Wat fijn dat Droomvlucht een avond openstelling heeft! Zodoende konden mijn man en ik in alle rust geholpen worden en werd er goed geadviseerd! Wij zijn erg tevreden hoe men de tijd bij Droomvlucht voor ons nam. Nadat wij onze bestelling binnen hadden, waren wij lovend over het bed en matrassen, maar niet tevreden over de hoofdkussens die we erbij hadden gekocht. Dit was geen enkel probleem. Droomvlucht nam deze retour en wij kregen een tegoedbon voor andere kussens. Toch fantastisch! Wil je echt tijd en goed advies, dan is Droomvlucht echt een aanrader!
Beste Annika, Wat een fantastisch mooie beoordeling! Bedankt voor het vertrouwen in onze winkel en het advies en we zijn blij te horen dat dit alles zo goed is bevallen. We denken graag mee wanneer er iets niet helemaal naar wens is en het is fijn te lezen dat dit zo prettig is ervaren. Nogmaals bedankt voor de review en warme aanbeveling en nog vele jaren plezier van uw nieuwe bed! Slaap lekker! Met uitgeruste groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Goed meegedacht en eeen betaalbare oplossing voor nieuwe bedden voor onze recreatiewoning.
Beste Maurice, Wat fijn om te horen dat we u op een positieve manier hebben mogen verrassen. We hebben u graag geholpen met de nieuwe bedden en zijn blij dat u dit beloond met deze mooie beoordeling. Veel slaapplezier in uw recreatiewoning en mocht u in de buurt zijn bent u altijd welkom in de winkel voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Het team van Droomvlucht Slaapcomfort
Helemaal goed!
Beste Vera, Wat een top beoordeling! Dank je wel! Fijn om te lezen dat alles helemaal goed is geweest. We zien een klein verbeterpuntje in de communicatie, dit nemen we uiteraard mee. Verder wensen we u uiteraard veel (slaap) plezier van uw aankoop en nogmaals bedankt voor dit mooie eindcijfer. Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
In de winkel goed en gezellig geholpen. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar werd daar keurig van op de hoogte gehouden. En er werd oplossingsgericht meegedacht om eventueel een tijdelijk bed te leveren. Was niet nodig, maar super dat het kon. Het plaatsen werd ook netjes en snel gedaan! Van begin tot eind super geholpen en het bed slaapt ook nog eens heerlijk!!
Beste Sandra, Bedankt voor deze uitgebreide en mooie beoordeling! Bedankt ook voor het geduld, we zijn blij te horen dat dit heeft geloond en dat je nu heerlijk slaapt in het nieuwe bed. We hebben je graag geholpen en geadviseerd en het is dan ook fijn te lezen dat je het tot in de puntjes perfect hebt ervaren! Slaap lekker en met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
fijne rustige uitleg
Beste W., Bedankt voor dit mooie eindcijfer. We hebben u graag geholpen en het is prettig te lezen dat u de rustige uitleg zo waardeert. Nog vele goede nachten gewenst en nogmaals bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Ik slaap heerlijk. Het bed is fantastisch.
Beste Monique, Wat een fantastische beoordeling, dank je wel! Fijn om te horen dat je nu heerlijk slaapt op het bed, daar hebben we graag ons best voor gedaan. We vertrouwen er op dat je nog vele goede nachten zult slapen op het bed, en mocht je in de buurt zijn dan ben je altijd welkom voor een kopje koffie of thee. Nogmaals bedankt en met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
We werden heel vriendelijk ontvangen en geholpen en zijn meer als 2 uur binnen geweest. Niets was te gek en vele combinaties konden we uitproberen. Later nog een keer terug geweest voor een dekbedovertrek en ook toen werden kosten nog moeite gespaard om met ons mee te denken. Bij levering van ons bed bleken er te lage pootjes bij te zitten en ook dit werd naar tevredenheid geregeld. Inmiddels al een aantal weken zeer tevreden met onze nieuwe Pullman.
