denken met je mee om passend werk te vinden.
Hartelijk dank voor je mooie review
Ik kan alles vragen en krijg snel antwoord
Hartelijk dank voor je reactie. We zijn blij met deze positieve beoordeling.
Mede dankzij de Vestiging Berlikum en met nogmaals een oprecht woord van dank aan uw collega Mevrouw Ineke Brinksma vond ik in de Gemeente Noard East Fryslan naast een zeer geschikte werkplek ook het dagelijkse ritme van 40 uren per week werk en het werkplezier met een Groep Fijne Collega's terug ,die ik helaas zal moeten verlaten als mijn dienstverband er daar straks op zit ,wat mij bijzonder zal spijten. Naast werk wat mij goed ligt kom je als Mensenmens met een verhaal thuis en wordt je gewaardeerd als Mens, Als Collega ,als Vraagbaak maar ook om je humor. Kan dus uiteindelijk alleen maar de hoop uitspreken dat ik weer terug mag en ook kan komen begin 2022.Het gaf mij weer struktuur, vastigheden en houvast. Tige Dankbaar Foar!!
Wat een mooie review. Hartelijk dank hiervoor!
mijn ervaringen zijn erg goed, wanneer ik vragen of problemen heb wordt ik snel geholpen en contact wordt snel gelegd. Zonder vreemde poespas staat er altijd iemand klaar.
Hartelijk dank voor je reactie. We zijn blij met deze positieve beoordeling.
Mijn ervaring met abvakwerk is heel positieve hele aardige mensen
Wat mooi om te horen! Hartelijk dank voor je mooie review
Meehelpend in onderhandeling, wekelijks betaald, snelle reactie. Verbeterpunt: een App voor gemakelijk uren invoer zou prettig zijn
Dank voor je review en je tip. We gaan er zeker naar kijken of dit mogelijk is
Super uitzendbureau die snel werk voor me heeft geregeld en goed bereikbaar en goed contact met het uitzendbureau. Ook zijn werk kleren en schoenen via ab snel geregeld
Hartelijke dank voor je mooie review!
Ze geven je de kans om te leeren
Dat vinden wij ook zeer belangrijk! Hartelijk dank voor je review
Ik werk nu al 2 maanden via AB Vakwerk en dat bevalt goed. Loon netjes op tijd en bij vragen word je snel geholpen.
Hartelijk dank voor je reactie. We zijn blij met deze positieve beoordeling.
Leuk werk leuke collega's en je ken lekker doorwerken
Mooi om te horen, dank voor je review
Zeilmakerstraat 19
8601WT Sneek
AB Vakwerk is met vakbekwaam flexibel inzetbaar personeel niet gericht op winst maar op de continuïteit van haar leden en opdrachtgevers! Onze wortels liggen in de agrarische sector, maar inmiddels zijn onze medewerkers in alle branches te vinden waar personeel met twee rechterhanden nodig is. Zo zijn we onder andere actief in de groenvoorziening, de grond-, weg- en waterbouw, industrie, techniek, transport & logistiek en de bouw.