Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe deur

BASK garagedeuren bedankt voor de goede service Erg goed geholpen ,klantgericht vriendelijk in één woord super . Een echte aanrader voor als u een nieuwe deur zoekt

Goede deuren en mooi

Goed gevoel netjes gewerkt .

Klantgericht door goed advies en levert vakwerk

bedrijf kunnen we aanbevelen Een perfect team zorgt voor: de juiste keuze garagedeur en perfecte plaatsing Eén aanrader als u een garagedeur zoekt

perfecte service

perfecte service

Helemaal super.

Top advies. En zeer tevreden over het eindresultaat.

Alles volgens afspraak en perfect uitgevoerd

Goede informatie gehad. Plaatsing heel netjes uitgevoerd. Oude deur afgevoerd. Vriendelijke mensen. Gewoon erg tevreden over het geheel.

Een prettig bedrijf

In de showroom kregen we goed advies. Prettige communicatie en de de bestelling en levering verliep prima. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en erg blij met onze nieuwe garagedeur!

Hele goede ervaring, fijn bedrijf!

Via email contact gezocht en snel reactie gekregen. Bij ons bezoek aan de showroom kregen we goede uitleg van de diverse opties en zo hebben we onze nieuwe garage deur samen gesteld. We werden goed op de hoogte gehouden over het verloop van onze bestelling en de lever- en installatie datum. Op de dag van de installatie verliep alles vlot en super netjes. We zijn zeer tevreden!

Het totale plaatje van BASK Garage deuren is proffesioneel, vakwerk en klantgericht....!!

In onze nieuw woning met liefst 3 garagedeuren, welke uiteraard aan vervanging toe waren, heeft BASK op professionele wijze een totaal klantgerichte werkwijze gehanteerd, welke van start gaat bij de eerste kennismaking op de locatie in Nederasselt. In de showroom wordt men persoonlijk ontvangen en kunnen de verschillende systemen, onder het genot van een bakje koffie, bekeken worden waarbij je als klant een beeld krijgt bij de informatie die je ontvangt.......en dat is erg prettig zodat je weet waar ze het over hebben! Aansluitend hebben we een keurige offerte mogen ontvangen waarbij BASK altijd wel een leuke aanbieding voor de klant mogelijk maakt. Als laatste het plaatsen van de deuren. Door goed voorbereidend werk zijn de drie deuren op 1 dag geplaatst....!!! Chapeau BASK..!! Tijdens het voorbereidde werk zijn bijvoorbeeld de assen van de loopwieltjes keurig in speciaal smeermiddel gezet, waardoor monteren correct en vlot uitgevoerd kon worden. Het resultaat mag er zijn, drie prachtige garagedeuren van BASK. And the results are.....: BASK: Ten Points..!! Oftewel: BASK heeft er weer een zeer tevreden klant bij in Wijchen.

Prima product

Goed werk ,netjes achter gelaten ,zelfs nog iets extra ‘s gedaan .Heel blij mee .

een zeer prettig bedrijf en klantgericht

We hebben voor een mooie prijs, 2 prachtige deuren gekregen voor onze garage. De dienstverlening was super klantgericht en zeer vriendelijk. Kortom ik ben erg tevreden.

Goede prijs en geweldige service

Na een gesprek gehad te hebben met Monique en Roel in de showroom wisten wij al dat wij onze garagedeur bij BASK zouden gaan kopen. Het gevoel dat wij bij hen hadden was meteen goed. Ze geven een goed advies dat past bij je persoonlijke situatie. Geen rare poespas eromheen en een prijs die marktconform is. Wij hebben een prachtige sectionaaldeur gekocht en zijn er ontzettend blij mee. De deur was binnen een halve dag geplaatst. De deur wordt netjes afgesteld aan je wensen en het is mogelijk om 1 keer per jaar onderhoud via een onderhoudscontract te laten uitvoeren voor het behoud van je deur. Daar hoefden wij niet lang over na te denken.

Kwaliteit en service

Wij zijn zeer content. Twee keer deuren gekocht viavBask. Wij zijn zeer content. Kwaliteit is prima. Service is ook top.

Een heel vriendelijke en kundige uitleg van de mogelijkheden.

Wij zijn blij dat we onze garagedeur hebben laten plaatsen door de firma BASK. Een heel betrouwbaar adres. Komen prima afspraken na. Werken keurig netjes en snel. En onze nieuwe garagedeur ziet er hel mooi uit.

heel bly met de garagedeur

Van het uitzoeken tot het plaatsen van de garagedeur is alles goed gegaan . goed gecommuniceerd en ook de montage heel netjes . kortom super bly dat we deze deur by Bask gekocht hebben.

Prima advies prijstechnisch prima, goede montage, leuk geholpen

we zijn goed geadviseerd, de roldeur is perfect gemonteerd. Dus we zijn echt tevreden. We waren toe aan een nieuwe garage deur, en we kwamen uit bij Bask Garage deuren in Nederasselt. We hadden gelijk een goed gevoel hierbij. Het pand de showroom zag er gelikt uit. Volgens ons was het pas geschilderd, Het blonk als een spiegel, na een kopje koffie en appeltaart waren we er snel uit. We hebben de deur maar gauw besteld. Dus als je een nieuwe deur nodig hebt kunnen we Bask van harte aanbevelen. Met vriendelijke groeten van Ron en Thea.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid tegen een scherpe prijs

Mijn ervaring met BASK is uitstekend te noemen. Men is erg klantvriendelijk en levert een kwalitatief hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. Zeker een aanrader.

Na een eerste telefoontje kwam de offerte al binnen enkele uren binnen. Vervolgens tijdens het bezoek in de showroom een zeer meedenkend gesprek en advies gekregen. Snel tot een deal gekomen. Vervolgens een perfecte opname ter plaatse en met een acceptabele levertijd kwamen mijn nieuwe deuren. Deze zijn in rap tempo en deskundig gemonteerd.. eerst nog ff de oude troep eruit en meegenomen door jullie. Werkelijk een verademing! Goede zet geweest dit zo mee te mogen maken

SERVICE is wat je wenst en krijgt

Heldere uitleg van de mogelijkheden in een ontspannen sfeer, scherpe offerte, voorzichtige demontage van de oude deur en een perfecte en nette plaatsing van een top kwaliteit duo deur.

Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken

Werkzaamheden heden zijn snel en netjes uitgevoerd volgens de gemaakte afspraken.

Top bedrijf en garagedeur!

BASK garagedeuren is een zeer vriendelijk en persoonlijk bedrijf. Zowel bij het bezoek in de showroom als bij het monteren van de deur. Wij zijn ook super tevreden met onze deur. Ik zou ze zeker bij andere aanbevelen...

Goed advies, eerlijke prijs en vakwerk.

Goede ervaring.

Prima!

Goede kwaliteit geleverd, verstand van zaken en prettige, zorgvuldige samenwerking.

Mooie solide deur!

Het contact en de service zijn goed te noemen. Deur geleverd en geplaatst volgens afspraak. Nog wel 2 vraagjes: Bij het eerste regenbuitje zien we aan de binnenkant 3 natte plekken op de vloer. Links, rechts en in het midden. Bij de draaipunten van de deuren. Kan dit verholpen worden? We hadden afgesproken dat we 5 sleutels zouden ontvangen. We hebben er 3 gekregen, kunnen we er nog 2 bij krijgen? Thanks!

Professioneel, vriendelijk, meedenkend

Vriendelijke mensen, denken mee (als er bv een voordeligere actie aan gaat komen) leveren een mooi resultaat. Vakkundig

Broekstraat 29

6612AB Nederasselt