Nog geen dag spijt van mijn keuze twee jaar geleden voor Zelfstroom. Ben bezig voor overname na twee jaar huren. Ook weer snel en goed geholpen.
Ik ben goed geholpen en snelle afhandeling. De communicatie met de service kan wel iets beter maar wordt opgelost dus dat is fijn!
Beste mevrouw, Dank voor het delen van uw ervaring met Zelfstroom. We stellen uw feedback op prijs, ook over onze service. Het terugkombezoek is nog eens onder de aandacht gebracht bij onze installateurs, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen hierover. Mochten wij op het moment verder nog iets voor u kunnen doen, dan horen we het natuurlijk graag! Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Aan de telefoon werd ik heel netjes geholpen ook bij de installatie waren de monteurs zeer vriendelijk en bekwaam als goede vakmensen. Alles werd netjes uitgelegd. 1 woord top
Alles helemaal top geregeld, het hele proces van a tot z duidelijk uitgelegd, meegedacht, geluisterd naar ons en de uitvoering tot de nazorg een Tien. Vriendelijke groet, Fam. Kamphorst
Prima ervaring van klantenservice tot plaatsing.
Nadat wij diverse offertes van zonnepanelen hadden vergeleken, kwam de keuze op Zelfstroom uit. Telefonisch contact gehad, offerte doorgenomen en anderhalve week later lagen de panelen al op het dak. Dat noemen we nog eens tempo. De monteurs die dat deden waren vriendelijk, werkten netjes en lieten alles opgeruimd achter. Ook duidelijke uitleg gekregen over de omvormer en de app. Een week later kregen we weer telefoon met de vragen of alles goed was verlopen en geïnstalleerd. Dus conclusie: Prima bedrijf, netjes, goede prijs en goede service. Echt een aanrader als je nog zonnepanelen op je dak wilt hebben. En nu maar hopen dat de zon flink gaat schijnen
Het eerste gesprek verliep al heel vriendelijk. Duidelijke offerte gekregen. Alle stappen volgde in een mooi tempo op elkaar. De schouw, de plaatsing. Zeer netjes geplaatst. Erg aardige monteurs. Daarnaast merk je hoe klantgericht zelfstroom is, door via mail of via de telefoon te vragen of alles goed is verlopen. Hier kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. In alle opzichten kan ik zelfstroom aanbevelen. Goede prijs, klantgericht, nette en vlotte plaatsing van de panelen
Beste mevrouw, Fijn dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen! We horen graag van u, ook als er een keer iets beter kan natuurlijk. Zo helpen we elkaar vooruit, en natuurlijk ook de aarde! We zijn heel blij dat we samen met u Nederland duurzamer mogen maken. Veel plezier toegewenst met uw zelf opgewekte stroom! Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Nadat we de offerte goedkeurden, konden de zonnepanelen en omvormers snel geïnstalleerd worden. Het werkt goed en bij vragen kunnen we altijd bij hun terecht.
De eerste contacten via de telefoon waren al goed, heren van de installatie, TOPTEAM. Daarna wordt je nog gebeld of alles goed is verlopen. Perfect!!!!
Monteurs werken netjes, snel en rustig. Goede uitleg.
panelen vakkundig en snel geplaatst. goed uitleg en zeer vriendelijke behandeling vragen werden duidelijk beantwoord
De installatie was vlot en netjes gedaan. Goede service en vriendelijk personeel. Ook duidelijk uitleg gekregen.
Ik heb veel van zonnepanelen en verduurzamen gehoord maar nooit echt echt in willen geloven. Nu ik dit heb gedaan ben ik er supertrots op... Zelfstroom als bedrijf heeft mij hierin overgehaald en mijn doen overtuigen.. wat een fijn bedrijf is dit. Tot aan de laatste minuut totdat het geplaatst werd steeds in contact gebleven maar het belangrijkste vind ik dat ze nogmaals hebben gebeld om te vragen hoe het is bevallen en hoe het gaat. Ze zijn echt supervriendelijk en heel duidelijk aan de klantenservice.. echt toppers daar bij zelfstroom.. nu hopen op een zeer mooie zonnige dagen zodat we volop kunnen genieten van onze mooie panelen.. Nogmaals aan iedereen: Zelfstroom is echt een aanrader..
Beste meneer, Dat zonnetje hebben we inmiddels ook voor u geregeld, hoor! We zijn heel trots dat u voor zonnepanelen van Zelfstroom heeft gekozen. Leuk dat we samen met u Nederland tóch nog duurzamer mogen maken. Heel veel zonnige dagen gewenst! Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Het contact met ZELFSTROOM verliep altijd vlot. Makkelijk bereikbaar. Goede informatievoorziening; duidelijk en adequaat. In één dag is mijn zonnepaneelsysteem geplaatst. (12 stuks!) Aardige vaklui. Keiharde werkers ondanks dat het op het dak STEENKOUD was. Tot nu toe tevreden en...leuk om te zien hoe mijn energieverbruik (elektra dus) tot op en zelfs onder het nulpunt gedaald is. Werd ook nog gebeld ná de installatie of alles naar wens gelopen is. Kortom: vette complimenten. Formulier voor belastingteruggave was eenvoudig in te vullen en via een antwoordnummerenvelop heb ik dit met een gerust hart uit handen gegeven. (nu moet de belastingdienst ook nog z'n best doen!)
Beste meneer, Leuk om van u te horen! Tja, die kou... Het is een beetje passen en meten als je in de buitenlucht werkt! Fijn dat uw systeem netjes binnen dezelfde dag werkend en wel is opgeleverd. Hopelijk toch wel met een extra koffiepauze om warm te blijven? Geniet van uw zelf opgewekte stroom! Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Montage in een woord netjes afgewerkt. Rommel keurig opgeruimd. Telefonisch contact met zelfstroom goed en correct.
