Groot verschil Vergeleken met de keuring van het andere huis. Perfectkeur geeft een zeer volledig en gedetailleerd verslag van de keuring wat eea heel overzichtelijk maakt en duidelijk.
Helemaal prima!
Vriendelijke leermeester, die een goed gevoel gaf van onze aankoop
Deskundig netjes open en eerlijk!!
Keuring gedaan door een vakman met verstand van zaken. Kon tijdens inspectie ook alle vragen stellen en hij gaf goede tips. Afspraak was op korte termijn mogelijk en rapport de dag na keuring al binnen. Zeker aan te raden!
De inspecteur was zorgvuldig, had oog voor detail en stond open voor alle vragen die ik had. Heel fijn waren de suggesties om de gevonden problemen op te lossen…
Goede keuring en ook meteen uitleg hoe we de kleine mankementen aan het huis zelf kunnen repareren , zeer tevreden!
Professionele vriendelijke en behulpzame inspecteur
zeer professioneel. ook geweldige aanbevelingen en advies voor toekomstig onderhoud en renovatie
Van begin tot eind als prettig ervaren door de openheid van de adviseur.
Klantvriendelijke medewerkers, duidelijk rapport en snelle service.
Uitstekende ervaring: - Ik mocht meelopen en kreeg direct uitleg bij aandachtspunten. - Compleet en uitgebreid rapport. - Klantvriendelijke inspecteur.
Afspraak binnen een week, de resultaten de dag erop, en er is op details gelet waar ik zelf niet eens aan zou denken. Al met al boven verwachting.
Wij hadden een afspraak om een huis te keuren. Toen wij aankwamen op de afgesproken tijd was de Bouwkundig inspecteur al geweest. Dit zonder te melden dat hij eerder zou zijn. Ook is de keuring in maximaal een half uur uitgevoerd wat we erg snel vinden voor het bewuste huis. Wij hadden hier graag bij geweest om eventuele vragen te stellen. Uiteindelijk drie uur gereden en een oppas moeten regelen, om vervolgens voor niks daar voor de deur te staan. Het rapport zier er netjes en volledig uit. neemt niet weg dat we het idee hebben te kort gedaan te zijn. en het jammer vinden dat het op communicatie mis is gegaan. een simpel telefoontjes was voldoende geweest om ons alsnog daar op tijd aanwezig te kunnen laten zijn.
DE verkopende makelaar heeft Perfectkeur ingeschakeld. Onze verkoop makelaar vindt het naar de koper eerlijk als er een bouwkundig onderzoek is gedaan. Kosten zijn wel voor ( ons)de verkopende partij.
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Het heeft ons geholpen om de juiste keuze te maken.
Dus ik kan geen vergelijking maken. Natuurlijk hadden we het huis al eerder grondig bekeken, maar deze keur gaf nieuwe informatie. Het is een erg spannende en drukke tijd voor ons met de verkoop van het ene en de koop van een ander huis. Dus eerlijkgezegd is een beoordeling van een inspectie niet onze eerste prioriteit. Ik begrijp uw verzoek, maar ik zou dat wat vriendelijker en minder dwingend aanpakken. We worden al om de haverklap om ons oordeel gevraagd, alleen niet over de lopende kabinetsformatie, maar daar gaat u niet over. jammer!
Ik had nog even gebeld om te vragen of de keuring snel ingepland kon worden i.v.m. het tekenen van het koopcontract van ons huis en dat was geen probleem. De keurder was heel vriendelijk en legde voortdurend uit waar hij naar keek. Al met al zeer verhelderend! We hadden het rapport ook eerder dan we verwachtten, dus dat was heel erg fijn.
Goed gevoel bij zowel het bouwtechnisch onderzoek als de samenvatting en het rapport wat daarna al snel toegezonden werd.
netjes overzichtelijk goed advies goeie keurmeester echt net en vakkundig keur planning kantoor minder want ik had van te voren aangegeven dinsdag of vrijdag na 13;00 en ze belde op 11;30 wordt het !? het is goed gekomen maar moest even eerder weg van mijn werk !
Prettig in de omgang en vertrouwend op de deskundigheid van de man die de keuring uitvoerde.
De controleur was duidelijk en ervaren. Gaf duidelijk aan wat niet in orde was en wat ik er aan moest doen. Het meeste was al gepland voor dit najaar. Sommige dingen had ik nooit zelf ontdekt.
Meneer kwam op tijd bij de woning en gaf duidelijk aan wat hij ging doen en waar op gelet zou worden. Ik kon met alles meelopen en zo nodig vragen stellen die vriendelijk beantwoord werden. Na afloop deelde hij zijn bevindingen en legde hij nog het een en ander uit. De dag erna kregen we het verslag al in de mail. Ook daar was alles keurig beschreven.
The inspection went fine, they were through but also quick.
Kwam mooi optijd
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!