Keurmeester kwam op tijd en deed eigenlijk meer dan ik had gevraagd, ik wilde een dakkeuring, maar er werd een volledige bouwkundige keuring uitgevoerd. Was prima
Fijne keurder die rustig zijn werk grondig deed. Het heeft ons een nuttige to-do list opgeleverd waar we veel aan hebben.
Rapport snel in huis, TOP!
Nam zijn werk serieus en vakkundig
Degelijke en deskundige uitvoering van de opdracht
Prettig contact, snelle service, goed rapport.
Vond het fijn dat er erg snel gehandeld kon worden. Ook het rapport was er vrij snel.
Goed en duidelijk advies gehad!
Positieve ervaring. Op korte termijn een afspraak in te plannen. Inspecteur was ruim op tijd, kritische beoordeling en flexibel om vragen tijdens inspectie te beantwoorden. Goede indruk achter gelaten.
Alles is volgens plan gegaan. Meneer was op tijd, nam ook de tijd en stuurde dezelfde dag nog netjes het rapport. Niks op aan te merken.
Vriendelijke en professioneel
Als voorloper voor het aanschaffen van ons eerste huis zijn we op aanraden van onze aankoopmakelaar bij Perfectkeur terechtgekomen. Desondanks dat we - vanwege files op de A4 - niet op tijd voor de afspraak werden we alsnog netjes bijgepraat over de bevindingen. Voor de rest weinig aan te merken, het is allemaal prima gegaan en het uiteindelijke rapport is waardevol voor zowel toekomst als heden.
Zoals hierboven in het kort. Heel vlot, Uitleg tijdens de keuring was perfect en heerlijk snel
Perfectkeur ingeschakeld ivm bouwkundige keuring bij aankoop van een huis. Vriendelijke en competente keurders (ze waren met twee) die ruim de tijd namen om ook alles aan ons te laten zien en uitleggen. Duidelijk en overzichtelijk rapport, snel geleverd.
Duidelijke constateringen
Een keuring waar goed de tijd voor werd genomen. Duidelijke uitleg en een mooi en duidelijk rapport.
De medewerker was stipt op tijd, had kennis van zaken en heeft voor eventueel herstel goede adviezen gegeven.
Fijn advies tijdens de keuring en een mooi rapport ontvangen.
Er werd snel gehandeld en meegedacht tijdens het plannen van de keuring. Tijdens de keuring werd ik voortdurend meegenomen in de constateringen en kreeg ik tips ter verbetering of wat extra aandacht nodig had. Hij nam er ruim de tijd voor wat erg prettig was.
Prettig in contact en deskundig in zijn vak. Goed en duidelijk rapport. Wij zijn aanwezig geweest gedurende de inspectie en kregen alle ruimte om vragen te stellen. Tevens tevreden met het resultaat.
We zijn heel blij met de bouwkundige keuring die is gedaan door Perfectkeur.
Prima informatie gehad wat de werkzaamheden inhouden
Vakkundig, vriendelijk en duidelijk
Er werd gehoor gegeven aan ons verzoek om bepaalde zaken extra te beoordelen. En zoals gevraagd kregen we een telefonische terugkoppeling direct na de keuring, dit omdat we niet bij de keuring aanwezig konden zijn.
De bouwkundige was keurig op tijd. Hij was beleefd en vriendelijk. Tijdens het rondje door de woning nam hij de tijd en gaf adviezen. Hij was erg grondig en professioneel.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!