meedenkend

Een defect werd naar tevredenheid opgelost

• Advies N.v.t.
  • Communicatie

Goede uitleg en service van aankoop tot levering

heb deze aankoop als zeer prettig ervaren en kregen een goede uitleg. ook de service bij leveren verliep goed en snel en de mannen die het kwamen installeren wisten waar ze mee bezig waren. Een aanrader als je op zoekt bent naar een goed bed en goede nachtrust.

In één woord fantastische

De bezorgers waren keurig op tijd, bed netjes geïnstalleerd goede uitleg hoe alles werkte ,1 min puntje we hebben een lichtpakket erbij genomen is echt fantastische, alleen een tip voor de monteurs zorg ervoor dat alle kabels netjes van de vloer afzijn anders kun je echt niet onder je bed stoffen zonder in de wirwar van kabels verstrikt te raken. ik heb nu zelf alle kabels in twee kabelgootjes gedaan en deze onder het bed vastgeplakt we kunnen nu zonder dat we in de kabels verstrikt raken onder het bed stofzuigen.

was prima

we werden vlot geholpen en van adviezen voorzien.

Mooie stoel

Op een onverwachte plaats trof ik een mooie stoel aan.

• Communicatie

Droomvlucht is een hele fijne zaak. Je krijgt er goed advies. Heel fijn personeel. Wij zijn heel blij met hun advies en het bed en de nachtkastjes. Het personeel verdiend een groot compliment. Wij zijn ze heel dankbaar voor de hulp deze gegeven hebben.

• Communicatie

Heel goed telefonisch geholpen door Martijn . De bezorging was heel goed leuke jongens die heel hard werken ! Complimenten daarvoor!! Het bed slaapt heel goed!

Uitstekende adviezen!!!

Heel fijn en prettig bedrijf!!

• Communicatie

prima ervaring maar dat ik zelf een stekkerblokje moet regelen valt me dan net tegen, heb ik die niet doet mijn nieuwe bed het dus niet. daarom geen 5 sterren gaat niet om de kosten maar om het gebaar.

Super klantvriendelijk en behulpzaam

Heel goed geholpen bij het kiezen van nieuw bed, matras, dekbed en kussen. Zelfs een nieuwe klant naar ze toe gestuurd

Goede informatie, deskundige medewerkers

Voldoende tijd, rust, goede informatie, vriendelijke medewerkers

• Communicatie

Ze belde wanneer ze kwamen,was precies de afgesproken tijd. Ze hebben alles netjes geplaats, ik ben een heel tevrede klant.

uitstekend

Goede uitleg en ruime keuze van het product

Service ten top.

Wij hebben in 2009 al eerder ons bed bij Droomvlucht gekocht. Nu waren de matrassen aan vervanging toe. De levering van toen werd er nog bij gezocht, en vergeleken. Gelukkig maar.. wij hadden de matrassen verkeerd opgemeten. Ook het afleveren was super. Wij slapen op de 2de verdieping, zijn 2 pittige trappen. Maar het was geen enkel probleem om de matrassen naar boven te brengen.

• Communicatie

Wij hebben de service en klantvriendelijkheid als zeer positief ervaren.

Wij zijn in de winkel zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Ook de service bij de bezorging (die keurig vantevoren per mail werd aangekondigd) van het product dat wij besteld hebben was prima. De bezorgers hebben het product (een topper) op eigen initiatief naar de slaap etage gebracht.

Erg tevreden!

Ons nieuwe bed slaapt heerlijk en we zijn heel erg tevreden.

goed alleen verkeerd geleverd/besteld

helaas een verkeerd matras geleverd gekregen maar dat wordt opgelost vandaar maar vier sterren iov vijf

• Communicatie

In de winkel werd veel tijd gegeven voor het uitkiezen van het gewenste bed en matras. Daarnaast is er een ruime keus aan bedden in verschillende prijscategorieën.

Goede keus

In de winkel erg goed geholpen bij de keuze van welk matras het fijnste ligt. Levering van de matrassen prima uitgevoerd. Dit was de 2e keer dat ik er iets gekocht heb en voor een 3e keer kom ik zeker weer langs.

Fantastisch

Bij droomvlucht wordt je heel goed geholpen En je voelt dat er met aandacht nagedacht wordt wat wat voor ons het beste resultaat is het werd de de pullman boxspring met de pullman matrassen en 1 bed verrijdbaar met wieltjes En niet opdringerig van gelijk beslissen De bezorging door de jongens perfect perfect

Uitstekende service

Prima service, verstand van zaken, grote keuze.

• Communicatie

Goed geïnformeerd in de showroom en de bezorgers hebben het netjes afgeleverd en gemonteerd.

Toen de monteurs weg waren ontdekte ik nog iets, maar zonder problemen kwamen ze aan het einde van de dag terug en maakte het naar volle tevredenheid weer in orde.

Prima helpen en advies.

• Communicatie

Zowel bij de verkoop als ook bij de aflevering en montage, waren de medewerkers zeer professioneel.

Een zaak waar ik zeker zal terugkomen en zeker aan anderen kan aanbevelen.

Fijne service!

Geen gedoe, gewoon zoals het moet. Op tijd geleverd, goede kwaliteit, snelle installatie. Tot nu toe geen klachten!

Swanlaweg 6 8

2761BC Zevenhuizen

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel met twee locaties in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is zowel onze beddenwinkel in Zevenhuizen als onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel is uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.