4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend prettig bedrijf/mensen om mee SAMEN te werken. Korte lijnen, snel schakelen en als het ooit niet loopt zoals het moet dan wordt er snel en correct een oplossing geboden. Een bedrijf naar mijn hart...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring met Swaans Hoogwerker-verhuur is zeer positief en wij zullen Swaans Hoogwerker-verhuur ook bij andere bedrijven aanbevelen indien deze bij ons informeren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service, betrouwbare levering, concurrerende tarieven, degelijk materiaal, toffe communicatie, en no nonsens.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Swaans Verhuur is dat men snel kan acteren, vaak binnen 2 uur, op onze aanvraag bij storingen/ lekkages bij onze klanten. Tevens heeft Swaans Verhuur een ruim assortiment met hoogwerkers welke passen in onze wensen. Ook de correspondentie en vriendelijkheid verdiend een pluim.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

fijne mensen om mee samen te werken altijd mee denkend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren zijn wij hier klant.De machines zijn altijd in goede staat.Alles verloopt volgens goede en duidelijke afspraken. Firma Swaans zijn meedenkend en klantvriendelijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Diverse keren een hoogwerker gehuurd. Dit is iedere keer correct en via afspraak afgehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als we een hoogwerker nodig hebben komt deze van Swaans. Duidelijke communicatie, eenvoudig zaken regelen met een telefoontje en er wordt snel gehandeld, maakt niet uit wat je waar nodig hebt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al 20 jaar huur ik met mijn schildersbedrijf alle hoogwerkers bij Swaans. Gewoon top. Communicatie helder. Altijd op maat geleverd. Vooraf gaat er iemand kijken indien nodig, dus nooit geen onaangename verrassingen. Persoonlijke aandacht(en dat in deze gehaaste tijd!) Geen haastwerk, gewoon nog tijd voor een babbeltje. Kortom, vertrouwd adres en zeer aan te bevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede service en fijn contact

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geven een goed advies, een snelle levering, betrouwbaar materiaal, Een kwestie van bellen en het is geregeld. Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is perfect volgens afspraak verlopen,en op een vriendelijke manier. Ik zal uw bedrijf zeer zeker aanbevelen bij mijn collega,s en kennissen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd bereikbaar, altijd afspraak is afspraak, snel transport. Wellicht als verbeterpunt een standaard voor de sleutels bij aflevering (soms op de machine, soms achter het wiel soms in het bakje). Een tevreden klant!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en deskundig geholpen! Alle afspraken nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn prijsaanvraag werd meteen opgepakt door Swaans Hoogwerkerverhuur. Hoogwerker is besteld door mij en was perfect op tijd op locatie. Ook telefonisch contact perfect.Prima machine geleverd. Theo bedankt.

Swaardvenstraat 45

5048AV Tilburg