Goede service voor prima prijs

Ze vertellen eerlijk of je naaimachine het waard is om te laten maken. Ze maken ook eerst een prijsopgave. En dan is de keuze aan jou of je het zelf het waard vind, in mijn geval was het dat zeker. Hij loopt weer alsof hij nieuw is. Heerlijk. Vriendelijk personeel en een zeer goede service.

• Communicatie

Zeer deskundige uitleg en goed geholpen!

Goeie kennis en zeer betrouwbaar.

Zoals het hoort!

Ik had al telefonisch contact gehad, erg vriendelijk en prettig te woord gestaan. Afspraak gemaakt, machine stond klaar en na de uitleg zelf getest. Leuke ontvangst met lekkere koffie. Lockmachine zelfs ingepakt met een strik erom :) Kortom zo wil je geholpen worden

• Communicatie

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Goed geadviseerd over aanschaf nieuwe machine. Snelle service, ook voor mijn oude machine.

• Communicatie

Super snelle verzending, zelfs rond Kerstdagen.

Heel goed.

• Kwaliteit
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Communicatie

Een hele fijne ervaring. Geen enjele vraag is te verl en heel veel geduld. Een snelle reacties op mails met een vraag.

• Communicatie

Staan met raad en daad klaar

Goed contact en afspraak, snelle reparatie

Heel fijn!

Zeer uitgebreide en fijne uitleg gehad bij aankoop. Ik voelde me gehoord en heb inmiddels duidelijk het idee dat ik een naaimachine heb die bij me past en met vertrouwen. Ik kom zeker workshops volgen! Een tip is om bij het ophalen van de naaimachine meer te richten op bijverkoop. Ik had nog veel spulletjes nodig, heb hier ook specifiek om gevraagd maar miste hierbij het uitgebreide advies waar ik juist zo op gehoopt had. Ik ben hiervoor dus uitgeweken naar een andere winkel. Desalniettemin zeer tevreden!

• Communicatie

De maschine doet het weer, dat is heel mooi. Maar de commercie blijft lastig.

De expertise is goed. Wat ik lastig vond, was dat mij toch aangeraden werd in plaats van 250 Eur uit te geven voor mijn oude machine, die het altijd prima gedaan heeft, deze in te ruilen voor een machine van ten minste 1000 of 1500 EUR. Dat is veel te veel voor het gemiddeld verstelwerk. En jullie hebben kennelijk personeel met specialistische kennis over het merk van mijn machine, wat mij pas achteraf verteld werd. Dat vond ik wel jammer. Ik ben heel blij met mijn gerepareerde naaimachine. Maar Ik zou dus kiezen voor iemand met passie voor oude machines ondanks jullie grote expertise. Puur gevoel.

• Communicatie

Onderhoudsbeurt naaimachine en lockmachine allebei TOP!

Mijn naai- en lockmachine zijn al zo'n 30 á 40 jaar oud. Door de onderhoudsbeurt bij Schuring lopen ze allebei weer als een treintje. Hartelijk dank hiervoor!

Fijne hulp bij keuze

Ik ben goed en rustig geholpen met de keuze voor een nieuwe naai,- en lockmachine!

Snelle levering

Snel en goed verpakt geleverd..

• Communicatie N.v.t.

Klantvriendelijk

Hulpvaardig en deskundige hulp

• Communicatie

Na verschillende naaimachines uitgeprobeerd te hebben, een goede keus gemaakt.

Ruime keuze in verschillende machines, en alle tijd om er meerdere uit te proberen

Goed advies gekregen via WhatsApp

Na een goed advies online bestelling geplaatst. Levering zeer snel en goed voor elkaar. Op al mijn vragen werd snel en duidelijk geantwoord. Contact via WhatsApp werkt heel goed.

• Communicatie

Geduldig en behulpzaam. Een naaimachine gekocht en elke vraag wordt duidelijk beantwoord.

• Communicatie

Lieve mensen met goed advies

Geen idee welke naaimachine ik nodig had maar er werd uitgebreid tijd genomen om dat samen uit te zoeken en uitleg te krijgen. Super goed geholpen en erg tevreden met de aankoop. Ik kom zeker nog terug voor wat accessoires

• Communicatie

Duidelijke instructies met concreet materiaal dat je bij de hand-out kon voegen.

Prettige en plezierige begeleiding.

Prima service!!

Snelle afhandeling! Goede medewerking om het probleem veroorzaakt door mezelf, op te lossen. Bedankt!

• Communicatie

Fijne winkel, fijn en deskundig personeel.

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en op basis daarvan kwam een advies voor een bij mij passende machine. Alle tijd om in de winkel de machine uit te proberen en mijn vragen werden allemaal beantwoord.

Gewoon top!

Wauw! Ik zag, ik belde voor info, ik bestelde en een dag later had ik de mooie verstelbare paspop al in huis en op tijd voor de sweet sixteen van mijn dochter! (Doordat de klantenservice gelijk contact had opgenomen met de leverancier en zij er ook voor hebben gezorgd dat de paspop gelijk verstuurd werd) Mijn dochter is er super blij mee en haar eerste zelfgemaakte kledingstuk ging er gelijk op.

Goed deskundig advies

Ondanks dat er iets mankeerde aan de nieuwe naaimachine, snel en vakkundig geholpen

goede service

Het was de eerste keer dat ik besteld had en een snelle levering,ik ben blij met mijn naaimachine

• Kwaliteit
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Prima geholpen en geadviseerd

Goed en vriendelijk geholpen en voor mij een goed advies ontvangen. De tijd werd genomen om eea uit te leggen.

Prima!

Professioneel, hulpvaardig, vriendelijk en attent.

De Cooperatie 15 2

7514 JK Enschede

Over Schuring Naaimachines

Schuring naaimachines & inspiratie, ruim 300m2 inspiratie op een nieuwe gave locatie in de Melkhal in Enschede. Wij verkopen naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines, fournituren, ritsen, knopen, garens, quilt en machine accessoires. Wij zijn dealer van de top merken Pfaff, Bernina, Singer, Husqvarna-Viking, Brother, Juki, Janome, Bernette en Smarter by Pfaff. In onze eigen werkplaats staan onze technische specialisten klaar om jouw machine weer tip top in orde te maken. Veel fournituren van Prym Op zoek naar Inspiratie? Wij geven meer dan 50 workshops per seizoen in onze speciaal ingericht workshop ruimte. Kom langs in onze nieuwe winkel wij weten zeker dat je weer weggaat vol met nieuwe creatieve energie!