Al jaren onze familie leverancier van div bedden

Goed meegedacht en oplossings gericht aangepakt

comfortabel dekbed gekocht

Goed geholpen bij de keuze van een dekbed naar onze eisen. Ook met kussens, die goed voldoen. Helaas duurde de aflevering van het dekbed langer dan beloofd en was een telefoontje ter herinnering nodig om de aflevering op gang te brengen. Ook het geleverde dekbed voldoet goed wat betreft warmte en ventilering.

• Communicatie

Klantvriendelijkheid ten top. Zo hoort het eigenlijk in elke winkel.

Prachtige winkel. Mooie spullen. Top vriendelijkheid.

• Communicatie

Ik ben heel vriendelijk geholpen en telefonische contacten waren ook heel helder en duidelijk.

Vriendelijk en behulpzaam

Prima service van droomvlucht

Alle service is verlopen zoals afgesproken. Zeer tevreden!

• Communicatie

Zeer vriendelijk en klant gericht personeel

Wat jammer dat deze locatie verdwijnt, maar wat fijn geholpen en wat een goede service verlenen jullie

Service en comfort!

In de showroom in Krimpen aan den IJssel werden we vriendelijk geholpen door een deskundige medewerker. Een prachtig bed uitgezocht die voldeed aan onze wensen. Bezorging en verdere communicatie ook top! En inmiddels slapen we heerlijk op een prachtig bed!

Super geslaagd

Fijn betrokken personeel kijken met je mee fijne ervaring om even een goed bed uit te zoeken. Het bed is perfect slaapt heerlijk.

• Communicatie

Ontvangst en gegeven info was uitstekend.

Geweldige en deskundige informatie. Wij zijn zeer tevreden. Het gekochte bed bevalt uitstekend!!

• Communicatie

Prachtig bed en goede service

Mooi Serta bed en snel en flexibel geleverd. Erg tevreden.

• Communicatie

Zeer deskundig advies, prima matras gekocht

Bij de aankoop van onze nieuwe matras werden we deskundig geadviseerd. De medewerker was erg vriendelijk en nam er alle tijd voor om te kijken welk matras zo goed mogelijk bij ons past. En dat is prima gelukt, want we slapen heerlijk en we worden uitgerust wakker. Een aanrader!

Uitstekend geholpen!

Tijdens ons bezoek zijn wij goed geïnformeerd over keuzes aan bedden en matrassen. we hadden het gevoel dat er tijd voor ons werd genomen zodat wij tot de juiste aankoop over konden gaan. Niet geheel onbelangrijk is dat ook de mensen die het bed kwamen plaatsen keurig werk leverden en vriendelijk in omgang. Wij bevelen Droomvlucht Slaapcomfort dan ook zeker aan. Familie Kasbergen Capelle aan den IJssel

Goed geholpen

• Communicatie

Tijdens ons bezoek aan de winkel in Krimpen aan de IJssel zijn wij op een leuke manier geholpen, men nam ruim de tijd en gaf ons goed advies. Nog geen moment spijt gehad van onze aankoop.

• Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Goed advies, duidelijke en zeer vriendelijke communicatie

Goed advies gekregen, een duidelijke en vriendelijke communicatie. Alle tijd werd genomen en geen vraag was teveel.

• Communicatie

Betrouwbare medewerker met goede service.

Wij zijn fijn geholpen bij het maken van onze keuze, binnen ons budget. Deze zaak heeft een ruime keuze in diverse prijsklasse. Mijn advies zou zijn, bij het bezorgen en installeren door derde, goed communiceren met de klant en na de bezorging even de klant bellen of alles naar wens is verlopen.

Super service

Heel fijn geadviseerd door zeer vriendelijke mensen. Zeker aan te bevelen!

Prima!

Klantvriendelijk, je krijgt alle tijd en aandacht Afspraken worden nagekomen Levering precies op tijd en netjes

• Communicatie

Goed geholpen en zeer goede service erna. Prima.

• Communicatie

goed advies vriendelijk en echt de tijd voor ons genomen.

• Communicatie

We hebben gekozen voor een bed. Een showroom model

Erg goed

Vriendelijke mensen. Behulpzaam bij keuze maken en bezorging top. Ook de attentie naar goede vriend gewaardeerd.

was goed

Goed geholpen zeer tevreden

• Communicatie

Vriendelijk, geduldig en duidelijk uitleg.

Zie bovenstaande en daarbij ook binnen de gestelde termijn geleverd door behulpzaam en net personeel.

• Communicatie

Van advies tot levering: top!

Erg tevreden over Droomvlucht waar wij een Sentro boxspring hebben gekocht. Goede voorlichting en supernette levering en montage van het bed. Een 10!

Swanlaweg 6 8

2761BC Zevenhuizen

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel met twee locaties in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is zowel onze beddenwinkel in Zevenhuizen als onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel is uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.