Zeer vriendelijk personeel

Wij zijn erg goed geholpen en slapen heerlijk!

• Communicatie

Vorig jaar een nieuw Serta gekocht bij de Droomvlucht. Keurig bezorgd en opgebouwd. Kort erna verhuisd met een tussenstop inner opslag. Daar is een deel onherstelbaar beschadigd geraakt. Samen met de verzekering en Droomvlucht is het bed nu weer als nieuw opgebouwd. Een beschadigd nachtkastje is als service ook weer voorzien van een greep. Persoonlijke service, aan de telefoon en via de e-mail. Prima dus!

Goed en effectief geholpen

Wij zijn erg tevreden over de manier van verkopen. Er was alle tijd voor ons

Zeer goede service

Eerder geleverd dan de planning.

Goede service prettig geholpen

Dank zei goede voorlichting heb ik nu een prima bed.

Goede en snelle service

Ga zo door goed advies en snelle levering!

• Communicatie

Fijne winkel met top service

Erg prettig geholpen en goed advies. Afleveren twee maal uitgesteld omdat het appartement niet opgeleverd was. Uitstel was geen enkel probleem

Goed advies

Ze denken met je mee en luisteren goed maat onze wens. Konden bedden op ons gemak uitproberen. Zeer klantvriendelijk.

• Communicatie

Gebruik gemaakt van de omruil garantie van een matras. Probleemloos!

Een aan te bevelen adres.

• Communicatie

Prima service, fijne afhandeling.

Gede keus geweest

Kan niet beter!

Bij het uitzoeken van ons nieuwe bed zijn we Naast het deskundige advies ook zeer vriendelijk te woord gestaan! Gevoel van klant is koning, dat maak je niet veel meer mee! Ook de bezorgers waren zeer vriendelijk en werkte erg netjes! Kortom Droomvlucht Zevenhuizen is een aanrader!

• Communicatie

Vanaf de eerste nacht fantastisch geslapen!

Heel fijn geholpen, goed advies, en vanaf de eerste nacht direct heerlijk geslapen! Een aanrader!

Zeer goede ervaring

Wij zijn prima geholpen en goed ingelicht. Ook de mannen die het bed kwamen bezorgen en monteren deden dit met uiterste zorg. Wij raden deze zaak zeker aan indien je toe bent aan een nieuw bed

• Communicatie

Fijn geholpen prettig in omgang

Ze doen wat ze beloven in Zevenhuizen

• Communicatie

Naar aanleiding van een klacht over een matras gekocht bij Droomvlucht ben ik perfect geholpen,en hebben ze de klacht naar volle tevredenheid hersteld super blij mee,grote pluim voor Droomvlucht in Zevenhuizen nogmaals bedankt voor deze perfecte afhandeling Hans Drukker Zoetermeer

Geweldige zaak waar wij al 3 generaties trouwe klant zijn

Net bedrijf met kennis van zaken. Altijd netjes geholpen, niet opdringerig en heel informatief tegen een eerlijke prijs. Inmiddels al 3 generaties in onze familie voorzien van meerdere bedden.

Uitstekende voorlichting.

Door de medewerker werd goed geluisterd naar de klant. Daardoor hebben wij de juiste keuze gemaakt. Wat heel belangrijk is dat wij op ons gemak werden gesteld.

• Communicatie

Fijn geholpen en goede afspraken

Fijn geholpen in de winkel en een mooie box spring gekocht. Keurig op de verwachte datum geleverd door 2 enthousiaste medewerkers. Alles keurig op zolder bezorgd en geïnstalleerd.

goed geholpen, goed meegedacht

Op een leuke manier hebben we een nieuwe slaapkamer gekocht waarin onze wensen voor maatwerk prima mogelijk werden gemaakt.

Gewoon goed!

Netjes geholpen in de winkel, eerlijk en duidelijk verhaal. Het bed kon zonder problemen nog even opgeslagen worden, toen de planning bij ons wat uitliep. Keurige levering en support van een ieder. Helemaal blij!

• Communicatie

In alle rust bedden proberen

Op zich prima gegaan. Jammer dat de verkoper met wie de afspraak was gemaakt er niet was. Ik had dit liever vooraf gehoord, dan had ik de afspraak verzet. Verkoper had gezegd: ik zorg dat er koffie is etc. Geef het gewoon aan en vraag wat de klant wil: de afspraak verzetten of een andere verkoper.

• Communicatie

Prachtig bed..slapen moet nog wennen

De mannen die het bed plaatsen..mijn complimenten!! Wat een keurige mensen!! Beleefd en kundig. Helaas is het slapen nog miet helemaal je van het. Tijdens verkoop soort in de wat geraakt door wisselende plek hardheid matrassen. Daardoor heeft manlief een te hard matras gekozen… is al een ander binnenwerk besteld maar jammer genoeg kost dit ook weer €100. Ons vorige bed ook bij jullie gekocht dus aan de teveredenheid ligt het niet!! Een zaak met kunde!!

Top bedrijf. Buitengewone service

Buitengewone service. Werk aan het Auping bed is uitstekend en snel uitgevoerd. Vanaf het eerste contact met Droomvlucht tot aan de levering en plaatsing een 10 en een griffel!

• Communicatie

Top zaak , top personeel ben super tevreden en en heerlijk bed!!!!!

• Communicatie

Heel goed bed slaapt lekker

Lekker hoog

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.