Goede kwaliteit voor een goede prijs

en eenvoudig en overzichtelijk te bestellen

Keurige zending voor goede prijs

Een kleine bestelling gedaan voor wat barbecue spullen. Verzending zelf liet een paar dagen op zich wachten, maar het was keurig verpakt. Producten van goede kwaliteit

Uitstekend werkende grondfrees snel geleverd

Voor onze grote tuin, incl. moestuin, online een 96cc 2,5 pk HBM grondfrees besteld. Paar dagen later keurig aan huis afgeleverd. Met handleiding erbij snel afgemonteerd, olie en benzine erin en: frezen maar. Blij dat ik de 2,5 pk uitvoering heb gekozen: gaat soepel door de grond en je hoort de motor niet zwoegen als er wat graspollen voorbij komen. Zeer tevreden met deze gebruiksvriendelijke machine (blijft altijd een beetje duwen/trekken omdat dit type op de freesmessen voortbeweegt). De achteruitrijstand is essentieel. Handig dat je gemakkelijk kunt wisselen tussen 2 en 4 freeswielen.

Ruime keuze en goeie service

Zeer ruim aanbod van top producten. Overzichtelijke site Fijne klantenservice Zeker een aanrader!!!

Snelle levering conform afspraak

De levering kwam snel conform afspraak.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Pas een pneumatisch spijker pistool besteld. Een heel degelijk apparaat waar ik veel plezier aan ga beleven. Ik ben met de inrichting van mn werkplaats bezig en de kans is groot dat ik hier mn spullen en machines vandaan ga halen. Website overzichtelijk en bestelling snel in huis! Dank jullie wel!!

Slecht

op 10 mei een gipsplaatlift besteld. Trage levering, geen communicatie als er iets en backorder staat. Geen bereikbaarheid via telefoon, alleen chat met standaard antwoorden. Geen oplossing of toezegging wanneer deel 2 geleverd wordt. 10 mei besteld 9 dagen later nog niet het volledige apparaat ontvangen. apparaat bestaat uit 2 delen blijkbaar. Niets op een pakbon o.i.d. gelezen hierover. Afwachten wanneer deel 2 komt. Bij vragen of het maanden, weken, dagen duurt werd er geschreven " dat weet ik niet". :-)

Goede service en goed product

Goede snelle afhandeling bij het ophalen van bestelde artikel

Altijd prima in orde!

HBM Machines, mijn "place to go" voor mijn gereedschap.

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen.

Een zeer goed product voor de prijs..

Buitengewoonlijk !!

Eerste indruk op de zaak..... PARADIJS !! Alles verkrijgbaar voor elk klus en voor een mooi prijs. Ideale plek voor een sleutelaar !!

Ijzersterk vakwerk

Snelle probleemloze levering van mijn sleuvenfrees.

Slechte service en lange levertijd

in het verleden gibg het altijd goed met de leveringen van HBM, maar de laatste tijd duurt de levering veel te lanf, zit nu al 1 week op mijn bestelling te wachten en nog steeds niet geleverd en zoals het er uit ziet voorlopig nog niet ook. Zal in de toekomst dan ook niets meer bestellen bij dit bedrijf. Zijn genoeg alternatieven om bij andere bedrijven te bestellen.

vlotte bediening en goede machine

vlotte bediening en goede machine

goeie machines, snelle levering!!!!

gemakkelijke site, mooie producten en hele snelle levering!

Zoals verwacht een snelle levering en goed product

Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering, heb er al veel plezier van gehad

Perfecte Compressor gekocht, fluisterstil en net in prijs verlaagd.

Zeer deskundig advies gekregen in de winkel over welke Compressor aan te schaffen passend bij mijn werkzaamheden. Vervolgens online gekocht. Zeer tevreden mee.

Dezlefde dag antwoord op vraag om bijkomende inlichtingen. Besteld en zonder prolemen geleverd. mvg

Mijn ervaring. Spullen worden zo als verwacht op tijd geleverd. Ook vind ik de bestel order en site heel duidelijk. Tot nu toe al paar dingen besteld en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit, snelle levertijd

Op zoek naar specifiek gereedschap kwam ik via Google uit bij HBM. Het product en de prijs spraken mij aan en heb direct besteld. Het product werd daarna snel geleverd. Erg tevreden!

Zoals het hoort

Duidelijke site, omschrijvingen kloppen tenminste. Snelle en juiste levering

Snelle service en geweldig product

Hen een hbm tacker gekocht. Inmiddels al veel gebruikt zonder problemen.

Super snelle levering

Ik bestel altijd bij HBM. Goede kwaliteit en je gereedschap word snel geleverd. Top!!

Super product ,snelle levering

Al een aantal keer eerder besteld,ruim assortiment en vlotte levering

Ik ben zeer tevreden en ook de snelle levering

Ik ben zeer tevreden en ook de snelle levering