Is zoals op de website aangegeven, makkelijk te installeren, echt tevreden

Goede communicatie, snelle levering en een goede prijs- kwaliteitverhouding

Mooie kwaliteit, netjes afgeleverd.

Mooie kwaliteit product, scherpe prijs en keurig verpakt.

Snel en Werkt perfect

Ik kocht reeds eerder bij HBM en ben best tevreden. Snel, betrouwbaar en goed materiaal. Het enige wat beter kon dit keer? Het toestel had eigenlijk geen handleiding om van te spreken. Ik had nog nooit zulk toestel gebruikt en ben dus raad moeten gaan vragen.

Duidelijke website en vlotte levering. Producten goed verpakt om kans op beschadiging zo klein als mogelijkte houden.

Bestelling goed afgehandeld

Had die bestelling niet compleet ontvangen maar is goed afgehandeld. Op mail kan nog wel iets eerder gereageerd worden.

Gewoon goed

Zoals ik van HBM gewend ben, nette levering en degelijk materiaal voor een schappelijke prijs

Eerlijke en kwalitatieve producten met super service

Wij hebben intussen reeds meerdere producten bij HBM gekocht en zijn van ze allemaal even tevreden. allemaal oerdegelijk en vlot geleverd. Klantendienst kunnen wij niet over oordelen want hebben deze nog niet nodig gehad.

Snelle en goede service

Mijn bestelling was de andere dag al in huis. Goed gereedschap.

Altijd snel bezorgd

Snelle leveringen ,goede kwaliteit van gereedschappen en machines,ook de prijzen zijn helemaal prima

Subliem

Ja gewoon helemaal top!

Absolute klasse!

Snelle levering en degelijk materiaal aan een scherpe prijs!

Mooie prijs kwaliteit verhouding

Heb een mooie krimp tang gekocht, had nog wat hulp nodig van de klantenservice en die hebben mij ook netjes via de mail wat uitleg gegeven.

Goed geholpen

Ik kreeg me bestelling super snel binnen. nadat ik alles had uitgepakt misten ik iets bij een lasapparaat, ik werd daarna super geholpen en het onderdeel wat is miste was super snel opgestuurd! Fijne online winkel!

Van bestelling tot en met levering perfect

Grondboor besteld en snel geleverd, het product is precies waar ik op had gerekend, nogmaals bedankt!!

Snelle levering en een goed product.

Snel geleverd en het is een goed product. Prijs en kwaliteit zijn goed

Schnelle Lieferung und guter Service

Sehr schnelle Lieferung. Hatte Probleme den Moter ans Laufen zu bekommen. Habe per Mail mein Problem geschildert und ma nächsten Tag die Lösung meines Problem es erhalten. Toller Service.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie machine, snelle levering

Machine voldoet aan verwachting (prijs/kwaliteit)

Schitterend!!

Als netjes verzorgd en op tijd thuis gestuurd.

Perfecte levering

Alles ging van aankoop tot bezorgen heel goed. Ook de kwaliteit van mijn product was zeer goed

Bestellen, leveren, gewoon top.

Online, duidelijk, gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.

Goed product, snelle levering, helemaal tevreden.

Mijn product was tijdelijk niet leverbaar. Toen het er weer was kreeg ik een mail en kon ik alsnog bestellen. Goede service.

geweldige service

kocht een motormover die na het eerste gebruik defect bleek te zijn. Na een mailtje ontving ik direct antwoord met de toezegging dat een nieuwe zou worden toegezonden. Enkele dagen later ontving ik deze inderdaad. De eerste geleverde mover hoefde niet retour.

Vertrouwd en goed

Mooie, duidelijke en vertrouwde webwinkel zonder onaangename verrassingen. Bij HBM al vaak wat besteld en er is altijd correct geleverd.

Productinformatie was volledig en levering snel.

Op de site gezocht naar gereedschapskoffer. Naast het ruime aanbod zijn ook de individuele beschrijvingen zeer uitgebreid wat de keuze vereenvoudigd. Na bestellen snel geleverd en inhoud en kwaliteit conform verwachting.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht