prijs kwaliteit verhouding prima!

Bestelde tuinwals voldoet aan de verwachting en was binnen 24 uur in huis! Kortom prima product met een goede prijs kwaliteit verhouding!

Zeer snelle levering

Goede prijzen, duidelijke site en snelle levering

Prima ervaring gehad

De bestelde producten werken naar behoren. Toen ik vragen had over de bestelling werden die via de klantenservice binnen 2 dagen beantwoord.

Tevreden

Goede kwaliteit.

vlotte levering en goede kwaliteit.

Prijzen zijn vakj lager dan ergens anders.

Top en super snel geleverd!

Had een compressor gekocht, werd snel en netjes geleverd helemaal compleet dat is ook nog wel is een probleem bij sommige bedrijven. Ben fan van HBM geworden!

Perfecte webshop en snelle verzending.

Snel gevonden wat ik nodig had kom zeker nog eens terug voor een ander item op mijn lijstje.

Goede snelle service

Goede kwalitatieve spullen voor de prijs verhouding. Ideaal voor de huis/tuin/keuken klusjes!

Top product aangeschaft!

Mooie prijs voor een topproduct, we hebben een hele mooie polijstmachine aangeschaft. Is voor elke autopoetser een aanrader!

Correcte levering en perfecte machine, spijtig geen handleiding erbij

Geweldig goed functionerende machine, en spijtig alles zelf moeten uitzoeken door gemis van een handleiding.

Vlotte afhandeling

Makkelijk bestelproces, vlotte afhandeling daarna.

Veel keus en kwaliteit

Veel keus aanbod is altijd goed word netjes geleverd

Mooie producten voor een redelijke prijs

De producten die ik heb mogen ontvangen waren goed van kwaliteit en waren in korte termijn geleverd. Blij hiermee. Zeker een aanrader.

Snelle levering en een goed produkt.

Een cementspuitmachine voor een goedkope prijs die super goed werkt. Ik was zeer verrast bij het gebruik hoe handig dit is om je muren alleen en sneller te bezetten.

Geweldig!!!

162 delig gereedschap koffer gekocht! Super kwaliteit en erg handig om te hebben voor alle huiselijke bouwprojecten. Zeer tevreden! ;)

Goeie service

Top service bestelling geplaatst en binnen 2 dagen thuis. Eerder al iets besteld hier kende het bedrijf nog niet dus een beetje sceptisch of ze alle beloftes na komen maar 2 keer totaal niet teleurgesteld. Bestel hier vaker dingen

Fijne polijst machine

Heb de polijstmachine voor het eerst gebruikt Het is een prima machine Doet zijn werk goed Niet zwaar goed instelbaar Koffer er bij Fijne aankoop Snel antwoord op je vraag via de e-mail gekregen dit bedrijf is aanbevelenswaardig

Geweldige winkel, zeer goede prijzen en kwaliteit. Snelle correcte levering. Top.

Alles volgens verwachting verlopen.

Alles volgens verwachting verlopen.

Meer dan top

Een gereedschap besteld wat niet op voorraad was. Toch hebben ze een snelle levering kunnen maken.

Prima voor elkaar.

Al diverse artikelen besteld bij HBM. Wors goed op dehoogte gehouden via mail. Prima producten.

Snelle service, erg groot aanbod! Ga er nog veel bestellen!

Super service! En wat een aanbod! Goed kwaliteit voor de werkplaats!

alles voor bedrijf en doe het zelver!!

Al mijn spullen die ik tot nu toe besteld heb van bankschroef tot lasdraad en dopsleutel set grote variatie en verschillende maten snel geleverd.

Goede service snelle levering

Goed product , snel thuis dat is wat wij wille .

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestellen ging makkelijk, was snel geleverd, koste niet veel en echt top kwaliteit. Alleen kreeg ik mijn bestelling in tweeën, terwijl dat niet nodig was. Een daggie extra wachten en één pakket was beter geweest.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht