Prima dienstverlening door Perfectkeur. Alleen vreemd dat zij bij mij met de factuur komen, terwijl die door de makelaar betaald zou worden.
Plezierig contact. Deskundige indruk. Duidelijke uitleg.
Zeer ervaren mensen die de tijd nemen voor alles
Snel afspraak gemaakt. Goed contact. Deskundig
De vriendelijke inspecteur ging gedegen te werk en er werd een dito rapport opgesteld
Inhoudelijk was het rapport grondig en gaf vertrouwen over kennis van zaken. Qua structuur kan er wel verbrtering gemaakt worden. Nu wordt in algemene zin verwezen naar andere secties in het rapport voor meer informatie, maar niet precies waar. Dat zou een enorme verbetering zijn om het voor een leek als ik wel overzichtelijk te maken. Of anders toch verwante secties na elkaar plaatsen.
everything is perfect! thank you so much!
Fijn om goed inzichtelijk te krijgen wat de mogelijke kosten zijn en wat er bouwtechnisch aan de hand is met de woning.
De keuring is uitstekend uitgevoerd; het gehele huis is netjes nagelopen en bij twijfel van sommige zaken is het grondig onderzocht voor verduidelijking. Alle vragen die gesteld zijn tijdens de keuring werden uitgebreid beantwoord en toegelicht. De kennis van het vak zowel als klantvriendelijkheid spatte er vanaf!
Het bedrijf is makkelijk te benaderen en erg fijn in contact. Wij hadden voornamelijk mailcontact en de afspraak was dan ook snel ingepland. Het bedrijf nam zelf contact op met de verkopende makelaar en kostte ons dus weinig moeite. In het rapport is meerdere keren vermeld: "niet geïnspecteerd". Dit kwam omdat sommige dingen niet zichtbaar waren of door "sneeuw, ijsvorming, een laag water e.d. zijn alle met sneeuw en ijs bedekte bouwkundige elementen niet voldoende geïnspecteerd". Ze raden vervolgens een vervolgonderzoek aan maar natuurlijk wel tegen betaling (kies dus, als dat kan, een geschikt moment voor de keuring i.v.m. het weer want dit is overmacht geweest voor ons en moeten we dus bijbetalen als we meer onderzocht willen hebben (iets wat bij de keuring hoort)). Voor ons gevoel was het rapport daardoor niet helemaal compleet. Wel zijn er heel veel onderdelen van het huis onderzocht. Echter sommigen dus zonder resultaat. De onderdelen met resultaat zijn deskundig uitgeschreven en erg duidelijk. Ook de adviezen zijn duidelijk en goed op te volgen. Volgens de verkopende makelaar heeft de inspecteur op alle plekken gekeken.
De afspraak was snel in te plannen. Voldoende uitleg op de dag zelf, veel ruimte om vragen te stellen. Fijn rapport.
Leuk om gaande de inspectie tips en uitleg te krijgen over (toekomstig) onderhoud en goed gebruik
Snel een afspraak kunnen maken, vriendelijke medewerker!
In de basis goed. Er waren zaken waar die ik zelf niet wist of gezien had. Tegelijk zijn er punten vergeten of over het hoofd gezien. Het o Dakbedekking van het platte dak wordt niet genoemd. Hooguit dat het blad weggehaald moet worden. De dakbedekking is in slechte staat en moet zo snel mogelijk vervangen worden. Dat vind ik een misser. Dat niet overal rookmelders hangen en achter rot in het kozijn zit, zijn over het hoofd gezien. Over de oplossing of aanleiding voor de scheur in de aanbouw ben ik het niet eens met de redenering. Tevens heb ik een ventilatieprobleem aangekaart, maar wordt aangegeven dat er voldoende natuurlijke ventilatie is. Achter zit geen rooster.
De bouwtechnische keuring verliep heel soepel en meneer legt goed uit waar hij allemaal naar kijkt.
Een moeilijk te beoordelen situatie. Keuring is volledig en deskundis afgerond. Rapportage allesomvattend en met actuele cijfers omtrent reparatie nu en in de toekomst.
Snelle afhandeling en zeer kundig geholpen. De inspecteur nam de tijd voor onze vragen.
In het rapport staat dat de kruipruimte geventileerd moet worden . Maar daar die hele ruimte in feite als retourkanaal fungeert voor de luchtverwarming is ventileren niet nodig,
Het voortraject verliep via mijn aankoopmakelaar. vanaf de dag van de bouwkundige keuring had ik zelf contact. De communicatie was netjes, professioneel en persoonlijk. Prettige en kundige adviseur!
Via onze aankoopmakelaar is het contact gelegd en binnen een aantal dagen een keuring uitgevoerd en binnen 24 uur het rapport binnen. Super!
positief
Teleurstellend dat de delen onder de sneeuw en / of ijs niet beoordeeld werden. Ik verwacht dan dat dat in een 2 e keer wordt gedaan
The inspector knew a lot and shared a lot of information during the inspection. As a buyer, his inspection gave us confidence to proceed with the purchase
Fijne vent die bij ons de keuring kwam doen. legde uit hoe hij te werk ging. konden alles vragen en gaf netjes en vakkundig antwoord. was niet heel moeilijk object maar zijn open houding en grondig onderzoek maakte het een prettige keuring.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!