Beste meneer, Gefeliciteerd met uw nieuwe panelen! Heel erg fijn dat u de tijd heeft genomen om Zelfstroom te beoordelen. Mooi om te horen dat alles tot nu toe naar wens is geweest! Mocht u vragen hebben over uw systeem, dan horen we natuurlijk graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op www.zelfstroom.nl/klantenservice voor heel veel informatie over uw gloednieuwe panelen. :-) Een zonnig weekend toegewenst! Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Goede informatieve uitleg. Goede directe service met de medewerker.
Na een duidelijk gesprek vooraf een datum geprikt. De monteurs waren op tijd en alles werd in overleg gedaan. Er werd geluisterd naar wat ik graag wilde en daar werd ook naar gekeken. De monteurs kwamen met goede adviezen en samen kwamen we er prima uit. De uitleg was duidelijk en alles is netjes gedaan/achtergelaten. Kortom: prima.
Beste meneer, Leuk dat u met ons over bent gestapt naar zelf opgewekte zonnestroom! We zijn er trots op dat we samen met u Nederland mogen verduurzamen. Fijn om te horen dat uw ervaring met Zelfstroom zo goed bevallen is. Laat de zon maar schijnen! Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Zowel de collega die de klus opnam en goed overleg met mij had over plaatsing en pad van de kabels als de monteurs de dag zelf heb ik heel prettig ontvangen. De installatie ging heel soepel, mannen hebben alles netjes en werkend achter gelaten en mij een goede uitleg gegeven over het systeem. Super simpel, snel en vriendelijk; ik hou er van.
Ik ben zeer tevreden over Zelfstroom, vanaf het eerste telefoongesprek waarin ik goed geïnformeerd werd over de zonnepanelen tot de snelle levering van de zonnepanelen, ook de monteurs krijgen een dikke pluim van mij, ze waren erg vriendelijk en overlegde met mij alles. Kortom ik ben zeer tevreden over de snelle realisatie van de zonnepanelen, en beveel Zelfstroom graag aan.
Het offertetraject ging heel netjes. Ook alle afspreken werden perfect nagekomen. De installateurs waren keurig op tijd. De installatie is zeer professioneel gegaan. Bijna perfect dus. Een minpuntje vonden wij dat de installateurs met natte schoenen naar boven gingen waardoor het vies werd en dat ze zonder mondkapje behoorlijk dicht bij ons in de buurt kwamen.
Beste meneer, Dank voor deze beoordeling, we waarderen uw feedback enorm. Uw opmerkingen over natte schoenen en het mondkapje hebben we direct doorgezet naar de betreffende vestigingsmanager. Ook nu is het belangrijk om te blijven verduurzamen, maar dat moet natuurlijk wel op een nette en veilige manier gebeuren. Goed dat u ons hierop wijst en helpt om op dit soort zaken te blijven letten. Veel plezier en energie gewenst met uw nieuwe panelen! Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Vriendelijk personeel , duidelijke uitleg voor aanvang , vakkundig geplaatst en alles netjes achtergelaten
Omdat we zonnepanelen wilden hebben, en zo meewerken aan het milieu, maar geen grote uitgaven ineens wilden doen, heb ik me eerst eens verdiept in de zonnepanelen. Daarom diverse gesprekken gevoerd en offertes opgevraagd. Zelfstroom steeg daar boven uit. Al meteen doordat ik een vergelijkingsformulier kreeg toegestuurd zodat ik alle offertes in 1 overzicht te zien kreeg. Prijs kwaliteit vergelijking kwam er goed uit. Het scheelde niet veel maar door de benadering krijgen ze een gunfactor. De ondertekening, het op de hoogte houden en afspraken maken verliep heel soepel. Het plaatsen van de panelen was echt heel snel gedaan. In 1 ochtend! En ze hebben zelfs nog gestofzuigd om het netjes achter te laten. Ik beveel Zelfstroom dan ook zeker aan! Nu is het wachten op heel veel zon.
Beste mevrouw, Fijn dat u voor Zelfstroom heeft gekozen, en een manier van "duurzaam bezig zijn" heeft gevonden die bij u past! Nu nog wachten op de zon inderdaad, maar dat komt de komende maanden vast helemaal goed. :-) Mocht u nog mensen kennen die ook interesse hebben in zonnepanelen, dan zouden we het erg leuk vinden als u Zelfstroom met hen deelt! Zo kunnen we samen de energietransitie versnellen. Bovendien verdienen zowel uzelf als uw kennis een leuke bonus, als uw kennis ook klant wordt! Meer hierover leest u op www.zelfstroom.nl/vrienden. Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Het team van zelfsstroom heeft een super indruk achter gelaten door een duidelijke uitleg en een snelle en nette werkwijze. Ik geniet u 3 dagen van een fijn zonnenpaneleb systeem en ben erg tevreden. Annika en Johan
Beste meneer, Wat een mooie woorden! Geweldig dat we samen met u Nederland een beetje duurzamer mogen maken. Geniet van uw zelf opgewekte zonnestroom! Met energieke groet, Anna Namens het Zelfstroom team
Communicatie is goed en vriendelijk je wordt tijdig over alles op de hoogte gebracht
Zeer tevreden over Zelfstroom , goed contact per telefoon en mail tijdens het hele proces. Over de installatie ben ik ook zeer tevreden.
Statenlaan 14
5223LA 's-hertogenbosch