goed overzichtelijke webshop

goed informeerde artikels goede prijs snelle levering

Goed en betaalbaar groot assortiment

Laatste aankoop bosmaaier in een woord geweldig alles heb ik gebruikt en het werkt fantastisch en heel goedkoop heel goede koop.

Supermaterieel ! Vlotte levering

Vlot geleverd. Goed verpakt. Duidelijke handleiding. Supergoed materieel om mee te werken (erpkaatsbare superjaws voor houtsnijden en -kappen). Aanrader. Leen

very pleased

I am satisfied with the purchase happy for every informative e-mail the purchase was simple and pleasant Thank you very much

Prima kwaliteit producten voor een goede prijs

Vriendelijke medewerkers en een snelle service. Jammer dat je niet gelijk kan bestellen en afhalen maar dat hier enkele dagen tussen zit.

Prima service en heldere communicatie

Onlangs een bestelling geplaatst, het was een mooie aanbieding. Helaas bleek de voorraad niet helemaal op orde maar hier helder en open over gecommuniceerd. Spullen netjes thuisbezorgd volgend verwachting.

Voor de echte klusser is hier alles te krijgen!

Spulletjes besteld zoals een werkbank, netje verpakt, duidelijk, mooie materialen met een mooie prijs. Ik heb mijn site wel gevonden, super blij met HBM!

Goede snelle service

Verschillende onderdelen besteld waaronder zware spullen Binnen een week in huis en alles netjes verpakt Goede en snelle service

Goed spul, service en levertijd kan beter

Omdat de track&trace wat onduidelijk was heb ik geprobeerd om contact op te nemen. Helaas geen telefonische bereikbaarheid, alleen per webform. Levertijd was uiteindelijk een week (zat wel een feestdag tussen) terwijl de spullen gewoon op voorraad waren. Bovenstaande maakt dat ik niet snel opnieuw hier zal kopen. Producten wel dik voor elkaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goede ervaring

Top gereedschap, al meerder malen besteld bij HBM. De laatste keer paste een onderdeel niet door een fabricagefout. Na dit te melden, kreeg ik direct het onderdeel na gestuurd. Top service.

Overzichtelijke site, duidelijke weergave

Mooie tuinfrees, werkt goed. Goed en duidelijk instructieboekje. Een genot om mee te werken. Eenvoudig in bediening. Super blij met deze aankoop, een echte aanrader.

Gewoon goed

Altijd snel verstuurd. Geen smoesjes achteraf dat iets tijdelijk toch niet op voorraad bleek, als tijdens t bestellen de site wel voorraad aan geeft. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Service aftersales ook gewoon goed!

Goed materiaal

Zeer tevreden.

Werkbank is de verwachting overtroffen!

Prachtig stevig werkbank van HBM. Ik had hem niet heel stevig verwacht voor die prijs, maar alles er aan spreekt kwalteit. Deze gaat nog wel even wat jaren mee. Dank!

Top bedrijf!!

Goed bedrijf! Snelle levering en goede producten. Ook eigen product merk hbm goedkoop en goede kwaliteit!

Meerdere producten alles van HBM gekocht ( TOP )

Zoals het hoort

Ik had een aantal producten besteld en allemaal netjes aangekomen en op tijd

Een prima ervaring met HBM.

Ik wilde graag een artikel kopen maar dat was niet op voorraad. Op de website aangegeven dat ik graag op de hoogte gesteld wilde worden als het artikel er weer was. Na een tijd een bericht en gelijk een bestelling geplaatst. Na 3 dagen een keurig pakket in huis. Goed geregeld BHM!

Goede kwaliteit en service

Wasborstel op steel voldoet prima. Goede aansluiting en geen lekkage. Kortom een prima borstel voor de camper.

Snelle levering, prima product!

Was op zoek naar kabelgoten voor op de vloer. Gevonden tegen een prima prijs voor een meer dan prima product.

Snelle service, top product!

Erg tevreden!

Snelle levering, goede prijs en product voldoet aan verwachtingen

Bij HBM Machines bestelde ik onlangs 6-laags planken opbergbeugels, vijf 100 mm lijmklemmen (éénhandsbediening) en een paar optische rookmelders. Betaling en levering ging zeer vlot, kwam in verschillende pakketjes maar lijkt me vrij begrijpelijk. De beugels zijn ontzettend stevig, we hebben de wand van ons atelier er mee bekleed zodat al het hout nu uit de weg en netjes opgebogen is. De kleine lijmklemmen kwamen ontzettend van pas bij een paar kleinere klussen en de rookmelders hebben we hopelijk nooit nodig, maar vlot getest en opgehangen. Zodra er weer een plekje vrij is, bestellen we extra opbergbeugels. Hartelijk dank!

Snelle levering en goede informatie via de website

Mijn bestelling is snel geleverd en op de website heb ik goede informatie kunnen vinden over de producten. Zeer tevreden

Top geregeld

Correct en snel

De dingen die ik aan gekocht heb zijn vlot geleverd en goed van kwaliteit

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht