Bij vragen een antwoord gekregen. Ook als de vraag lastig was om te beantwoorden, daarop antwoorden waar je dan over na kan denken zonder dat je in een grijs gebied blijft.
Erg vriendelijk en gespecialiseerd
Er word ruim de tijd genomen om alles zorgvuldig na te lopen en te controleren. Vriendelijk te woord gestaan en ruimte voor vragen.
Topbedrijf
Super goede uitleg en meeloop door het complete huis. Verslag is helder en een fijne man om samen de keuring mee te doen!
De man die de keuring deed, deed zijn werk grondig en gaf goede tips.
De keuring was snel geregeld en het rapport was overzichtelijk en goed te begrijpen voor iemand die helemaal niet technisch is!
Vriendelijke en bekwaam! Alles snel en vakkundig bekeken en in een paar Dagen een proffesioneel rapport binnen.
Alles verliep goed en netjes Zeker op locatie wordt de tijd genomen duidelijk uitgelegd en geen vraag was te gek Gewoon top
De keuring is volgens mij deskundig uitgevoerd. Alle mogelijke zaken zijn grondig gecontroleerd. Alleen bleek bij lezing van het rapport dat de inspecteur niet al zijn bevindingen al tijdens de inspectie had gedeeld. Zo bleek de afvoer van de CV-ketel niet in orde te zijn. Het was prettiger geweest, als dit direct was gecommuniceerd. Dan had ik de huidige eigenaar er ook direct op kunnen aanspreken.
Goede ervaring met zeer kundige, vriendelijke, supersnelle inspecteur. Goed uitgebreid rapport, handig die samenvatting. Hebben er echt iets aan gehad. Enige minpunt: dat kantoor niet vooraf belde, zoals stond aangegeven, maar gewoon een datum en tijdstip plande.
Deskundig en proffesioneel
Professioneel, deskundig, vriendelijk
Prima inspectie van kundige medewerker en keurige rapportage.
erg duidelijk en uitgebreid.
De bouwtechnische keuring werd door een vriendelijke medewerker uitgevoerd die alle punten die gevonden zijn meteen duidelijk uitlegde. Verslag is ook uitgebreid en helder.
Duidelijke uitleg en prima tips
Zinvol om een bouwkundige keuring te doen. Goede tips.
Duidelijke uitleg en Alex was erg vriendelijk.
De inspecteur maakte een goede indruk en heeft de controle zorgvuldig doorgevoerd. Alle punten kwamen aan bod en werden duidelijk uitgelegd.
Alles ging zeer vlot
Sowieso een zeer aardige persoonlijkheid. Kon ook goed overweg met onze makelaar die bij het onderzoek aanwezig was. Beiden geen blad voor de mond en zijn blij dat hij ons voor een omvangrijke, dure schadepost heeft behoed!
De afspraak kon op korte termijn gepland worden en verliep soepel. Aardige en nette keurder en wat hij zei, stond uiteindelijk ook in het rapport. Rapport hadden we dezelfde middag nog binnen.
Ik heb een goede, volle en snel inspectie gehad. De inspecteur was positiev en vertelde alles wat hij had moeten doen
Er werd snel gehandeld en ingepland op mijn verzoek. De bouwtechnische keuring werd professioneel aangepakt. Stapje voor stapje, van boven naar beneden, van binnen naar buiten. Tussendoor genoeg tijd voor toelichting, vragen stellen en uitleg. 's Avonds kreeg ik het volledige n gedetailleerde rapport al binnen.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!