goed en nauwkeurig
Een hele goede ervaring. Goed om de informatie te hebben.
Op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken. De inspectie werd grondig uitgevoerd, met ruimte voor uitleg en een professioneel rapport achteraf.
Inspector was very experienced and gave tips for future plans too.
Zeer positieve ervaringen.. de bouwkundige was op tijd. (Al buiten begonnen toen ik aankwam). Deed vele checks waarbij hij vertelde hoe en wat hij checkte. Gaf vele op en aanmerkingen waarbij hij aangaf wat wel en niet in het rapport kwam en gaf aan welke zaken prioriteit hadden. Veel informatie in korte tijd maar dan is er het rapport waarin alles overzichtelijk gedetailleerd en met foto's duidelijk wordt samengevat. Dit kan je nog jaren gebruiken.
Een zeer uitgebreide keuring met veel tips en adviezen
Uit de verte heb ik het gevolgd. Vandaar de vele nvt's
Vriendelijke man. Uitgebreide toelichting bij bevindingen. Rapport snel beschikbaar.
De inspecteur was keurig op tijd, nam ruim de tijd om door het huis te lopen en daarnaast ook om de zaken toe te lichten waar hij zelf naar keek, erg prettig dus. Ook zijn alle besproken zaken duidelijk terug te zien in het rapport, wat we dezelfde dag al ontvangen hebben. Prima service dus
Keuring prima uitgevoerd. Kan ik aanbevelen.
Alles is super goed geregeld, het is een snelle, maar grondige keuring. De woning wordt kritisch bekeken.
De bouwkundige keuring is zeer goed en compleet uitgevoerd. De keurder nam de tijd om alle details te checken. We hebben een compleet en duidelijk rapport met foto’s en aanbevelingen. Hiermee kunnen wij ons huis goed gaan verbouwen!
Professioneel, snel en goede service. Keurder was tevens een zeer leuke vent.
Goede keuring en duidelijke uitleg gekregen over gevonden zaken.
Enthousiaste en kundige keurder, duidelijk rapport.
Vriendelijk, kritisch maar ziet ook mogelijkheden. Via online omgeving inzicht gekregen in rapport, rapport is helder.
keuring is snel geregeld, kundige en vriendelijke keurmeester, helaas begon zijn dag niet perfect want de werk-tablet had het begeven, desondanks heeft Thomas zijn uiterste best gedaan om het huis/schuur goed te inspecteren en een netjes en degelijk rapport op te maken en heeft zich aan de afspraken gehouden waardoor we snel een rapport ontvingen. Wel zou het fijn zijn als er bij een oud huis word gekeurd om bijv. asbest testsetjes mee te nemen zodat dit niet apart hoeft te worden besteld. scheelt klant weer tijd en jullie verkopen meteen weer een test. win-win
proces goed verlopen
De inspecteur die was toegewezen aan de keuring van ons huis was erg grondig in zijn inspectie en legde ook alles erg duidelijk aan me uit. Het rapport was ook erg duidelijk en mijn ervaring met deze inspectie was ook erg goed!
Bij het verduurzamen hadden wij geen idee hoe alles aangepakt moest worden. Nadat een medewerker van Perfect Keur is langs geweest hadden wij een duidelijk inzicht wat er gedaan moest worden. Wij zijn tevreden en hebben inmiddels de verduurzaming toegepast in ons huis
Binnen 24 uur was alles geregeld met alle betrokken partijen. De inspecteur gaf heldere uitleg bij alle keuringen. De volgende dag was het rapport al binnen.
Snelle afspraak, duidelijke communicatie en heldere toelichting tijdens de keuring. Rapport ook snel ontvangen, dus helemaal tevreden.
Ik heb een erg goede ervaring met Perfectkeur. De keuring werd vlot ingepland, tijdens de keuring werd er voldoende toelichting gegeven en het rapport werd boven verwachting snel opgestuurd. Rapport was duidelijk, zelfs zonder bouwtechnische kennis.
In de beschrijving die je achteraf krijgt , staat wel wat er mis is en de kosten maar niet waar dat of dit zich bevind.
Direct en snel contact gehad. Medewerkers zijn erg vriendelijk en professioneel. Namen de tijd om alles te controleren en ook uit te leggen. Rapport was binnen een dag opgestuurd.
Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk
Perfectkeur, een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt. Daarmee leggen wij de lat hoog. We zijn uitgegroeid tot bevlogen marktleider. De landelijke specialist in vastgoed inspecties. Betrokkenheid is de basis voor onze relatie met klanten. Dagelijks helpen wij hen vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig. Onze medewerkers zijn vasthoudend als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen. Innovatie zit in onze genen. Voortdurend bezig met het vernieuwen van diensten en rapportages. Inspecteurs die hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd en daar zijn we trots op!