Ontspannen sfeer & goede behandelingen

Boran en Denise hebben een erg ontspannen sfeer in hun praktijk. Ze leggen rustig uit wat ze gaan doen en vragen verder dan alleen lichamelijke klachten. Ze vragen goed door of er verbetering is (of niet) en leggen uit wat welke behandeling voor effect zou moeten hebben! Ik kwam voor mijn knie en heb daar inmiddels praktisch geen last meer van

Vriendelijk, persoonlijk, professioneel en duidelijk.

"Vriendelijk, persoonlijk, professioneel en duidelijk", zo omschrijf ik Chirobalance het liefst. Na een diagnose wordt een plan opgesteld om het functioneren van je lichaam weer op orde te krijgen. Ik voelde mij verlost van vele klachten en zie de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.

Prima team

Zeer deskundig en ervaren personeel. Efficient en vriendelijk.

Zeer professioneel en vriendelijk.

De eerste keer bij een chiropractor en verbazingwekkend naar het resultaat. Zeer tevreden en klachten zijn na 8 behandelingen bijna weg.

Super goed

Kundige behandelaren die weten waar ze mee bezig zijn.

Na enkele behandelingen was verbetering voelbaar.

Er wordt voor de start van de behandeling een behandelplan opgesteld na een uitvoerige intake. De behandelingen ervaar ik als prettig en professioneel. Er wordt steeds duidelijk uitleg gegeven. Er is ruime gelegenheid tot het maken van een afspraak, zelfs in de avond.

Was vol goede moed begonnen, zeker na het intake gesprek, maar ben zeer teleurgesteld.

Na 14 behandelingen voor nek en rug ben ik veel slechter af. Ik heb nu constant hoofdpijn en pijn in het hele bekken.

na 9/10 behandelingen nog hevige zenuwpijn

Waar ik voor kom zenuwpijn van uit mn rug, k heb nog steeds hevige pijn, jammer!!! Verder zijn ze erg aardig en positief.De behandelingen geven je wel wat meer energie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn kinderen en ik worden altijd vriendelijk ontvangen, alles wordt duidelijk uitgelegd dat en ze weten wie je bent! Super fijne praktijk!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb Boran en Denise leren kenen als 2 enthousiaste mensen die hun vak als chiropractor goed verstaan en daarbij bereid zijn om hun vakgebied ook in de breedte te verkennen. Mede daardoor is het Boran gelukt mijn rugproblemen effectief te behandelen daar waar het meerdere voorgangers niet is gelukt. De holistische kijk, welke doorschemert in hun benadering van de klachten, spreekt mij aan. Boran is duidelijk in zijn uitleg en geeft nuttige tips als het nodig is. Ik ben heel tevreden met het resultaat en blij dat ze op mijn pad zijn gekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had vorig jaar een operatie gehad aan vernauwing ik mijn ruggengraat .Na 8 weken ongeveer niets te mogen doen en daarna fisio met veel oefening wilde mijn herstel niet lukken ik had nog veel pijn .Toen ben ik bij chirobalance terecht gekomen daar ben ik 6 weken 2x per week geweest en pijn is nu zo goed als weg heerlijk .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben binnen een paar weken op een professionele wijze klaargestoomd om zonder rug- en nekklachten de marathon te lopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rapportcijfers spreken van zich zelf

4 sterren: goede service, goed behandeld

De behandelingen bij Chirobalance (Boran) hebben mij super geholpen. Klachten vanuit (lage) rug en bekken zijn verholpen. Hierdoor heb ik recent zonder klachten (tijdens en erna) een marathon gelopen. Prettige behandelaar. Zeker aan te bevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na 12 behandelingen voel ik mij heel goed en ben blij met de feed back die ik krijg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne samenwerking tussen Denise en Boran, heel kundig team.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mij werd mij totaal niet verteld dat je enorm veel pijn in je bekken en stuitje en onderrug krijgt bij een bekken correctie. Als je Boran daarop aanspreekt dan vliegt meneer gelijk in de verdediging en schuift alle verrantwoordelijkheid af en is het de schuld van de patient. Door zijn behandeling kan ik door de pijn tijdelijk niet werken en is mijn manueelherapeut momenteel druk bezig om mij weer pijnvrij te krijgen. Eind cijfer voor Boran een 2!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Boran en Denise zijn betrokken en deskundig in hun werk. Ondanks dat ik wat huiverig was voor de start heeft Denise mij zeer goed geholpen waardoor nu alles wat soepeler gaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was bij aanvang van de behandeling sceptisch omdat ik niet precies begreep wat deze inhield. Dit werd uitgelegd en na een aantal weken merkte ik significantie vermindering van mijn klachten. Top dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vrij nuchter begon ik aan deze behandeling omdat ik het allemaal "vaag" vond, maar had al na een paar behandeling goed resultaat. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Het verloop van de behandeling wordt netjes met je besproken. Kan het mensen zeker aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig en fijn, terugkomen naar Denise nadat zij weg is gegaan in Bergschenhoek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een hele bijzondere ervaring bij Chirobalance! Het lijkt alsof je bij een tovenaar komt, maar integendeel het is allemaal medisch onder bouwt en het resultaat is fantastisch. Mijn nekklachten zijn zo goed als verdwenen. Ik heb veel meer energie. Ik ging vroeger vaak naar de fysio en dat verlichtte de klachten maar het ging nooit echt weg. Sinds ik bij Boràn van Chirobalance kom, voel ik voor het eerst het verschil. In het begin werd mij verteld dat ik wellicht meer hoofdpijn zou krijgen en dat was ook zo, maar dat was enkel in de week na het eerste consult. Daarna merkte ik elke week dat het beter ging. Ook als ik geen klachten meer heb denk ik dat ik toch nog als ‘onderhoud’ blijf komen. Alle zenuwen lopen door je ruggenwervel. Als je nek en rug niet helemaal in de goede houding staan, kunnen je zenuwen niet optimaal functioneren en daar je lichaam wordt aangestuurd door je zenuwen kan dit veel diverse klachten geven. Af een toe een check naar de stand van mijn nek en rug kan dus geen kwaad!