Heel professioneel en nauwkerig
Het aan te kopen woning is zeer vakkundig geïnspecteerd. Ook het rapport zag er goed uit en we zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
De keurder Bam mij “ aan de hand” mee door het huis en legde alles rustig en begrijpelijk uit.
Er word goed aandacht gegeven aan de keuring en alles werd netjes uitgelegd waar de punten waar die wat zag dus een top service
Ik heb de medewerker niet persoonlijk ontmoet, onze makelaar was daarbij aanwezig.
Alles was snel geregeld. De keuring verliep vlot en gemoedelijk en gezellig. Mochten alles vragen wat we wilde. Rapport snel en duidelijk binnen. Geen moeilijke woorden. Alles was top!
Afspraak was snel en eenvoudig gemaakt. De rapportage was snel beschikbaar.
De keurder kwam precies op tijd aan. Vriendelijk. Beantwoorde al mijn vragen. Het rapport was dezelfde avond al beschikbaar.
Prima dienstverlening door deskundige specialist(en)
Fijne communicatie vooraf. Prettige en kundige keurder. Gedegen rapport.
Snelle reactie en bezoek aan huis. Vriendelijke medewerker die ook toelichting geeft. Uitgebreid en duidelijk rapport met foto's en aanbevelingen.
Keurmeester was op tijd. Vriendelijk en prettig contact. Deed zelfstandig zijn werk. No-nonsense. Heel mooi, overzichtelijk en informatief rapport.
Great attention to detail, prepared to explain in Dutch or English
Erg grondige keuring. Het rapport is ook overzichtelijk opgesteld. Helaas was dit rapport de reden niet door te gaan met de aankoop maar het heeft ons waarschijnlijk veel geld bespaard. De geschatte kosten voor de reparaties vond ik aan de optimistische kant.
De keurder was duidelijk en naar mijn gevoel heel eerlijk. Hij gaf ook advies over wat wij volgens hem het beste konden doen en op welke manier.
Vriendelijke inspecteur met oog voor ons speciale huis.
Prettig en efficient
Tijdens de inspectie een heel prettige ervaring met de bouwkundig adviseur. Gaf ook naast het rapport goeie tips voor het onderhoud van de woning. Daarnaast ook het rapport snel mogen ontvangen met een duidelijk en volledig overzicht.
Ook makkelijk schakelen met de planning
De keuring was perfect. Keurder bekeek alles en het rapport was duidelijk en overzichtelijk. Ik hoef niet drie mails voor een beoordeling. Ik betaal jullie, dat is de verdienste van het werk, geen review.
De keurder heeft alles nauwkeurig onderzocht en was uiterst vriendelijk
Fijne ervaring. Tijdens de keuring werd uitgebreid toegelicht wat er werd gezien
Zeer kundige inspecteur, die direct en duidelijk was. Zeer tevreden over het uitgebreide eindrapport. Dat was trouwens dezelfde dag nog klaar!
Goed advies en een duidelijk rapport. Veel tips van de inspecteur ook buiten het rapport om waar we veel aan hebben in ons nieuwe huis!
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!