Goed geholpen

Fijne ervaring

Bijna perfect

Heel goed geholpen.

Hele goede ervaring. Geven goed advies.

Deskundig en klantvriendelijk geholpen

Zaak om bij terugbrengen komen

• Communicatie

Goede service. Hoofdboord beschadigd, snel en goed opgelost. Klantvriendelijk in de winkel en de bezorgers/installateurs.

• Communicatie

goede informatie en uitleg, super service

prime ervaring

Prima service.

Heel fijn con tact met verkoper(s) , goede afspraken bij filiaal Zevenhuizen.

• Communicatie

Ik heb een zeer goede ervaring met Droomvlucht Slaapcomfort. Goed geholpen in de winkel met uitstekend advies. Ook toen het bed niet leverbaar bleek in de door mij gekozen houtsoort werd er een goede oplossing geboden. De levertijd was correct en de spullen zijn door aardige medewerkers gebracht en gemonteerd. Winkel is zeker een aanrader voor goede service en kwaliteit.

Zeer goed geholpen.

Nemen volledig de tijd voor je . Gezien mijn slechte rug . Hebben we de juiste boxspring gekocht . Door de verschillende matrassen en toppingen te voelen

Prettig

Prima voorlichting, fijne sfeer en een deskundig advies

• Communicatie

Liggen in mijn AVEKboxspring is een weldadige droomsensatie

Het slapen in deze boxspring is zeer comfortabel en het bed voldoet perfect aan mijn verwachtingen.

• Communicatie

Klantgericht en met kennis van zaken

Bij de aanschaf van een nieuwe boxspring zijn wij prima geholpen door de verkoper van Droomvlucht Zevenhuizen. Ze had verstand van de producten, kon de verschillen tussen de diverse merken en modellen goed uitleggen en keek goed naar onze wensen. Er werd ook meegedacht over de uitvoering van het door ons gekozen bed, omdat dit moest passen in onze, wat klein uitgevallen, slaapkamer; door het hoofdbord op de grond te laten plaatsen, was dit geen probleem. Na aankoop konden we het beddengoed al eerder ophalen, zodat we dit konden wassen alvorens het te gebruiken. Goede service! Ook werd er duidelijk gecommuniceerd over het vervolg; bestelling en levering. Fijn!

Doen wat jullie beloven

Goed professioneel advies en resultaat zoals beloofd. Prima club!

Top bedrijf

Super netjes ontvangen Ruime parkeer mogelijkheid Uitgebreide info onder genot van bakkie koffie Word egt tyd voor je gemaakt voor de juiste keuze Al bij al goed geslaagt in super mooi bed en goede service Je word op hoogte gehouden van binnenkomst en levering Alles word netjes geinstaleerddoor nette en vriendelijke bezorgers Egt een aanrader.... Dit bedrijf doet echt wat hij belooft Geen woorden maar daden ..

• Communicatie

Heb je een nieuw bed nodig! Ga hier zeker kijken!

Klantvriendelijk, geduldig, luisteren naar wensen en geven passend advies. Nemen de tijd. Snelle levering, ik ben een tevreden klant. Bedankt.

Prettige verkoper, eerlijk advies

Eindelijk een verkoper die een vrijblijvend, eerlijk en goed advies wil geven en daarbij rekening houdt met budget en overige wensen. Geen commerciële opdringerigheid. Wij hebben daardoor de juiste keuzes gemaakt en slapen nu heerlijk in een mooi bed met voor ons perfecte matrassen. Zal m’n volgende bed daar zeker weer kopen.

Vertrouwd

levering volgens planning

• Communicatie

In de winkel goed advies en de levering en installatie waren precies op de afgesproken tijd en snel.

• Communicatie

Voor de tweede keer fantastisch geadviseerd!

Zomaar even naar binnen gegaan om alleen maar te gaan kijken voor een bed. Maar na heel erg leuk door Marcel geholpen en geadviseerd te zijn stonden wij na 1,5 uur weer buiten en hadden een bed gekocht. Precies op de afgesproken week geleverd, keurig en snel in elkaar gezet en de jongens hebben alle rommel weer meegenomen. Het bed is wederom geweldig en ik ben blij dat wij ook voor de tweede keer weer voor Droomvlucht hebben gekozen.

• Communicatie

Fijn geholpen in de winkel door Marith, Ook de jongens die t bed kwamen plaatsen , waren super!

• Communicatie

Netjes en correct afgewikkeld.

Heel netjes geholpen en afspraken nagekomen. Heel vriendelijke monteurs die netjes en snel gewerkt hebben en ons oude bed gedemonteerd en afgevoerd hebben.

Goede kwaliteit!

Goed advies gekregen in de winkel en daardoor goed geslaagd! Heel fijn bed gekocht waar we enorm blij mee zijn!

• Communicatie

Prima zaak met ruime sortering en goede adviezen

Vriendelijk geholpen in winkel nu alleen n bed met toppers , t slaapt goed qua ligcomfort)maar topper schuift wat weg en ik ( pijnlijke gewrichten) mis kracht om terug te trekken , en dat heb ik nog gevraagd !! Teruggeweest en heel goed geholpen met t oplossen van de klacht ! En matras veranderd ! Opgelucht en fijn dat de service zo goed is!!!goede bedden maar veel om te kiezen dus advies is belangrijk !

• Communicatie

prettig contact en prima service

In de winkel goed geholpen en de levering van het bedspiraal was ook prima service verzorgd.

• Communicatie

Men neemt de tijd voor je

Wij zijn uitstekend ontvangen. En goede uitleg gekregen. Verschillende matrassen uitgeprobeerd en er uitleg bij gekregen.

Rotterdamseweg 60-64

2921 AP Krimpen aan den IJssel

Over Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort is úw beddenwinkel in regio Rotterdam. Uw vakmensen voor Droomwensen staan 5 dagen per week voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed, voor u. Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u terecht voor een grote collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en diverse accessoires. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met vakkundig advies en persoonlijke service. Daarnaast is onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel uitgerust met alles om uw slaapkamer op en top in te richten. U bent van harte uitgenodigd, de koffie staat klaar.