Goed en snel contact. Snelle levering en met goed overleg geïnstalleerd. Een zeer tevreden klant. Zou de volgende keer zeker weer bij BASK garagedeuren bestellen.

Fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Pas nieuwe garagedeur laten plaatsen. Gewoon top. Vakwerk.

Garagedeur is professioneel geadviseerd en geplaatst

Na een goed advies is de garagedeur ook volgens afspraak en juist geplaatst.

Perfect, van bezoek showroom met duidelijke uitleg tot plaatsing van de deur. Goede communicatie. Top!!

Contact correct en snel. Montage vakkundig uitgevoerd, ziet er allemaal keurig uit. Alles kan besproken worden om naar de gewenste oplossing te komen.

Zeer vriendelijk, en alles volgens afspraak geleverd

Fijn bedrijf om mee te werken.

Top klasse bedrijf, vriendelijk , flexibel, betrouwbaar.

Vanaf het eerste contact tot het opruimen na de montage van de deur een en al lof over de werkwijze en het netjes afleveren van een prachtige garagedeur. Een top bedrijf, een echte aanrader.

Geweldig.

Kontakt met Roel was heel prettig. Ben blij met de deur. Ben heel tevreden over de communicatie. Zeker aan te bevelen bij anderen.

Een en al positief.

Goede voorlichting vooraf, heldere afspraken en kostenoverzicht, netjes ingemeten, netjes geplaatst, afgewerkt en keurig opgeleverd. Erg blij met mijn naar binnen slaande DuoPort van Novaferm.

Geleverd/geplaatst volgens afspraak

Perfect werk geleverd. Alles netjes achter gelaten.

Keurig vakwerk geleverd en alles volgens afspraak. Prima.

Prachtig eindresultaat

Dit bedrijf is een persoonlijk en keurig netjes in afspraken, vanaf het moment van kennismaking met het materiaal tot aan het eindresultaat van plaatsen zijn wij meer dan tevreden!

Alles voor een tevreden klant

Vanaf het eerste adviesgesprek tot de oplevering van mijn nieuwe duoport garagedeur en daarna is alles met goed overleg, vriendelijkheid en deskundigheid verlopen. En dat alles voor een scherpe prijs! BASK Garagedeuren is pas tevreden als de klant 100% tevreden is

Snel, flexibel en heel goed geholpen!

BASK was heel flexibel in hun dienstverlening toen mij garagedeur niet meer dicht ging. Snel ter plekke, goed advies en betaalbare oplossing.

Kwaliteit en zorg in garagedeuren

Behalve de goede kwaliteit van deuren en aandrijvingen is de kwaliteit van de montage subliem, dit gaat samen in prettig overleg en meedenken in oplossingen.

Top service!

We zijn goed geïnformeerd over de verschillende garagedeuren en mogelijkheden hierin. De voor- en nadelen qua accessoires werden duidelijk benoemd. Toen we eenmaal de keuze hadden gemaakt om de deur te bestellen, werd er op korte termijn een afspraak gemaakt om de deur in te komen meten. Nadat deze besteld was, was deze snel leverbaar en is alles volgens afspraak verlopen. Een zeer nette manier van werken en ook nog eens ontzettend snel. Ook werd nadat de garagedeur geplaatst was, alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. We zijn dan ook zeer tevreden over BASK Garagedeuren en zouden deze aan iedereen aanbevelen!

Vakkundig en goede service!

We hebben een goede service en ondersteuning gekregen bij het kopen van onze garagedeur. Ook is de deur vakkundig geplaatst. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. We zijn blij met het resultaat.

Topbedrijf!

De service van dit bedrijf is werkelijk ongelofelijk goed!

top bedrijf!

Goed & mooi geplaatste garagedeur, persoonlijke benadering was erg prettig en duidelijk in de afspraken. En de afspraken ook nagekomen.

Zeer goede service en montage

We zijn zeer goed geholpen en geïnformeerd naar een nieuwe deur. Montage arbeid goed verlopen en afgewerkt top.

Nette mensen die meedenken en vakwerk leveren en de boel netjes achterlaten.

Meteen goede ervaring door het meedenken bij de offerte. Daarna werd thuis ingemeten en werden stalen getoond. Op tijd aanwezig, keurig netjes geïnstalleerd en alles netjes achtergelaten. Supervriendelijk en heerlijk eerlijk!

Geweldig hoe dit bedrijf de zaken aanpakt, afwerkt en nazorg levert !!

Vanaf het 1e moment van contact met BASK hadden wij vertrouwen in het bedrijf. Ook tijdens de persoonlijke gesprekken kwamen ze vertrouwend over. En dit bleek wel tijdens het opbouwen van onze nieuwe garagedeur. Het bedrijf heeft oog voor de afwerking, en zorgt dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Complimenten vanaf onze kant. Ook de "nazorg" is prima geregeld.

Gewoon goed.

De gewenste garagedeur is netjes volgens de gemaakte afspraken geleverd en geplaatst. En tot nu toe voldoet alles aan de verwachting van het geplaatste product. Netjes mensen ,zo hoort het.

Erg mooie nieuwe garagedeur perfect geplaatst!

Erg tevreden met onze nieuwe garagedeur. Alles was keurig geregeld, professionele plaatsing door kundige professionals. BASK Garagedeuren is wat ons betreft een aanrader voor een nieuwe garagedeur!

Mooi kwaliteit, goed en snelle service

Persoonlijk advies, snelle levering en plaatsing. Tot slot goede prijs kwaliteit verhouding.

Broekstraat 29

6612AB Nederasselt