Positief

Mijn eerste ervaring met Repairpoint was zeer positief, mocht ik in de toekomst op dit gebied weer iemand nodig hebben, kom ik hier zeker terug. Met vr.groet. M.Eilander

Professioneel, snel en vriendelijk!!

Camera van mijn Iphone was kapot binnen 3 uur weer gemaakt!

Snel, vriendelijk en deskundig

Hoer word je altijd top geholpen. Goed winkelconcept, vriendelijk personeel en snelle oplossingen. Geen poespas, gewoon top.

Goede ervaring, voor herhaling vatbaar

Snelle en correcte behandeling.

Heel goed, snel en ter zake kundig . Tot slot een redelijke prijs.

Heel goed, snel en ter zake kundig . Tot slot een redelijke prijs.

Fantastisch!

ik kreeg een Tip een Repairpoint maakte dat helemaal waar. Ik moest een föhn repareren en ondanks dat ze gespecialiseerd zijn in phones en computers waren ze bereid dat te doen. Gelukt en ook nog betaalbaar. Bedankt!

Kon m’n telefoon na 1 uur ophalen met nieuwe batterij.

Prima, goede duidelijke service, beloven is doen!

Goede service en duidelijke uitleg over het proces. alleen jammer dat er zakelijk niet op rekening kan worden geleverd, maar ook hier zal gelden dat de goeden onder de slechten moeten lijden. Groet, Eric

Prima service, prettige sfeer en deskundig geholpen!!

Zie hierboven.

Geweldige MacBook-batterijreparatie met uitstekend service en snelle uitvoering!

Ik wil graag mijn fantastische ervaring delen met de MacBook-batterijreparatieservice die ik onlangs heb ontvangen. Vanaf het moment dat ik mijn laptop afleverde tot het moment dat ik hem weer ophaalde, was de service uitstekend en de reparatie werd snel en efficiënt uitgevoerd. Het begon allemaal met het warme welkom dat ik kreeg toen ik de winkel binnenstapte. Het personeel was vriendelijk en professioneel, en ze begrepen meteen wat ik nodig had. Ze luisterden geduldig naar mijn problemen en stelden me gerust dat ze het probleem met mijn MacBook-batterij konden oplossen. De reparatie zelf werd verrassend snel uitgevoerd. Binnen de beloofde tijd kreeg ik een telefoontje dat mijn laptop klaar was om opgehaald te worden. Ik was aangenaam verrast door hoe snel ze het probleem hadden kunnen verhelpen, zonder enige vertraging of onnodig wachten. Toen ik mijn MacBook ophaalde, was ik meteen onder de indruk van het vakmanschap waarmee de reparatie was uitgevoerd. Mijn batterij functioneerde perfect en het leek alsof er nooit een probleem was geweest. Bovendien was mijn laptop schoon en netjes achtergelaten, wat aantoont dat ze niet alleen de reparatie hebben uitgevoerd, maar ook de nodige zorg en aandacht hebben besteed aan het uiterlijk van mijn apparaat. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo'n goede ervaring heb gehad met een MacBook-reparatieservice. De combinatie van vriendelijk en professioneel personeel, snelle uitvoering en uitstekend vakmanschap maakt deze plek absoluut de moeite waard om naartoe te gaan. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die een probleem heeft met zijn MacBook-batterij of andere technische problemen. Je zult hier zeker de beste service en oplossingen vinden! Nogmaals bedankt aan het hele team voor de geweldige service en reparatie. Jullie hebben mijn vertrouwen gewonnen en ik zal zeker terugkomen als ik ooit weer technische problemen heb.

Helder, duidelijk en kundig!

Top zaak!

Vriendelijk en kundig

Ze zijn vriendelijk en zeer behulpzaam en ook kundig.

Supergoed

Prima ervaring, zeer behulpzaam en met professionele kennis van alle producten. Fijn dat Soest een dergelijke winkel heeft! Mag ik ook 6 sterren geven? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ruim assortiment! Goede en vriendelijke klanten service!

Ruim assortiment! Goede en vriendelijke klanten service!

Komt afspraken na. Vakkundig en vriendelijk

Super service

Super geregeld, duidelijke prijzen, keurig op tijd en vriendelijk personeel

Uitstekende en snelle service

Mijn macbook was gevallen en laadde niet meer op. Hij werd meteen de volgende dag ingenomen en toen bleek dat hij gewoon toch kon opladen. Toen hoefde ik slechts de helft van de onderzoeksfee te betalen, heel fideel. Heel fijn om dit repairpoint in de buurt te hebben!

Deskundig en vertrouwd!

Er wordt goed geluisterd en daarna snel gehandeld. Desnoods dezelfde dag de oplossing.

Duidelijke analyse, snelle reparatie, vriendelijke benadering

Snelle en correcte service

De batterij van mijn oude maar nog zeer werkzame MacBook Pro laten vervangen. Afspraak gemaakt. En na enkele uren mijn laptop weer kunnen ophalen. Loopt weer (nog steeds) als een zonnetje.

Prettig en met resultaat geholpen

De batterij van mijn MacBook was op en moest vervangen. Bij andere service verleners zou in hem twee weken kwijt zijn geweest. Hier was het in een dag geregeld. Superblij!

Super service

Zeer snel en vakkundig geholpen binnen een half uurtje, mijn telefoon is weer als nieuw.

Snelle reparatie aan mij laptop

Heel goede service

Netjes en heel vriendelijk geholpen. Werd netjes gebeld, wat er met mijn laptop aan de hand was. Wat er aan moest gebeuren en de prijs. Naar een paar uur kon ik de laptop al weer ophalen.

Uitstekende service!!!!

Uitstekende service!!!

Van Weedestraat 23

3761CE Soest

Over Repairpoint

Repairpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in smartphone, tablet & computer reparaties.