De afsprak was snel gemaakt en de keuring werd in aanwezigheid van mij als koper gedaan. De inspecteur verdeed geen tijd en liep in korte tijd door de verschillende ruimten. Meermalem werden we op de hoogte gesteld van bevindingen en kregen de beoordeling al te horen, hetgeen ons inzicht vergrootte. Van tevoren ontving ik alvast een beeld van huizen in de omgeving, naderhand een uitgebreide rapportage met beeldwerk/foto’s - en dat verheldert waar we over spreken. Al met al tevreden over wat gezien en gerapporteerd werd.
Super snel een net rapport. Tijdens de keuring nam hij ons mee en gaf uitleg hoe het zou kunnen komen en waar we op zouden moeten letten. Vond het erg prettig! Voor ons volgende huis komen we zeker terug!
Afspraken met met het kantoor was wat moeizamer, maar de persoon die de keuring kwam doen was deskundig, vriendelijk en legde uit wat hij aan het doen was, en wat de bedoeling is. Het rapport is omvangrijk en niet altijd even goed leesbaar, kan meer to the point.
Snel goed
De specialist heeft ons perfect geholpen en heeft uitgebreid onderzoek verricht, waaruit een duidelijke en volledige rapportage is gemaakt. Wij zijn ontzettend blij dat we deze keuring hebben aangevraagd. Heel erg bedankt!
Serieuze en professionele uitvoering van het onderzoek door een plezierige medewerker.
Keurder was zeer terzake kundig en had een vriendelijke uitstraling
Fijne ervaring! Prettige en deskundige meneer en snel het rapport binnen.
Wij werken vaker met Perfectkeur en ook nu was de ervaring weer zeer prettig. Professionele opstelling van keurder, mee denken over eventuele oplossingen en vriendelijke en prettige communicatie
great
Van vrienden en familie had ik begrepen dat "Zo'n keuring niet zoveel voorstelt.", maar ik was blij verrast met de nauwkeurigheid en volledigheid van de heren. De mannen hebben onze vele vragen beantwoord, gaven advies en zijn waar mogelijk overal op en onder geweest. We kregen zeer snel een uitgebreid rapport waarin duidelijk werd aangegeven welke kosten we op korte termijn moesten maken en wat er binnen een aantal jaar wel aangepakt dient te worden. We bewaren het rapport goed voor het uitzetten van deze klussen t.z.t. Al met al een hele fijne en geruststellende ervaring.
Degelijke keuring, snelle oplevering van resultaten. We waren op zoek naar een keurmeester met een ladder i.p.v. enkel een zaklampje en waren bij Perfectkeur aan het goede adres. Veel over ons pand geleerd!
Het contact met Perfectkeur was professioneel en vriendelijk. Snelle afhandeling en netjes op de hoogte gehouden bij nieuwe ontwikkelingen.
Een goede deskundige bouwkundige die oog heeft voor detail. Mooi uitgebreide rapportage met duidelijke foto's. Een goede aanvulling op de koop van onze woning.
Neemt de tijd en weet waar het over gaat. Veel aan gehad, zeker bij een jaren 30 woning geeft het een goed inzicht in de bouw van het huis, zowel de punten ter verbetering als de punten welke goed in orde zijn. Absoluut een aanrader.
Heel tevreden
Vriendelijk, vakkundig, zeer uitgebreide rapportage. Nuttig advies over wat nu, later en in de verre toekomst te doen en te verwachten, Inclusief energiebesparing.
Inspecteurs: Vakkundig - respectvol - vriendelijk- Echte professionals
Snel geregeld
When i got to the house, the inspector was there. He was friendly and communicating about every point that he was inspecting. We are happy with the report that we received. We got it through e-mail and per post.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken. En de staat van het huis is, zelfs voor een leek als ikzelf, heel duidelijk.
Hij deed het keurig en gaf duidelijk uitleg
Het is alleen een visuele inspectie
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!