Snel en vakkundig geplaatst

Wij hadden goede verhalen gehoord over Bask garagedeuren in Nederasselt. En deze waren terecht zo blijkt, ook wij zijn uiterst prettig geholpen bij onze keuze van een novoferm garagedeur. Het plaatsen werd op tijd en vakkundig gedaan. Een dikke Pluim !

Vakkundig en netjes geplaatst.

Snelle plaatsing van onze garagedeur. Zeer vakkundig en netjes te werk. Goede uitleg en alles na afloop netjes opgeruimd.

Adviserend en zeer netjes werkend.

Uitstekend, en alles voor de klant!!

aanrader

Prima service door netjes en vakkundig te werken

Strak werk om aan te bevelen.

De werkkzaamheden gingen snel. Strak werk. Netjes opgeleverd.

Kan nietbeter

Goed, eerlijk en net advies. Perfecte montage volgens gemaakte afspraken. Wij kunnen Bask garagedeuren aan iedereen aanbevelen.

Goed geregeld en goede kwaliteit

Heldere communicatie, fijne mensen, goed en uitgebreid advies en prima geregeld.

Uitstekende deur

Opgemeten. Het past en sluit perfect

Erg tevreden

Mooie garagedeur, snel geplaatst, vakwerk, kortom erg tevreden.

Geweldig!!!!!!!

Zowel ontvangst, behandeling en afwerking in EEN woord """" GRANDIOOS"""

Klant staat centraal

alles volgens afspraak. Correcte oplevering.

Na goed advies en goede afspraken volgde een nette montage.

Na showroom bezoek, waarin de voor- en nadelen van de diverse systemen werden toegelicht volgde snel een keurige offerte. Na akkoord gegeven waren er duidelijke afspraken qua montage. De montage zelf verliep vlot, de monteur had alles goed geregeld. Naast een laser voor de uitlijning, alle gereedschap op accu had hij om de vloer aan te smeren, cement en zelfs het water bij. Er was aangegeven dat hij geen hulp nodig had, maar ik vond het zelf toch prettig om erbij aanwezig te zijn. Nog even geholpen met de "oude deur" eruit te halen en deze na nog afloop op de aanhanger te leggen. De oude deur werd meegenomen en zelfs de garagevloer werd schoongeveegd. Nog een korte uitleg en een demonstratie ter afsluiting. Alles netjes, goed functionerend.

Hele goede levering en alles is perfect verlopen!!

Zowel bij de bestelling als bij het plaatsen van de deur is alles heel netjes en correct afgewerkt. Compliment en zeker een aanrader!

Een voorbeeld voor andere bedrijven!

2 dagen na de 1e afspraak hadden we al een offerte. Ook over de plaatsing van onze 2 garagedeuren zijn we zeer tevreden! Alles netjes geïnstalleerd en uitleg gekregen. We hebben bij Bask inmiddels ook een onderhoudscontract afgesloten. Niets dan lof over dit bedrijf en de zeer goede communicatie.

Service en vakkennis zoals het hoort!

Perfecte service! Goede communicatie. Er wordt een afspraak gemaakt om de garagedeur in te meten. Daarna duidelijk gecommuniceerd wanneer de deur geleverd en geplaatst wordt. Alles op de afgesproken tijd en een TOP vakman die de deur komt plaatsen!

Goede kwaliteit, prima service.

Prima service, wordt netjes gewerkt en alles netje en schoon achter gelaten.

Prima!

Alles verlopen zoals je dat graag wilt

Afspraak na gekomen en deur netjes geplaatst en afgewerkt.

Betrouwbaar bedrijf, wordt netjes gewerkt.

Uitzonderlijk goed

Nog weinig ervaring omdat de deur pas kort geplaatst is. De kwaliteit van het product lijkt mij prima in orde! Wel zeer goede ervaringen met de installateur. 10 met griffel. Zeer zorgvuldig, doet ook dingen wat anderen niet zouden doen als service en hij denkt direct in oplossingen. Chapeau voor deze man maar ook voor de correcte administratieve begeleiding van zijn echtgenote! Wel jammer dat we niet in de prijzen zijn gevallen met uw loterij.

Ik ben heel erg tevreden

Super goede service, erg vriendelijk, alle afspraken nagekomen, goede uitleg.....

Goed werk ge lkeverd

Goed werk en alles netjes afgewerkt. Ook nog eens vriendelijk en gezellig.

Exact geleverd wat was afgesproken, met service.

Hele prettige ervaring met Roel en Monique. Goede en heldere communicatie. Er werd exact afgeleverd wat was afgesproken en in één keer goed

steeds snelle reactie op mijn telefoontjes.

en keurige afwikkeling van de schade aan garagedeur.

Goede service, top kwaliteit

Vriendelijke mensen , prima service, betaalbare prijzen.. van a tot z verzorgd. Echte aanrader!

Broekstraat 29

6612AB Nederasselt