de inspecteur kwam professioneel over weet waar hij naar moest kijken duidelijk en weet waar de problemen kunnen zitten
Door jullie zeer secure én grondig onderzoek hebben we een koopovereenkomst ontbonden en zijn we behoed voor een catastrofale fout. Dank jullie wel. Chapeau! Groet, Sjoerd en Tony
Prima werk geleverd, ging makkelijk. Maar ik heb het rapport met de meetpunten nog niet ontvangen.
Het is goed verlopen.
We hebben sterke twijfels bij het door Perfectkeur opgeleverde rapport.
Beste Frank, Ik heb begrepen dat mijn collega Rosannie inmiddels telefonisch contact met u heeft gehad om de opbouw van de opgenomen kosten in het rapport toe te lichten. Ook neemt de inspecteur nog contact met u op om de inhoudelijke vragen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Cynthia van Perfectkeur
Ik ben heel blij dat ik een bouwtechnisch rapport heb laten opstellen. Het bracht mij veel inzicht. De inspecteur was vriendelijk en professioneel. Hij wees me op allerlei punten waar ik geen weet van had. Het mag dan wat kosten, ik heb er zeker geen spijt van en zou het zo weer (laten) doen bij een eventuele nieuwe woning. Het kan uiteindelijk vele tienduizenden euro's schelen.....
hij was op tijd. hij legde alles heel goed uit tijdens de inspectie. hij deelde het rapport snel.
Wat een fijne keuring. Alles werd goed uitgelegd en toegelicht. Nam de tijd voor alles goed te inspecteren. Rapport was snel klaar en zelfs nog een papieren versie die snel in de bus lag.
Goed.
Er werd de tijd genomen om het proces uit te leggen, alles te bekijken en uit te leggen. Bovendien keurig tussen koper en verkoper gemanoeuvreerd.
The report is not complete and not included what we saw during the inspection.
Dear Rashid, We would like to get in touch with you to discuss the report in detail. Could you email the elements that should have been included in your opinion to [email protected]? Kind regards, Cynthia from Perfectkeur
Uiterst vriendelijke medewerker en keuring werd uitgebreid en goed gedaan. Rapport is uitgebreid en duidelijk.
Ik had een bouwtechnishe keuring genomen omdat ik wou weten wat zich in de kruipruimte afspeelt. Tijden de keuring kon meneer niet in de kruipruimte en was dit mijn probleem. Het gedrag moest ik volledig betalen zonder dat ik antwoord had op mn vragen betreft de kruipruimte
Beste Sharisma, Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent met de door ons uitgevoerde bouwkundige keuring. Bij onderzoek van de kruipruimte is het essentieel dat deze toegankelijk is (en veilig volgens de arbo-wetgeving). Dit geven wij ook aan in onze keuringsbijlage die u voorafgaand aan de keuring ontvangen hebt. In dit geval was de kruipruimte niet toegankelijk, waardoor de inspecteur deze niet heeft kunnen inspecteren. Met vriendelijke groet, Cynthia van Perfectkeur
…..
Perfectkeur doet precies wat je hoopt van een bouwtechnische keuring; grondig en doeltreffend. De rapporten zijn overzichtelijk en erg bruikbaar bij de (ver-)koop van een huis.
Het rapport zat de volgende dag al in onze mail! Ook de keuring zelf ging heel prettig, jullie collega inspecteerde alles grondig en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden
Tijdens de keuring zijn wij helemaal meegenomen in de staat van het huis. Er is duidelijk uitgelegd wat we kunnen verwachten en duidelijk laten zien waar eventuele gebreke zitten. Heel fijn om zo met elkaar het huis te hebben doorlopen!
Snelle afspraak was mogelijk en goede informatie vooraf.
Was prima en vlot.
de keurder/inspecteur deed zijn werk professioneel naar onze mening
Wegens uitval van een andere inspecteur (bij een ander bouwtechnisch adviesbureau) bij Perfectkeur terechtgekomen. Afspraak kon snel worden ingepland en 10 dagen na mijn eerste telefoontje was de inspectie gedaan en hadden we het rapport binnen. Ik heb meegelopen met de inspectie en de inspecteur nam alle tijd om alles uit te leggen en tips te geven. Dat was heel prettig.
De keurder was heel behulpzaam, heeft alles tegen mij goed uitgelegd, en heeft de tijd genomen om naar mijn meningen en ideeën te luisteren en mee te denken zodat ik een betere perspectief kon krijgen.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!