top!
De keuring is vakkundig verlopen. Veel goede tips gehad en de inspecteurs waren vriendelijk, doortastend en kan veel met het rapport wat de volgende dag al in de mailbox lag. Het rapport geeft een duidelijk beeld voor kosten/onderhoud op korte termijn en lange termijn. Hartelijk dank!
Wij hadden voor de aankoop van onze woning snel een bouwkundig rapport nodig. Perfectkeur heeft binnen een week tijd de keuring uitgevoerd en het rapport geleverd. Het was erg duidelijk opgesteld met verwachte reparatiekosten benoemd bij ieder verbeterpunt. Wij zijn erg tevreden met de aan ons geleverde diensten door Perfectkeur.
Wij zijn tevreden over Perfectkeur. De rapporten zijn duidelijk en goed gestructureerd, en de inspecteurs zijn vriendelijk en professioneel. Helaas duurt het maken van een afspraak vaak te lang; we moesten vaak wachten om teruggebeld te worden en soms wordt dit vergeten. De wachttijd voor de keuring is dan ook nog eens lang. Over het geheel geven we een 7. Goede service, maar er is ruimte voor verbetering in de wachttijden en vooral de communicatie.
Super goed begeleid en snelle afhandeling van het keuringsrapport
Goed bureau. Komt afspraken na. Prettige presentatie, compleet rapport met extra’s.
Goede, duidelijke rapportage, die dezelfde dag nog in de mail terecht kwam.
Het was fijn dat ik tijdens de keuring aanwezig mocht zijn. Er werd systematisch te werk gegaan, waarin ik, iemand met weinig kennis over een bouwtechnische keuring, goed werd meegenomen. Er was ook ruimte om vragen te stellen. Het uiteindelijke rapport was zeer uitgebreid en goed te volgen. Perfectkeur is zeker een aanrader.
De bouwkundige was erg behulpzaam en duidelijk was ook grondig te werk gegaan waardoor ik een goed gevoel kreeg wat betreffende de uitslag.
Kundige inspecteur die tijd nam om alles goed te checken en uit te leggen. Rapport zelfde dag binnen
Vriendelijke en deskundige medewerkers.
De naam Perfectkeur waardig
Zeer tevreden over totale proces
De keuring kon heel snel worden gepland, de uitvoerder was kundig en het contact prettig.
Wij hebben recent een keuring laten doen. De bouwkundige vertelde ons precies wat wat betekende en wat we daar het beste mee of tegen kunnen doen. Erg fijn!
Heb behalve bouwtechnische keuring ook onderhoudsplan voor 5 jaar inclusief redelijke prijs voor dat onderhoud! Echt fantastisch.
Erg tevreden over de gedegen en vriendelijke keuring, duidelijke communicatie, snel contact en snel rapportage beschikbaar. Zeker een aanrader!
Super positief. Keuring was erg nauwkeurig en duidelijke uitleg. Ook niet onbelangrijk, erg aardige medewerkers.
onze ervaring was goed.
Zeer vriendelijke keurder die z'n best deed om alles uit te leggen en goed te keuren, veel aan gehad.
Persoonlijke aandacht over het project door Erwin van Ernst werd zeer gewaardeerd. Plezierig contact en goede opvolging van de verschillende vragen en aandachtspunten. Ontvangst van rapport kwam netjes de dag erna, perfect !
deskundig en vriendelijk
Ervaren man met veel kennis. Perfect!
Ik ben super goed geholpen. Kundig, snel en vriendelijk. Absolute aanrader!
De hoeveelheid informatie is boven verwachting. Duidelijk aangegeven waar wel of geen knelpunten zijn.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!