Er is een bouw kundig onderzoek gedaan op koolmeesstraat 2 in bleskensgraaf door jullie. Er staat niet in dat er een scheur in de gevel zit aan de buiten zijde. Ik heb contact gezocht en de inspecteur belde mij terug. Ik heb mijn bevinding uit gelegd. Zijn reactie Ik zal het erbij zetten. Ik heb tot op heden niets gezien dat het aan gepast is in het raport. Ik zal graag reactie van u ontvangen hier over. Met vriendelijke groeten Wilfred Keesmaat
Inspecteur was exact op tijd en dat gold ook voor de definitieve rapportage. Duidelijk uitleg bij de aandachtspunten en advies voor aanpak van een aantal punten
Wij hadden een zeer vriendelijke inspecteur die duidelijk alles vertelde aan ons. Hij liep met ons ruimte voor ruimte.
Wij moesten een bouwkundige keuring doen in de bedenktijd, perfectkeur heeft heel snel gehandeld en een goed rapport opgesteld nog dezelfde dag! Superservice
Prettige ervaring, snel te organiseren, snelle reactie met handig klanten panel. Heldere informatie, deskundige medewerkers en snelle rapportages!
Via de makelaar bij Perfectkeur terecht gekomen. Contact was snel geregeld en spoedig hierna uitgevoerd. Beleefde en vriendelijke inspecteur die zijn weinige punten van kritiek duidelijk uitlegde. Rapport reeds een dag later in de e-mail. Voor ons was dit een positieve ervaring.
Vriendelijke inspecteur met kennis van zaken. Uiteindelijk heel tevreden met het uitgebreide keuringsrapport
Erg vriendelijke man die ook de tijd nam om dingen uit te leggen waardoor ik veel geruster dit indrukwekkende proces van een huis bezitten aan kan gaan.
Marcel heeft de woning gekeurd. Hoe klein het kruipluik ook was, Marcel ging er in om onder het huis te kijken. Daar ging het ook voornamelijk om bij de keuring. Zeer tevreden.
Prettige keurmeester. Kundig, vlot en adequaat. Asbest-testset duurde even voordat we die ontvingen. Daarom een 9 maar die kon ik niet geven
In verband met een bouwtechnische keuring binnen de wettelijke bedenktijd moest het snel geregeld zijn, bij Perfectkeur waren ze de volgende dag al aanwezig voor de keuring!
Zeer tevreden met de bouwtechnische keuringen van Perfectkeur. Ze waren snel in de communicatie en het inplannen van de afspraak verliep vlot. Professionele en betrouwbare service!
Keurig maar prijzig
Daarnaast staat bijna alles wat aandacht nodig heeft op voldoende in het groen. Wat het idee geeft dat het nog wel prima is. Ook de kosten voor herstel worden vrij optimistisch ingeschat. Zelfs bij de schoorsteen die aan vervanging toe is staat in groene letters voldoende en in de tekst eronder: “ De schoorsteen verkeert in een onvoldoende conditie en dient in zijn geheel te worden vervangen.”
De timing en melding waren passend en er is een goede technische inspectie uitgevoerd en een compleet rapport ontvangen.
Kundig, grondig.
I really have no complaints. The service was thorough and well explained. We're really satisfied
Aan de telefoon bij het maken en inplannen werden wij goed op de hoogte gesteld. Bij de afspraak een vriendelijke man die de tijd nam om alles even na te lopen, en indien van toepassing een heldere en duidelijke uitleg gegeven. Al met al een fijne ervaring!
Dit was mijn eerste keer voor een bouwtechnisch onderzoek. De inspecteur legde me alles in "lekentaal" uit en gaf geduldig antwoord wanneer ik meer vragen stelde of hem vroeg het me nog een keer uit te leggen. Hij gaf me ook tips om mee te nemen in de verbouwing.
Onze inspecteur was erg bekwaam en straalde vakkundigheid uit.
De communicatie was goed, ook tijdens de keuring. De keuring zelf was zorgvuldig. Het rapport werd snel geleverd.
De inspecteur was heel vriendelijk en eerlijk. We hebben een zeer goede ervaring gehad.
Wij hebben een hele nuttige en informatieve bouwkundige keuring gehad met Martin. Hij nam de tijd voor onze vragen en heeft ons ontzettend goed geholpen. Erg blij mee!
Prima, snelle reactie op onze vraag. Bij het meelopen bij de keuring is tijd genomen om mij als leek uit te leggen waar naar gekeken is, wat en hoe er verbeteringen kunnen worden aangebracht. En ik geef toch 'maar' 4 sterren omdat ik geen vergelijkbare ervaring heb.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!