Top!

Onze ervaring is zeer goed. Het begon al in de winkel, goede uitleg, zeer meedenkend bij de prijs en ook de levering keurig op tijd en netjes afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden.

Zeer zorgvuldige installatie en goede kwaliteit.

Goede uitleg bij bezoek aan de showroom. Duidelijke afspraken gemaakt tijdens huisbezoek. Zeer zorgvuldige installatie tijdens oplevering. Levering & installatie van de deur geheel volgens afspraak. Enige verbeteringspunt is dat we een week van te voren geïnformeerd hadden kunnen worden dat de levering op de afgesproken dag plaats zou vinden. (het vastleggen van de datum was namelijk lang van te voren).

Correcte en vakkundige uitvoering van mijn wensen.

Mijn eerste contact verliep uitermate plezierig. Vervolgens werden afspraken snel en adequaat nagekomen en het voelde vertrouwd dat goed met me werd meegedacht over mijn "deurproblemen".

Mooie deur, fijn contact met BASK

Mooie deur, kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Fijn contact ook met kantoor. Duidelijke offerte en goede opvolging!

Voorlichting en uitvoering prima voor elkaar!!

We werden heel goed voorgelicht en geïnformeerd! We zijn heel tevreden met het resultaat, fijn gedaan!!

Kundig en vriendelijk

Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe garagedeur van BASK. Monique is vriendelijk en zeer kundig, goed geïnformeerd over de mogelijkheden en geeft duidelijke uitleg. Ze geeft ook de rust en ruimte om een keuze te maken. Waardoor wij ons ook goed voelen bij de gemaakte keuze. Het installeren van de deur verliep volgens afspraak en vlot. Ook bij de inspectie vooraf was duidelijk dat Roel zeer ervaren is, waardoor wij ons ook goed konden voorbereiden.

Aanrader in alle opzichten

Hele fijne, betrouwbare mensen! Met ‘ouderwetse’ service, ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit, en… onze nieuwe garagedeur is heel netjes geïnstalleerd. Kortom; Bask is echt een fijn bedrijf!

Geweldig!!

Volgens afspraak geholpen met het verwijderen van de oude garagedeuren en de nieuwe geheel geplaatst. Erg netjes en snel. Nadat alle werkzaamheden waren uitgevoerd werd alles schoon achtergelaten. Wij zijn erg blij met de nieuwe garagedeuren en de service.

goedgoede voorlichting, stipte levering, goede afwerking

Gemaakte afspraken werden correct nagekomen

Prachtig resultaat! Super netjes en een snelle plaatsing. Zeer tevreden.

Zeer positief

Er was vanaf het begin een positieve indruk. Dit begon al in de showroom. Goed advies en luisteren naar onze behoefte. Ook over het plaatsen alleen maar positieve ervaringen. De monteur was op tijd, werkte netjes en ruimde alles netjes op.

Heel goed.

Het bedrijf wordt gerund door een echtpaar. Mevrouw doet de verkoop, haar man is de techneut die komt inmeten en de deuren komt plaatsen, samen met zijn vader. Iedereen was zeer vriendelijk en deskundig. Bovendien toonde mevrouw zich zeer betrokken en meelevend toen ik tussen het bestellen van de garagedeuren en het plaatsen geconfronteerd werd met de dood van mijn moeder.

Mooie deur, fijn bedrijf om mee te werken en aardige man

Aanrader

Gehele proces verloopt netjes en vriendelijk. Erg goede communicatie. Plaatsing van de deur en afsmeren dorpel ziet er super uit. Werken netjes. Niets dan complimenten!

Geweldig!

Vanaf dat ik een offerte aanvroeg ™ het plaatsen van de deur afgelopen week ging alles zoals je hoopt dat het zal gaan als je iets koopt. Professioneel vakwerk, ook al was het geen standaard deur dat was voor Roel geen probleem. Dus complimenten!

Prima communicatie, mooi resultaat!

Communicatie top. Alle opties helder uitgelegd en toegelicht. Montage van de deur in een ochtend gepiept. Tevreden met het resultaat!

Leveren van kwaliteit, goede vakmanschap en behulpzaam bij problemen

Ondanks dat er een fout is gemaakt in het bestel proces werd dit zeer netjes opgelost binnen het traject van aanschaf. Uiteindelijk is de klant verwachting overtroffen bij oplevering doordat ondanks er afspraken waren gemaakt er meer werd uitgevoerd dan verwacht en super netjes!

Prima!

Fijne uitleg gekregen en veel opties mogelijk. Tijdens het proces werd de verkeerde deur geleverd. Dit is netjes doorgebeld en op de dag van plaatsing goedgekomen. Dus geen last van gehad, maar wel op de hoogte gehouden. Plaatsen ging vlot en voorspoedig.

Komen afspraken na

zie hieronder

Plaatsing was perfect. Alle complimenten

Prettig contact gehad.

Goede afspraken gemaakt die geheel zijn na gekomen. Ook de werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Ik beveel dit bedrijf ook bij andere aan.

Zeer goede communicatie en komen de gemaakte afspraken na.

Zeer tevreden over alles. Communicatie is perfect. Montage is perfect. Kwaliteit is perfect. Service……. Nog niet nodig maar verwacht hier ook geen problemen mee Indien nodig.

Keurige afhandeling, vakmanschap!!

Vanaf het eerste moment een prettig gevoel bij, duidelijke uitleg, mailcontact prima, afspraak is afspraak. Plaatsing van de deur is supernetjes uitgevoerd, alles netjes opgeruimd en goede uitleg. Kortom een goed team dat staat voor service en kwaliteit!!

Pretig en gemoedelijk bedrijf wat alles waarmaakt

Vanaf binnenkomst, orientatie door monique Inmeten en plaatsen door Roel en zijn vader Alles top. Zeer prettige mensen Komen afspraken na en communiceren prettig Echt super aan te bevelen

Perfect!!

In het voortraject aantal keren wat gewijzigd. Ging erg helder in de communicatie, deskundig advies. Dag van montage evenzo: Monteur had verstand van zaken en deur is naar tevredenheid, solide en vakkundig gemonteerd.

Broekstraat 29

6612AB Nederasselt