Zeer fijne verloskundigen

Het was ons eerste kindje en we wisten echt niet wat ons te verwachten stond. De informatie die zij geven tijdens de spreek uren zijn erg fijn. Je mag laagdrempelig met de verloskundige appe en zij reageren best snel op een whatsapp bericht. Bij spoed zijn ze telefonisch altijd te bereiken. Ze nemen de tijd voor vragen ook al zijn je minuten verstreken op het spreek uur. Wij zijn zeer tevreden over de praktijk en komen zeker nog terug als we in de toekomst nog een kindje zouden willen.

Hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en een goede bevalling gehad.

Ik heb geen informatie gemist m.b.t. de zwangerschap. Fijne medewerkers die altijd klaar voor je staan. De bevalling ging soepel dankzij goede begeleiding. Ik kijk positief terug op mijn bevalling. Ben erg tevreden.

Vertrouwd en deskundig

Ook de tweede zwangerschap een fijne deskundige begeleiding gehad.

Geweldige verloskundige en hele fijne zorg

Ook in deze zwangerschap heb ik een hele fijne ervaring gehad bij de verloskundige. Van het begin tot het eind altijd fijne zorg gehad. Als er iets was kon er altijd terecht met mijn vragen.

Vriendelijk, behulpzaam en vertrouwd

Voor ons is er maar één Verloskundigenpraktijk en dat is die van Marloes Jansen. Zowel bij de eerste als bij de tweede zwangerschap hebben Marloes, Gabi en Ilva ons bijgestaan tijdens de controles. Ze namen uitgebreid de tijd voor ons en we konden met al onze vragen bij hun terecht. Het voelde vanaf de eerste minuut heel vertrouwd. En humor mocht zeker niet ontbreken! Ik zou Verloskundigenpraktijk Marloes Jansen aan iedereen aanraden!

enorm fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling.

ik ben erg goed en fijn begeleid tijdens mijn zwangerschap en ook tijdens mijn bevalling. De verloskundige's nemen de tijd voor je en zijn heel liefdevol. 2 vd 3 zwangerschappen zijn verzorgd door jullie en is ons enorm goed bevallen.

Geweldig begeleiding tijdens mijn zwangerschappen!

De deskundigheid, betrokkenheid, klantgericht en de prettige communicatie heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen. Wat hebben jullie ons goed begeleid met onze miskramen en met de zwangerschap en begin van de bevalling.

Vriendelijk, betrokken en professioneel

Hele fijne kleinschalige praktijk. Daarom heel betrokken en persoonlijk contact met de verloskundigen. Bij een volgende zwangerschap zeker weer bij deze praktijk.

Persoonlijk en behulpzaam

Een hele fijne verloskundige praktijk met veel ervaring. Ze staan altijd voor je klaar. En ze zijn altijd bereikbaar voor vragen. Zeker een aanrader

Bijzonder

Ik kijk er met een positieve blik op terug! Top ondersteuning, zou het de volgende keer zo weer opnieuw doen met deze verloskundige! Meer dan tevreden.

Heel prettig!

Altijd hele duidelijke uitleg gekregen over alles. Goede begeleiding. Lieve en begripvolle verloskundige. Heel prettig ervaren.

Betrokken en een veilig gevoel.

Ik heb mezelf heel veilig en gehoord gevoeld. Mijn angsten werden besproken en doordat deze weer benoemd werden door de verloskundige in de gesprekken wist ik dat deze gehoord en genoteerd waren. Ook de tips om hier mee om te gaan hebben geholpen. Dikke 10! Heel erg bedankt.

Deskundig en gezellig

Marloes en Gabi, onwijs bedankt weer voor de goede begeleiding gedurende mijn zwangerschap. De laagdrempeligheid, gezelligheid en het op mijn gemak stellen was voor mij enorm prettig, Beide keren weer dezelfde ervaring. Dank jullie wel. Veel succes en mocht er een 3e komen, dan kom ik heel graag weer bij jullie. Lieve groet, Kimberley

Persoonlijk en deskundig

De dames van Verloskundigenpraktijk hebben een persoonlijke benadering. Ik voelde me erg op mijn gemak. Ze zijn 24/7 bereikbaar. Ook is contact per whatsapp mogelijk in gevak van korte vragen, ze reageren erg snel, ook 's avonds en in het weekend.

fijne verloskundige!

fijne verloskundigen. ze hebben alle tijd voor je en helpen je overal bij! je kan ze altijd bereiken en hebben dan ook altijd een luisterend oor.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de professionele, fijne, gezellige begeleiding tijdens mijn zwangerschap, bevalling en in de kraamweek door de verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Huissen.

Had mijn begeleiding en bevalling niet anders gewilt

Kon er altijd terrecht met vragen en vond de begeleiding super ondanks de corona maatregelen.

Utmost care and respectful

The Service I received from this practice was beyond excellent. The Midwives are professional and respectful. They are also very caring. It has been an absolute pleasure being under their care. Thank you very much!

• Would you recommend us? Yes

Persoonlijke verloskundigenpraktijk

Wij zijn voor de 2e zwangerschap weer naar deze praktijk gegaan. Het is wederom heel goed bevallen. Er wordt goed meegedacht en ik voelde me altijd op mijn gemak. Er wordt de tijd genomen als dat nodig is. Tijdens Corona waren er natuurlijk minder afspraken, maar het was toch mogelijk om een keer extra te komen voor de zekerheid. Dat soort dingen zijn erg fijn.

Een fijne en behulpzame verloskundige praktijk

Een hele fijne verloskundige praktijk met veel ervaring. Ze staan altijd voor je klaar. En ze zijn altijd bereikbaar voor vragen. Zo fijn!! Ik zou het zeker aanraden!!!

Persoonlijk en op een prettige manier betrokken

Na eerdere ervaring met de verloskundige praktijk Huissen ook deze zwangerschap weer naar hen toe gegaan. Voelde meteen weer vertrouwd. Verloskundige zijn snel en laagdrempelig bereikbaar en denken met je mee.

Lief, betrokken, persoonlijk en professioneel!

Ontzettend fijne ervaring gehad bij de begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Doordat het een klein team is leer je de verloskundigen goed kennen wat de begeleiding zo persoonlijk maakt. De verloskundigen zijn professioneel en erg betrokken. Ze nemen de tijd voor je en je kan je verhaal kwijt. Erg prettig ook dat er een avond spreekuur is en dat je heel laagdrempelig contact kan opnemen via Whatsapp voor niet dringende zaken. Kortom, top!

Deskundig en vriendelijk

Kleine praktijk met zeer betrokken verloskundigen, op alle gebieden.

Fijne en betrokken verloskundige praktijk

Top.

Prettige kundige praktijk