De bouwkundig inspecteur deed rustig en gedegen zijn werk, ging op mijn vragen in waardoor ik de achtergrond van de gebreken van mijn huis begreep en wat er eventueel aan te doen was. Geen hele discussies, maar helder, kort en krachtig gaf hij toelichting en uiteraard de verwijzing naar de dienstverlenende bedrijven die de gebreken kunnen aanpakken.
Specialist wist goed de punten te benoemen, en gaf tips hoe we dit het beste aan kunnen pakken.
Vriendelijke, grondige keurder die een helder overzichtelijk rapport opstelde. Rapport ook snel beschikbaar.
De keurmeester kwam erg professioneel over en had erg veel oog voor detail. Hij was erg open en nam ons mee in zijn denkproces.
Op tijd, kennis van zaken, aangenaam in contact en een reëel en duidelijk rapport.
Kundig, vriendelijk, duidelijk uitleg en goed advies.
Professionele en ontzettend aardige meneer die de keuring uitgevoerd heeft. Uitgebreid rapport, handige online omgeving.
Zeer kundig en snel
De bouwtechnische keuring werd zeer correct en volledig uitgevoerd. De betreffende inspecteur was ter zake kundig en gaf duidelijk uitleg over de geconstateerde zaken.
Alles werd goed en op een rustige manier nagekeken.
De bouwtechnische keurder was een hele vriendelijke man die alles goed heeft uitgelegd. Mochten we ooit weer een keuring nodig hebben benaderen we jullie zeker weer!
Ik ben niet gecharmeerd van de presentatie van het rapport.
Beste Marcel, Graag komen wij met u in contact om uw feedback inhoudelijk te bespreken. Ik wil wel alvast toelichten dat onze inspecteurs, ook bij een verkoopkeuring, de bouwkundige staat van de woning onafhankelijk beoordelen. Hierbij ontvangt u een samenvatting en een uitgebreid bouwkundig rapport. In het uitgebreide rapport treft u alle beoordelingen aan. In de samenvatting treft u alleen de gebreken met de beoordeling ‘onvoldoende’ en ‘slecht’ aan, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de gebreken waarvoor de inspecteur herstel adviseert. Met vriendelijke groet, Cynthia van Perfectkeur
Nadat ik een had aangegeven dat ik een afspraak wou maken werd ik snel gebeld om een afspraak in te plannen. De man die de inspectie uitvoerde was heel deskundig en vriendelijk. Hij heeft mij ook tips gegeven om de staat van het huis te verbeteren. En daarover hebben we een goed gesprek gehad.
Aardige man die de tijd neemt en alles rustig uitlegt. Rapport was ook helder en overzichtelijk.
De keurder had geen haast en inspecteerde alles grondig en legde alles in detail uit. Ook maakte hij duidelijk wanneer hij bepaalde zaken niet kon zeggen en dat er nader onderzoek nodig was.
Goed en snel de keuring gedaan, informatie was goed van de keurmeester.
Wat een schat van een man trof ik aan voor de bouwtechnische keuring. Ik wilde er graag bij zijn, wegens nare ervaringen uit het verleden. Maar deze man was boven verwachting. Hij nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, waarop hij lette, hoe vaak wij daar in de toekomst op moeten letten. Hoe we kunnen zien wanneer de kit vervangen moet worden.. alles!! Ik heb alles genoteerd, en ben ervan verzekert dat wij de komende jaren nergens meer last van krijgen. Want ik weet nu hoe ik problemen kan voorkomen
………..
Goede weerlegging in de rapportage en fijn dat er naast het uitgebreide rapport ook een samenvattingsrapport is opgemaakt.
Ik heb de bouwtechnische keuring zelf bijgewoond en heb er erg veel geleerd. De keurder was erg kritisch, professioneel en had overal vakkundig advies en interessante weetjes over. De eerste afspraak kon helaas niet doorgaan, maar ben hierover tijdig ingelicht en er werd snel een passend alternatief geboden.
Prima rondje langs en door het huis. Zijn zaken gezien die ik zelf nog niet had gezien. Fijn als second opinion bij de aankoop.
I found the technical inspector to very thorough and he explained everything well.
Tijdens de keuring gaf de inspecteur aan wat hij inspecteerde en waarom juist dat aspect. Hij nam ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden.
Goed geholpen, geeft net iets meer zekerheid, maar veel op basis van steekproeven dus het blijft de vraag war voor verrassingen je tegen komt.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!