Zeer vriendelijke medewerkers, waren klantvriendelijk en alle tijd voor vragen en uitleg
Vriendelijk, vakkundig, goede uitleg, topper in zijn vak.
Goed uitgevoerd, rapportage volgde snel. Precies wat je wilt bij een bouwkundige keuring.
Met Perfectkeur krijg je waar voor je geld! Een goed en bruikbaar rapport, precies wat je zoekt als je een huis wil kopen.
Vriendelijke, bekwame bouwkundige die alles helder uitlegt. Kortom, een topper!
Naast dat de heer al veel vertelde over zijn bevindingen in het huis en het waarom en hoe, kreeg ik ook alle mogelijkheid om vragen te stellen die uitgebreid en duidelijk beantwoord werden. Op een prettige open manier.
uitstekend
Wij hebben een makelaarskantoor en schakelen al jaren Perfect keur in voor de uitvoering van bouwkundige keuringen. Altijd goede keurders die veel kennis van zaken hebben en prettig en duidelijk communiceren.
De aanpak vond ik zeer goed. Er werd goed samengewerkt en vragen werden beantwoord. Advies werd gegeven.
Inspecteur had heel veel kennis en het rapport was binnen enkele uren opgestuurd. Alles was helder door uitleg en rapport, ook al hebben we maar weinig technische kennis.
Erg prettig en geeft mij een goed gevoel over mijn toekomstige aankoop.
Afspraak was op tijd, man was aardig, vriendelijk en deskundig
Duidelijk, grondig en ook wat praktische tips. Snelle verwerking rapport.
Doordat ik zelf meeliep met de inspectie kreeg ik een goed beeld van de staat van de woning die ik ging kopen. Ook het rapport was helder en gaf een gedegen beeld van wat er de komende jaren moet gebeuren. Niet geheel onbelangrijk bij een woning van bijna 90 jaar oud.
Top!
Het was gemakkelijk een afspraak te maken. De persoon was keurig op tijd en een goed rapport opgeleverd.
Op aanraden van onze makelaar. Afspraak kon snel geregeld worden. De inspecteur was kundig, daadkrachtig en vriendelijk. Gaf ons tips mbt toekomstig / noodzakelijk onderhoud en verduurzamen. Rapport snel in huis. Mochten we in de toekomst weer een bouwtechnische keuring moeten uitvoeren dan zéker weer bij Perfectkeur.
Mijn ervaring was een prettige, en resulteert In een degelijk rapport.
Inspecteur nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en legde alles aan ons uit. Het was fijn om ons nieuwe huis op een objectieve manier te bekijken, met oog voor (duurzame) verbeteringen. Anders dan tijdens de bezichtiging met een roze bril op.
Erg prettige ervaring. Volledig, meedenkend, afgestemd op de situatie en prettig contact.
Neemt de tijd is precies en iets ontgaat aan zijn scherpe zintuigen!
Helaas was er bij de eerste afspraak niemand komen opdagen. Dit in verband met een zieke werknemer. Na opnieuw inplannen de tweede keer was het de makelaar die ons liet wachten. De service van Perfectkeur deze tweede poging was wel uitmuntend.
Een goeie ervaring. Goed beeld en duidelijke communicatie. Zou ik zeker aanraden.
Zeer transparante en professionele keuring; goed (ongevraagd) advies!
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!