Beste Etienne dB, Wat een mooie en uitgebreide beoordeling, dank je wel! We hebben graag de tijd genomen om tot een goede keuze te komen en het is fijn om te lezen dat de keuze zo goed bevalt. Als er iets mis loopt dat hopen we dit altijd zo goed en snel mogelijk op te lossen. Het is fijn dat dit naar tevredenheid is geregeld en opgelost. We vertrouwen er op dat je nog vele nachten lekker zult slapen op de nieuwe Pullman. Nogmaals bedankt voor de review en slaap lekker! Met uitgeruste groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Geweldig geadviseerd door Droomvlucht, alles op tijd geleverd en heel service gericht bij het plaatsen van de bedden!!
Beste Rob, Wat een bijzonder mooie beoordeling, dank je wel! We zijn blij om te horen dat alle onderdelen, van advies tot levering zo goed zijn bevallen! Hier doen we altijd hard ons best voor en zo'n mooie review is dan voor ons de kers op de taart! Nog veel (slaap)plezier van de bedden en wie weet tot ziens in een van onze winkels! Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^ Martijn
Wij hebben een bed gekocht bij Droomvlucht. In de winkel zeer vriendelijk, eerlijk en professioneel geholpen. Bij de levering van het bed was ik echt geraakt. Er kwamen twee zeer vriendelijke en nette jongens om het bed te leveren. Onderling waren ze ook heel vriendelijk en gezellig tegen elkaar. Ze hebben het bed geplaats en waren zeer gezellig, beleefd, netjes en uiterst behulpzaam! Niets was te gek en ook zeer betrokken. Ik was echt verbaasd toen ze weggingen want dit maak je niet veel meer mee. Een dikke chapeau!
Beste Brit, Wat een fantastische beoordeling, dank u wel! We hebben u graag geholpen en zijn blij dat u dit zo waardeert. Een mooier compliment voor onze bezorgers/monteurs kunnen we ons niet voorstellen. Het is fijn dat we u op zo'n positieve manier hebben mogen verrassen met deze service. Uiteraard vertrouwen we er op dat u nog lang plezier zult hebben van uw nieuwe bed. Nogmaals bedankt voor deze mooie review en slaap lekker! Met uitgeruste groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort, met in het bijzonder onze monteurs, ^Martijn
Goed advies gehad. Levering netjes uitgevoerd.
Beste David, Vriendelijk bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u zo blij bent met het ontvangen advies en dat ook de levering zo goed is ervaren. We hebben u graag geholpen en vertrouwen er op dat u nog lang zult genieten van uw aankoop. Nogmaals bedankt voor de beoordeling, Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Fantastisch geholpen. Er was alle tijd om de matrassen te proberen en vragen te stellen. Duidelijk advies gekregen. Tip: zet op de website dat je kan kijken wat jullie te bieden hebben, maar dat het geen webshop is. Wij hadden gezocht naar waar we iets konden bestellen. (kostte tijd en lukte dus niet). Later hoorde we dan ook dat er geen webshop is.
Beste W., Bedankt voor uw review. We zijn blij te horen dat u het advies zo duidelijk heeft ervaren. We nemen graag de tijd voor onze klanten en het is fijn om terug te lezen dat u dit zo positief heeft ervaran. We zullen uw tip mee nemen, dank daarvoor. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Na 17 jaar waren onze M-Line matrassen dringend aan vervanging toe. We werden geholpen door de eigenaar, - die ons vervolgens adviseerde dan toch vooral merktrouw te blijven en alle tijd voor ons nam. Twee nieuwe M-Line-matrassen werden de week erop al geleverd. We slapen weer heerlijk!
Beste Hendrik, Bedankt voor deze mooie beoordeling en dit mooie eindcijfer. We zijn blij dat we u na 17 jaar op goede matrassen, opnieuw op goede matrassen kunnen laten slapen. Bedankt voor uw bezoek en vertrouwen en deze review. Veel (slaap)plezier van uw M line matrassen en wie weet tot over 17 jaar ;) Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
In de winkel keurig geholpen. De gemaakte afspraken zijn netjes naar wens afgehandeld De levering verliep volgens afspraak
Beste Marianne, Bedankt voor uw beoordeling, We zijn blij te horen dat u het advies en de levering zo goed beoordeeld en zo positief heeft ervaren. We hebben alles graag netjes voor u geregeld en het is fijn te lezen dat dit gelukt is. Nogmaals dank voor de review en u bent altijd welkom terug in de winkel voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Goed en deskundig advies in de winkel. Snelle levering. Vriendelijke monteurs.
