Excellente communicatie en service

Ga zo door!

Snel, vriendelijk, geen gedoe. Aanrader? Zeker wel

snelle service maar vooral goed contact

Ik heb twee scharnieren voor een Novoferm garagedeur besteld die bij andere dealers 'lastig' of niet te bestellen zouden zijn. Te lage order kosten/ te veel werk ? Resultaat is een snelle en duidelijke reactie en de moeite gedaan om ze wel op te zoeken. Levering zelfs sneller dan de eerder afgegeven datum !

Goede kwaliteit en service!👌🏼

Fijne en goede uitleg over welk type deur het beste voor ons was. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Nette en vakkundige montage van onze SUPER garagedeur.

Zeer deskundige montage

Roel en Monique zijn beiden erg vriendelijk en deskundig. Zij komen wel na wat zij beloven!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb uitsluitend bijzonder goede ervaringen voor zowel wat betreft service en vakmanschap!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service vakkundig geplaatst en voor een mooie prijs. Wij zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting om tot definitieve keus te komen. Alles netjes geregeld van begin tot eind (zelfs nog wat later terugkomen voor afwerking onderrand). Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Komen aanrijden zonder bombarie. Pakken netjes de spullen uit en beginnen aan, waar ze voor gekomen zijn. Rustig, zonder q muziek de hele dag om je oren uit de radio. Werken netjes en leveren alles voor 100 % op. Zeer beschaaft en prima mee te communiceren. Doen zelfs nog een kleinigheidje bij, wat ze niet aangenomen hebben. Vandaar ook die 10. Zeker aan te bevelen. Prijstechnisch weet ik niet, want heb nergens anders prijsopgave gevraagd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het verwijderen van de bestaande Novoferm garagedeur en het plaatsen van de nieuwe Novoferm garagedeur is vlot en netjes verlopen. Het gebruik van de nieuwe garagedeur met afstandsbediening is goed uitgelegd. Een aanbeveling waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed contact, heldere en duidelijke afspraken die precies uitgevoerd worden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze hebben de deur netjes geplaats.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne ontvangt in de showroom goede informatie en duidelijke uitleg voor wat wij zochten. De levering volgens de afgesproken tijd en een perfecte en vakkundige installatie. We kunnen niet anders zeggen, Bask bezocht goed gekocht.

Netjes gewerkt dik tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne en nette deur

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg mooie deur Mooi aanzicht.

Een super bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig contact en nette montage

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is perfect gegaan. De deur was er op tijd. De montage is super gedaan. Ik had nog een verzoek, en hier werd toataal niet moeilijk over gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en vriendelijk geholpen bij de verkoop. De installatie verliep prima en het resultaat ziet er prima uit. De geleverde handleidingen waren erg rommelig en klein gepresenteerd en niet duidelijk over uit te voeren onderhoudswerkzaamheden. Deze handleiding wordt door de fabrikant geleverd, dus dat reken ik de installateur niet aan. In het geheel ben ik heel tevreden met deze leverancier.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik mis de BTW (bedrijfs toegevoegde waarde) bij BASK garagedeuren. Deuren zijn kwalitatief goed, geen opmerkingen daarover. Voorstellen en/of aanbod om de afwerking compleet te maken ontbreekt bij BASK garagedeuren. Verwijderde stopcontacten t.b.v. de montage worden bijvoorbeeld niet teruggezet. Afwerking van binnen laat te wensen over.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een hele prettige ervaring met dit bedrijf. De levering en plaatsing van de garagedeur was snel gerealiseerd voor de feestdagen. De montage is professioneel uitgevoerd en afgewerkt tot het vlak maken van de drempel toe. Kortom prima bedrijf en super service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ontvangst in showroom. prima offerte en keurig opgeleverd. merkt betrokkenheid van deze ondernemers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede voorlichting in de showroom gehad, alles thuis netjes ingemeten. Afspraken waren helder en zijn nagekomen. Plaatsen ging ook erg professioneel en vakkundig.

Vriendelijke en deskundige man

Broekstraat 29