Goede communicatie vakkundige uitvoering van de keuring
Door slechte rapport (wat erop leek dat woning in goede staat was) zit ik nu met een woning die ik nooit zou gekocht hebben. Alles lekt. Al 5 weken geen verwarmingen meer. Meterkast die goed zou zijn is doorgebrand. Bijna met brand gezeten. Krimscheuren in plafonds bleek achteraf betonrot te zijn. Het gaat maar door en ik krijg een email waar in jullie je indekken met allerlei argumenten die nergens op slaan. Kom maar kijken. Dan zie je hoe slecht het onderzoek is gedaan door jullie medewerker. Ik woon er nog steeds in een bouwval met duizenden euro's aan kosten die ik moet maken. Ik adviseer iedereen af om jullie bedrijf in te schakelen. Ik zou paar dagen terug gebeld worden. Tot op heden niets. Waardeloos.
Beste Han, We gaan dit na en zullen snel met een reactie komen. Team Perfectkeur
Keuring was degelijk en keurder was helder in uitleg
Bouwtechnische keuring moest op zeer korte termijn worden uitgevoerd. Perfectkeur was zeer behulpzaam en flexibel.
De keuring was vlot geregeld en werd uitgevoerd door iemand waarbij je vanaf minuut 1 zag dat hij echt verstand van zaken heeft. Het rapport is gemaakt zonder onnodig moeilijke termen zodat het makkelijk te lezen is.
Professioneel Communicatie goed Gaat goed op vragen in
Het was een leuke inspecteur die er was en hij gaf uitleg als we er om vroegen
De keuring met Johan Copier en rapportage zijn heel helder. Tijdens de rondleiding is alle goed uitgelegd en heeft een heel compleet beeld gegeven van onze nieuwe woning. We zijn heel tevreden.
zie boven
We hebben een uitgebreid rapport gehad. Wat een prettige man om mee samen te werken.
Meneer had overduidelijk verstand van zaken maar bleef redelijk. Onze woning is meer dan 100 jaar oud en daarmee komen bepaalde ouderdomsgebreken. Meneer heeft gedurende de keuring ons geadviseerd niet alleen over de gebreken, maar ook over de mogelijke oplossingen, en welke oplossing het beste bij onze woning zou passen. `De deskundigheid van de bouwkundig inspecteur` - kan ik niet beantwoorden, daarom heb ik jullie ingeschakeld.
Deskundig advies & uitvoering van de inspectie
Inspecteur was op tijd en legde uit hoe hij het ging doen
Keuring was snel ingepland, en na de keuring het rapport ook snel ontvangen. Vriendelijke inspecteur met veel kennis van zaken, en legde tijdens de keuring ook dingen uit.
Goede keuring en de afspraak was snel gepland. Het rapport zelf had soms iets duidelijker beschreven kunnen worden. Maar nadat ik mijn vragen had gemaild kreeg ik daar heel snel en uitgebreid antwoord op.
Netjes op tijd en goed rapport, had het rapport we de zelfde dag verwacht te ontvangen, wat mij was toegezegd door de planning. Nu kreeg ik het rapport de volgende dag ‘s avonds
Deskundig en duidelijke uitleg. Er werd gelet op details en onderscheid gemaakt in problematisch en makkelijk te verhelpen
De afspraak met Perfectkeur was zeer snel en simpel gemaakt. Tijdens de keuring was Jan erg aandachtig en gaf hij uitleg over wat hij constateerde, waardoor wij al een beeld hadden van wat in het rapport zou kunnen komen. Dit was erg fijn. Ook was er alle ruimte voor vragen. Het rapport was uitgebreid en helder, ook was het erg fijn om een samenvatting te ontvangen, daarmee was het erg fijn om de conclusies tot ons te nemen. Ik zou Perfectkeur (en Jan Vons) van harte aanraden!
Ik vond het prettig en snel gegaan, Afspraken worden nagekomen en tijdens de bouwkundige inspectie legde de inspecteur goed uit wat hij aan het doen was
voldoende mondelinge toelichting tijdens onderzoek ter plaatse, voldoende uitgebreid onderzoeksrapport
Inspecteur was fijn en helder in zijn uitleg, inspecteerde uitgebreid en leverde een duidelijk verslag.
Vriendelijke service, praktisch advies en uitgebreide toelichting, zowel mondelingen als schriftelijk.
Snelle service en vakkundig personeel
Prettige ervaring
Duidelijk advies per onderdeel, maar tijdens de keuring ook al context en uitleg.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!