Afspraak was snel gemaakt en keuring verliep prettig. Rapport was snel binnen en met duidelijke aanbevelingen.
Quite good
Ik heb de keuring als zeer prettig ervaren. Er werd uitgebreid uitleg geboden over de gekeurde zaken en ook tips en tricks meegegeven. Dit was ontzettend fijn als starter in de huizenmarkt.
Prettig geholpen door een vriendelijke medewerker. Legde dingen goed uit ook als we vragen hadden.
Mensen waren ruim op tijd aanwezig en nameb dectijd om hun werk grondig maar rustig te doen.
Was voor mij de eerste keer dat ik dit meemaakte. Alles werd netjes uitgelegt waar naar gekeken werd en hier en daar wat tips maar verder zag alles er goes uit. Dus was een prima ervaring.
Heel kundig advies en ook hoe te herstellen. Zeer blij met de keuring. Kosten lijken wel wat laag ingeschat conform huidige standaarden.
De bouwtechnische keuring en de bepaling van het energielabel werden zeer zorgvuldig uitgevoerd. Bedankt!
Hele vriendelijke en deskundige inspecteur. Gaf verder veel tips over onderhoud
Beide opdrachten, bouwkundig onderzoek en energielabel werden snel ingepland. Het resultaat van het bouwkundig onderzoek was duidelijk en helder beschreven.
De keurmeester was tijdens onze 2e bezichtiging van de aan te kopen woning aanwezig waardoor we samen de woning hebben kunnen doorlopen, en hij (Corwin) alles kon toelichten en diverse adviezen aandroeg. Hierdoor hadden wij direct een goed beeld van de staat van de woning waardoor we eigenlijk het rapport niet eens hebben hoeven lezen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, zeker door zijn brede bouwkundigekennis was het erg prettig communiceren. Norbert
De woning werd uitvoerig geïnspecteerd en er werd duidelijk uitleg gegeven met handige aanbevelingen.
Eric heeft ons goed geholpen, eerlijk gekeken en beoordeeld.
Fijne keuring door Phiep die goed onderzocht en ook meedacht over de woning voor onze grondige verbouwing.
Vriendelijke bouwkundige en super snel ons rapport binnen. Zeer tevreden.
Goede communicatie en flexibel in het plannen van een afspraak. Denken mee en verlenen snelle service. Betreffende inspecteur was zeer kundig en sympathiek. Uitgebreid rapport met heldere uitleg.
Op basis van het rapport lijkt het erop dat er super kundige vakmensen werkzaam zijn bij Perfectkeur. Het rapport werd de dag van keuring al opgeleverd dus ik kan alleen maar zeggen geweldige service!
Prettige keuring, op tijd en volledig in beschrijving
Gerwin deed de keuring. Hij vertelde wat hij deed en waarom. Alles kon je vragen en kreeg op zeer vriendelijke wijze antwoord. Gerwin gaf ook adviezen mee. Alles als zeer prettig en professioneel ervaren.
De inspecteur nam de tijd en deelde zijn uitgebreide kennis over alle zaken. Hij nam het serieus en liet niks ongecontroleerd. Erg vriendelijk en beantwoorde al onze vragen vakkundig.
Schnelle Terminvergabe, pünktlich und freundlich. Alle angefragten Bauteile wurden gründlich begutachtet. Nach Besichtigung wurde ein Bericht erstellt und Tipps zu Verbesserungen gegeben. Wir sind sehr zufrieden.
Prettige keuring, misschien een beetje Muggenzifterig.
Professioneel werk
Op tijd op de afspraak. Hier en daar advies en aandachtspunten duidelijk aangegeven
We vonden het een fijne ervaring om met Perfect keur in zee te gaan voor een bouwkundig raport voor onze woning
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!