Beste Ro, Bedankt voor dit mooie eindcijfer. We hechten veel waarde aan service en advies. Fijn om te horen dat u dit zo goed heeft ervaren. Fijn ook om te lezen dat u onze monteurs zo heeft gewaardeerd. Bedankt voor de beoordeling en slaap lekker, Met uitgeruste groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Slaapcomfort Zevenhuizen, De jongens waren goed uitgeslapen, aardig, gezellig, en hebben ons goed geholpen. Compliment. Kan niet anders zeggen. TIP Ze verdienen wel een leuke Polo met jullie naam erop vooral met warm weer. Wat hadden die jongens het warm zeg. En jammer dat het oude Topdek niet meegenomen wordt voor een soort recyclen . Net als oude wasmachines meenemen. Verder stuur ik graag vrienden en kennissen naar jullie toe. Met vriendelijke groet, Henna en Jan Willem Sevenhuijsen
Beste Henna en Jan Willem, Bedankt voor de beoordeling. We zijn blij te horen dat de service van 'onze jongens' op de wagen zo goed is bevallen! Wellicht dat ze niet bedacht waren op het warme weer, maar fijn om te horen dat dit het humeur niet heeft beïnvloed. We begrijpen de teleurstelling over de topdekmatras. Dit heeft echter hygiënische redenen waardoor wij een schone en goede levering aan iedereen kunnen garanderen. Uiteraard zullen we de feedback mee nemen in toekomstige overwegingen. Bedankt voor de tijd deze review achter te laten en bedankt voor uw warme aanbeveling. Nog veel (slaap)plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Goed advies en luisteren naar de klachten. Goede communicatie en fijn personeel zowel in de winkel als de bezorgers. Werken zeer netjes en schoon met het bezorgen
Beste Yvonne, Bedankt dat u de tijd heeft genomen deze beoordeling achter te laten. We hebben u graag geadviseerd en zijn blij te horen dat dit zo goed is bevallen. We vertrouwen er op dat u inmiddels heerlijk slaapt op uw nieuwe matras en dat u hier nog vele jaren plezier van mag hebben Nogmaals bedankt voor de review, Met vriendelijke groet, Namens het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Verkopers nemen uitgebreid de tijd en hebben veel kennis van zaken. Niets is te gek om de verschillende matrassen te testen en te vergelijken om tot een goede keuze te komen.
Beste Ad, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar worden we blij van. We hebben u graag van advies voorzien en zijn blij te horen dat de uitgebreide rondleiding en test-ervaring in de winkel zo goed is bevallen. Nog vele goede nachten en nogmaals dank voor deze mooie review, Met vriendelijke groet, Het hele team van Droomvlucht Slaapcomfort ^Martijn
Prima en vriendelijk geholpen.
Na 14 jaar hadden wij een nieuwe matras nodig voor onze boxspring. Een 2-persoons matras met 2 verschillende kernen, was niet zo te koop. Droomvlucht Slaapcomfort heeft echter onze oude matras opgehaald en in de fabriek is in de bestaande hoes een nieuwe matras geplaatst met 2 verschillende kernen. Slaapt weer heerlijk.
Er werd met ons meegedacht. En de bezorging was ook goed geregeld, we werden goed op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen om het bed te leveren en plaatsen.
Het is echt een perfecte winkel met echt top advies. Eerlijk geadviseerd!!
Men neemt de tijd voor een goed advies qua slaapcomfort. Door omstandigheden kon de levering uitgesteld worden, dat was allemaal geen probleem. Monteurs werken netjes en waren snel klaar. Alles was top :)
Goede uitleg bij het matras en met alle geduld en advies gegeven
Prima personeel, fijn geholpen en hele aardige behulpzame bezorgers . Matrassen liggen heerlijk.
Klantvriendelijk!!!!
Rotterdamseweg 60-64
2921 AP Krimpen aan den IJssel
Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.