Meermaals door Recyling Best op laten halen, altijd tevreden.
Bedrijfsnaam | Ploum |
Hoewel wij moeilijk bereikbaar zijn in verband met kleine nauwe dorpsstraatjes heeft de chauffeur het enorm goed opgelost door met zijn grote bus wat verderop te parkeren waar meer ruimte was. Daarna heeft hij heel erg handig onze apparaten in een kooi en op een trekkar geladen en hij bracht toen in één keer alles door de dorpsstraat naar zijn bus.
Bedrijfsnaam | Geschiedenis in de klas |
Goeie ervaringen met Recycling Best. 5 Sterren !
Bedrijfsnaam | Levvel PI-scholen |
Van begin tot eind goed geregeld. Efficient en snel. Nadat ik offerte had aangevraagd werd alles snel geregeld. Binnen een week waren ze op locatie en hebben ze alle elektronische apparatuur afgevoerd.
Bedrijfsnaam | Adams Multilingual Recruitment BV |
Na via de website en telefonisch goede informatie te hebben gekregen, werden de gemaakte afspraken stipt uitgevoerd. Ook werd gezien de gewenste korte termijn de nodige soeplesse toegepast, ondanks de vakantieperiode.
Bedrijfsnaam | Labrys Reizen |
Mark heeft mij goed geinformeerd wat de mogelijkheden voor onze situatie waren. Na de keuze van recycling gemaakt te hebben was de afspraak snel gemaakt om onze oude ICT producten af te voeren. Precies volgens afspraak is alles netjes opgehaald. Top bedrijf!
Bedrijfsnaam | Liftinstituut Holding B.V. |
De spullen konden niet direct ingeladen worden omdat de straat te smal was, dus er is een stukje gereden met de pallet wagen. Goede service zeer tevreden
Bedrijfsnaam | KroonCo |
SUPER geen vedere uitleg nodig
Bedrijfsnaam | Mettler Toledo bv |
zaken zijn keurig opgehaald
Bedrijfsnaam | Efectis Nederland |
Zeer prettig werken met Recycling Best. Helder advies en afspraak. Op afgesproken dag en tijdstip is alles keurig weggehaald.
Bedrijfsnaam | ARA Groep |
We hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Recycling Best. Hierbij zijn we altijd snel geholpen en is het administratief netjes afgehandeld.
Bedrijfsnaam | Blink |
Zoals vermeldt: alles op tijd opgehaald en correct afgehandeld.
Goed geregeld, snelle communicatie.
Vriendelijk en proffesioneel personeel. Heer en dame kwamen op tijd en hebben de spullen zorgvuldig ingeladen en meegenomen.
Bedrijfsnaam | Baxter Building |
Goede service / prijs verhouding en prima communicatie
Bedrijfsnaam | SPS |
Om duurzaamheid te bevorderen hebben we onze randapparatuur aangeboden aan Recycling Best. Geeft een goed gevoel.
Printer is opgehaald en afgevoerd. WEl zelf moeten nabellen voor afspraak.
Bedrijfsnaam | van rassel bv |
Snelle reactie op de mail, snelle actie om kopieermachine op te komen halen.
Bedrijfsnaam | Lukaskerk |
Snel contact, duidelijke afspraken. Sneller ingeladen dan dat ik het verzameld had ;)
Bedrijfsnaam | Zuiderhuis |
Wij hebben als bedrijf zijnde een grote stapel met equipment laten afvoeren en vernietigen door Recycling Best. Wij zijn zeer tevreden dus zeker een aanrader! Snelle en duidelijke communicatie. Vriendelijke medewerkers en doen hun werk goed!
Op tijd, volgens afspraak!
Recycling Best heeft bij ons snel een aantal computers opgehaald. Vriendelijk in de communicatie en we waren meteen kwijt waar we vanaf wilden.
Ze kwamen elektrische apparaten van ons bedrijf ophalen. Het wordt netjes binnen opgehaald met een grote kar. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Netjes geregeld.
Bedrijfsnaam | CapsNobel |
Europaplein 1
5684 ZC Best
Recycling Best is dé ophaalservice voor afgeschreven ICT-apparatuur bij bedrijven en instellingen door heel Nederland. Recyclen doen we professioneel, veilig en vertrouwd. Hebt u veel of weinig, neem gerust contact op, we informeren u vrijblijvend!