Goed advies

Perfect geholpen en er wordt de tijd genomen om tot een beslissing te komen.

Zeer goede ervaring

Uiterst vriendelijke verkoper. Diverse matrassen geprobeerd en uiteindelijk er een gekozen en daar lig ik nu een paar weken op. Slaapt fantastisch

Goed advies en service.

Levering kwam niet in afgesproken week netjes gebeld en uiteindelijk toch weer netjes afgeleverd. Tot firma

Perfect geregeld

Prettige en vriendelijke mensen in de showroom plus vriendelijke Bezorgers.

• Communicatie

Een fijne winkel in de buurt.

Goed advies, ze nemen de tijd voor je, persoonlijk en vriendelijk. Nu een heerlijk bed en geleverd volgens afspraak.

• Service N.v.t.
  • Communicatie

Professioneel advies om juiste keuze te maken!

Prima geholpen om keuze maken om een nieuw bed uit te zoeken. Mocht stalen voor kleuren mee naar huis nemen om thuis te kijken welke het beste past. Enige wat niet goed is gegaan is de levertijd. Er stond 4-6 weken en ik heb 2,5 maand gewacht. Zelf 2x gebeld waar mijn nieuwe bed bleef. Bij de tweede keer bleek kleur niet voorradig daarom duurde het langer. Hier had over gebeld kunnen worden met mij. Gelukkig had ik geen haast. Verder alles prima geregeld.

Goed voorgelicht

Hadden alle tijd voor ons.

Voldoende

De zaak gaat weg uit Zevenhuizen en was zodoende erg rommelig. De verkoper was vriendelijk maar van een andere deskundige verkoopster kregen we later toch een ander advies voor de hardheid van 1 matras. ( helaas was de koop al grsloten).Moesten wel zelf opletten dat we de goede maat dekbedden kregen. Op de rekening stond verkeerde matrasmaat na telefoontje zou dit gecorrigeerd worden.

• Communicatie

Ruime keuze met kundige en professionele hulp bij het maken van de keuze. Tot en met de levering goed op de hoogte gehouden. Heel blij en tevreden over mijn keuze.

Fijn geholpen, goede service

Erg fijn geholpen in de winkel en zeer goede, pro-actieve service bij levering en na-levering

• Communicatie

Goed bed en goede service

Wij hebben een prachtige boxspring van Serta gekocht en zijn heel goed geholpen door Marcel. Snelle levering. Duidelijke afspraken en enorm goede service. Toen het lastig bleek in onze smalle bovenwoning qua plaatsing, hebben ze er voor gezorgd dat er snel een oplossing werd bedacht. Wij raden iedereen die een nieuw mooi bed zoekt aan om dit bij Droomvlucht te kopen!

• Communicatie

Goed advies en oké nakoming van afspraken.

Uitstekende service

Goed personeel, goede monteurs. Gewoon een prettige winkel die ik iedereen kan aanrade.

Plezierig geholpen.

En eerlijk geadiviseerd.. De levering volgens afspraak. Een zeer tevreden klant.

• Communicatie

Fijne winkel met professioneel personeel

Er wordt altijd goed geluisterd door het vriendelijke personeel. Daardoor kan je goede aankopen doen.

• Communicatie

vriendelijke verkopers, geen enkele druk op de verkoop

Over de hulp van de verkoper waren wij zeer tevreden. We zijn meerdere keren terug geweest voordat we hebben besloten. Het bleef een prettig gebeuren. Ook de bezorging ging zeer prettig, nette beleefde jongens. Helemaal top. Met vriendelijke groet, Hennie en Aat de Kooter Zoetermeer.

Klantvriendelijk en deskundig

Klantvriendelijk en deskundig.

geweldig

Geweldig geholpen met heel goed advies door Marit

• Communicatie

Al jaren onze familie leverancier van div bedden

Goed meegedacht en oplossings gericht aangepakt

comfortabel dekbed gekocht

Goed geholpen bij de keuze van een dekbed naar onze eisen. Ook met kussens, die goed voldoen. Helaas duurde de aflevering van het dekbed langer dan beloofd en was een telefoontje ter herinnering nodig om de aflevering op gang te brengen. Ook het geleverde dekbed voldoet goed wat betreft warmte en ventilering.

• Communicatie

Klantvriendelijkheid ten top. Zo hoort het eigenlijk in elke winkel.

Prachtige winkel. Mooie spullen. Top vriendelijkheid.

• Communicatie

Ik ben heel vriendelijk geholpen en telefonische contacten waren ook heel helder en duidelijk.

Vriendelijk en behulpzaam

Prima service van droomvlucht

Alle service is verlopen zoals afgesproken. Zeer tevreden!

• Communicatie

Zeer vriendelijk en klant gericht personeel

Wat jammer dat deze locatie verdwijnt, maar wat fijn geholpen en wat een goede service verlenen jullie

Service en comfort!

In de showroom in Krimpen aan den IJssel werden we vriendelijk geholpen door een deskundige medewerker. Een prachtig bed uitgezocht die voldeed aan onze wensen. Bezorging en verdere communicatie ook top! En inmiddels slapen we heerlijk op een prachtig bed!

Swanlaweg 6 8

2761BC Zevenhuizen

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel met twee locaties in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is zowel onze beddenwinkel in Zevenhuizen als onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel is uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.