1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wij zijn na een slechte ervaring met flyct terecht gekomen bij sap ,er werden mooie verhalen bij de intake belooft ,helaas is er niets van uitgekomen . helaas waren wij nooit gedwongen te schikken voor de gezondheid van mijn gezin en bedrijf . iedereen verdient geld over de rug van het slachtoffer ,terwijl het slachtoffer in de kou staat .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mevr Natascha Jansen heeft mij zeer goed ondersteund en mijn zaak zorgvuldig behandeld. Nogmaals hartelijk dank. Mvg. Robert Hesselink

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen het eerste, algemeen advocaat, machteloos kwam te staan tegen een weigerende werkgever, werd SAP Advocaten ingeschakeld voor een schadevergoeding voor 2 bedrijfsongevallen. De schadeverzekeraar NN heeft de aansprakelijkheid voor een ongeval toegegeven en voor het tweede ongeval afgewezen. Zijn verzet heeft zij uiteindelijk opgeheven na het kennisnemen van het uitgekiende concept-dagvaarding van mr. Roth. Petje af voor dit huzarenstukje.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettig en duidelijk contact, zou jullie zeker aanbevelen bij anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Empathisch, toegankelijk , goede uitleg procedure.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik hoop niet dat ik SAP in de toekomst nodig heb maar mocht het wel geburen dan weet ik gelijk zonder zoeken waar ik terecht kan . Alle cijfers die ik gaf die meen ik ook alles is een dikke 10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel goed geholpen. Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat. Ik zal mijn advocaat missen. Bedankt voor de goed zorg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een aanrijding gehad tegenpartij zat fout was inmiddels bijna 1 jaar bezig met Univé (eigen verzekeraar) op den duur had ik het gevoel dat Univé niets voor mij zou kunnen betekenen. Vervolgens toch een stap naar Sap advocaten gezet om te kijken of die wat voor me konden betekenen. Vervolgens contakt gehad met J. Van Oel na een goed gesprek kwam de heer meteen in actie & heb ik mijn zaak kunnen kort sluiten zoals ik dat zelf wou (mijn voorwaarders) binnen paar maanden was t allemaal geregeld dankzij Sap Advocaten. (Ik zag geen enkel hoop meer in Univé so jammer) Hierbij nogmaals super bedankt J. van Oel Groetjes O Demir

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben zeer tevreden over hoe de zaak is afgehandeld. Zou de heer van oel mij nog even kunnen bellen? Ik wou hem nog een vraag stellen. 0623864698 met vriendelijke groet, Tiemen Homan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden. Nadat de zaak al enkele jaren geen voortgang maakte nam SAP advocaten de zaak over. Direct kwam er een duidelijke en effectieve aanpak waardoor al snel zicht kwam op afronding. Ik ben zeer tevreden over de aanpak van SAP advocaten. De samenwerking was erg prettig, ik kreeg duidelijk te horen wat ik kon verwachten en mijn belangen in deze zaak zijn zeer goed behartigd zonder dat het mij veel tijd kostte.

4 sterren: goede service, goed behandeld

contact was prima en prettig.

nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb slechts een gedeelte van de voor de gemeente Vianen door SAP advocaten begeleide procedure zelf als behandelaar van die procedure meegemaakt, dus voor een deel moet ik afgaan op de ervaringen die een (voormalige) collega met mij heeft gedeeld. In het begin van de procedure verliep het contact moeizaam en werd er niet altijd (tijdig) teruggekoppeld. Later - op het moment dat ik daadwerkelijk zelf de contacten met SAP advocaten onderhield, verliep de samenwerking tot tevredenheid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In het bovenstaande worden alle vakjes groen. ik geef voor alle drie een 10. Ik heb samen met Ineke Roelandschap acht jaar gewekt aan mijn zaak. Ik heb al die tijd vertrouwen in haar gehad. Zij is zeer deskundig. Niet alleen inhoudelijk, maar zeer zeker ook heeft zij oog voor het menselijke aspect. Ook geeft zij vertrouwen, maar belooft geen gouden bergen. Zij zegt waar het op staat. Ik kan haar aan iedereen aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Steeds in goede afstemming. Prettig in overleg. Deskundig in aanpak.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik werd niet surieus genomen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn zaak tegen Defensie werd goed voorbereid. Er waren 3 scenario 's en ze hebben hoog ingezet en daar hebben we om gestreden. De professionele aanpak en de secretaresses en de communicatie is voortreffelijk. Ik werd op elke stap geïnformeerd. Het dossier tot elke letter voorzien. Dank aan June van Oers en Margot Kok.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mr. De Lang is zeer deskundig en ervaren in zijn vakgebied. Onze samenwerking, zijn prettige persponlijkheid en communicatie over de zaak heb ik als zeer prettig ervaren, in de hele periode was hij actief en betrokken wat ik enorm waardeer. Hij heeft mijn belangen buitengewoon goed behartigt. Zijn collega's waren ook proactief betrokken bij de zaak en dat heeft uiteindelijk bijgedragen aan het bereikte resultaat. Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn keuze voor SAP advocaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in 2013 dacht ik al eerder van de diensten van SAP advocaten gebruik gemaakt. Toen ik weer rechtsbijstand nodig had was de keuze gauw gemaakt. Stefan Boer, heeft ons top begeleid. Onze dank.

Hogeweg 205 205

3816 BS Amersfoort

Over SAP Letselschade Advocaten

Door een ongeval kan je leven in een paar seconden volledig op zijn kop staan. Zo’n situatie levert veel vragen op, zoals: ‘Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit?’, ‘Is er iemand verantwoordelijk voor het ongeval?’ en ‘Wat kan ik claimen en hoe doe ik dat?’. Een letselschade advocaat van SAP begeleidt je bij deze vragen en schept orde in de chaos. De voordelen van SAP: • 100% gratis advies • gespecialiseerd in letselschade zaken • werkzaam binnen heel Nederland • >30 jaar ervaring • bekend van toonaangevende dossiers

Over Advocaatscore.nl