Veel geleerd en trucjes geleerd om verschillende borden te herkennen

Heel goed

Alles was geweldig

ik leer rijschool veel dingen die gevaarlijk zijn, bedankt

rijschool is altijd de beste

Perfecte voorbereiding op het theorie-examen

Alle onderwerpen van het verkeersreglement komen aan bod en worden ruim toegelicht met situatiefoto's. De lesgever legt alles helder uit en neemt tijd voor het beantwoorden van vragen. Het proefexamen tijdens de laatste les helpt je in te schatten wat er je te wachten staat. Het lesmateriaal (boek + website) is compleet, van goede kwaliteit en geeft extra mogelijkheden tot oefenen.

Een heel leerrijke ervaring

De theoriecursus vond ik een heel leerrijke ervaring. Heb er zelf veel uit bijgeleerd.

Gewoon heel goed!

!!!

Positief en opbouwend bijleren

Goede lessen gehad van Ludo. Mercator als rijschool geeft mij de indruk dat ze om hun cliënteel geven en hen progressief willen leren rijden. Lessen bouwde goed op elkaar op en bereide me goed voor op het theorie examen. Enkel in het leerboek in hit the road vond ik mijn draai niet echt helemaal. Mischien persoonlijk, maar ik ben nu zelf ook nog geen 100% goede leerboeken tegen gekomen.

Als is goed nieuw invoormaatsie gekreekg ik op het les

Als is goed nieuw invoormaatsie gekreekg ik op het les

oke

Het was tof om eens te kunnen slippen en dat eens gedaan te hebben maar of ik er echt heel veel aan ga overhouden weet ik nog niet. De 1,5 uur nabespreking was naar mijn mening niet nodig en kon zeker in een 30 minuten worden besproken. Als men begint over "wat is vriendschap" tijdens een rijschool terugkommoment vind ik zeker dat er iets meer 'to the point' mag gebleven worden. Al bij al vond ik het zeker niet erg om er naar toe te gaan maar ik vroeg me af of dat dit het nu wel waard is om iedereen 102 euro verplicht te laten betalen.

Alles is goed en lesgeven is geweldig

Heel duidelijk uigelegd. Heel veel geleerd op korte tijd!

Herbert zeer bekwame instructeur en stoelen vreselijke harde stoelen om hele dag op te zitten.

Zeer ervaren onderwijzer Mr Herbert Stoelen zijn vreselijk hard om ganse dag op te zitten Ook geen WiFi code gekregen.

leerzaam

zeer leerrijk mede door het enthousiasme van de lesgever

Zeer goede begeleiding

Ik heb veel kunnen bijleren die 5 dagen en daar ben ik heel dankbaar voor

Super goed.

Ik heb dingens geleerd die ik nog niet wist en vooral hulp voor het examen.

Echt spannend!

Het was echt nuttig! Il heb nieuwe dingen geleerd in 4uur. Praktisch oefeningen waren intéressant. Il heb het gevaar van het snelheid gerealiseerd. De instructors waren top en professionnelle ! Gelukkig dat franstalige deelnemers waren in mijn groep. Anders zou het een beetje moeilijk om alles te begrijpen. Dank u !

Goede cursus

Mooie en goede praktijkoefeningen, zeer leerrijk. Alle instructeurs brachten met volle overtuiging de kennis over. De nabespreking vond ik te lang, zonder enige meerwaarde.

Goed!!

Heel interessant!! Geen herhaling van de theorie maar indrukwekkende praktijkoefeningen die je aan het denken zetten.

Leerrijk

Ik heb veel bijgeleerd. Vooral taal terms waar ik moet opletten op examen.

Goede leerkracht, duidelijke uitleg.

12 uur school gevolgd en een slechter resultaat behaald dan voordien, een beetje teleurgesteld. Wel veel feedback gekregen en een goede en duidelijke communicatie.

Leerrijk en uniek

Bij de lancering door Ben Weyts was mijn eerste gedachte dat het uitgevonden werd om puur geld in het laatje te brengen, nu zie ik er ook het nut van in. Het helpt echt om je meer bewust te worden van bepaalde risico’s, voor mij vooral de impact van de remafstand tussen 30 en 50 km/u. Het groepsgesprek heeft mij aan het denken gezet dankzij de interessante thema’s die onze zeer bekwame en aangename opleider poneerde.

Ik heb de sessie van 3 uren als vrije begeleider gevolgd. Deze sessie was zeer interessant, een aanrader voor wie als vrije begeleider de baan op wil met een kandidaat bestuurder. Mijn dochter mocht gratis mee, ook voor haar was dit een boeiende start van haar opleiding.

De manier van lesgeven was heel goed.

Zeer duidelijke cursus

Goede instructeur, alles goed gestructureerd.