goed werk geleverd en heldere communicatie

Foutje, een pui vergeten, in offerte. Inschattingen van extra werk is natuurlijk ingewikkeld en is even slikken. Werkzaamheden netjes uitgevoerd en het schilderwerk alsmede de vervangen houtrot plekken professioneel aangepakt. Naar tevredenheid de oplevering.

Keurig werk en snel geregeld

Groen Schilders heeft ons appartement in IJburg opgeknapt. Vanaf de offerte (op basis van de plattegronden en foto's op Funda!) tot aan het opleveren liep het vlot. De muren zien er weer keurig uit en bij afronding was het hele appartement weer netjes opgeruimd.

Schilderwerk ziet er heel mooi uit en afwerking is netjes afgehandeld in overleg met eigenaren

Vakkundig,kompleet, met vragen aan bewoner. Aan de dure kant.

Erg prettig en betrouwbaar!

Het was de tweede keer dat Groen Schilders werkzaamheden aan ons pand verrichten en ook deze keer waren we erg tevreden. Duidelijke afspraken en keurige afhandeling, en goed werk & advies. We gaan absoluut met ze door!

Echte vakmensen, vriendelijk, prettig contact

Positieve ervaring. Schilders zijn beleefd en vriendelijk, werken netjes en ruimen op na elke dag.

Ziet er prachtig uit!

Afspraak is afspraak. Werken zeer netjes en leveren geen half werk. Schakelt zo nodig snel een timmerman in voor herstelwerk, zodat het schilderwerk binnen de afgesproken termijn afgerond kan worden.

Professioneel bedrijf met vriendelijke schilders

De ploeg schilders heeft in korte tijd zeer mooi werk geleverd. Ze denken met je mee en lossen kleine puntjes meteen op. Er wordt netjes gewerkt en komen hun afspraken na. Ik zou dit bedrijf zo weer inschakelen.

Netjes gewerkt, maar planning en nogal chaotisch

De schilders hebben naar verwachting prima gewerkt, netjes en vriendelijk, maar niet perfect in de afwerking. Contact verloopt prima, maar wel wat chaotisch, planning schuift vaak, soms naar voren, soms naar achter.

Ondanks de hoge temperaturen fantastisch werk afgeleverd.

Goede begeleiding. Schilders waren heel duidelijk over wat en wanneer er iets moest gebeuren en hebben gewerkt zonder rommel achter te laten.

Netjes en flexibel

Waren bij ons in de zomerperiode maar desondanks flexibel toen de klus groter bleek dan verwacht. Eerste ploeg heel zorgvuldig en rustig gewerkt, met fraai resultaat. Laatste stuk werd helaas door invallers gedaan die wat slordiger en luidruchtiger te werk gingen. Dit is later weer goed opgepakt. De bereikbaarheid mag verbeteren maar over het algemeen positief!

Schilderwerk erg netjes, communicatie kon beter

Netjes afgeplakt, goed geschuurd, grondverf, scheurtjes gevuld en goed gelakt. Allemaal zoals het hoort. Communicatie mbt plannig, steigeropbouw, werkzaamheden en ramen op laten verliep allemaal wat rommelig.

Zeer prettige samenwerking, snelle reacties.

Fijne samenwerking, goed resultaat en snel met reacties en afhandelen van klachten.

Uitstekend bedrijf dat mooi werk levert.

Fijne mensen, communicatie prima, werken heel netjes en prachtig resultaat! Al met al heel erg tevreden.

Super goed

Heel prettige samenwerking Harde werkers Zelfstandige schilders ( geen geklaag gekreun en koffie werd afgeslagen ) eigen tempo lunchpauzes enz Aansturing heel actief en precies Klus is binnen 3 weken geklaard heerlijk mooi huis aan de buitenkant achter en voor Steigerbouwers enige grove manier van werken maar ok

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een zeer goede ervaring met het schilderen van ons trappenhuis. Veel houtwerk: keurig geschuurd, in de primer en daarna afgelakt. Ziet er prachtig uit. De schilders gingen netjes en precies te werk, geen klachten

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Zeker aan te raden

• Ervaring met: Renovatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

De opgegeven informatie komt niet altijd in 1 keer door maar het eindresultaat is prima. Iedereen is zeer vriendelijk.

• Totaal oordeel
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Ervaring met: Renovatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit najaar heeft Groen Schilders namens onze VVE de buitenkant van het pand onder handen genomen. o.a. kozijnen zijn gedaan. Prima prijs, goede service en vooral de kwaliteit is hoog. Aanrader!

• Ervaring met: Buitenschilderwerk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Groen Schilders heeft mijn kozijnen geschilderd. Het contact was prettig en alles is volgens afspraak uitgevoerd. Het werk ziet er prima uit.

• Ervaring met: Deuren & kozijnen schilderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Schilders konden opeens heel snel komen voor buitenschilderwerk.Ze hielpen met alles, werkten heel hard door en waren vriendelijk en beleefd.Spraken goed Engels om voldoende te kunnen communiceren.De klus werd in 3 dagen geklaard voor een redelijke prijs en het ziet er mooi uit.

• Ervaring met: Anders

Veemarkt 237

1019 CM Amsterdam

020 2807045

Over Heym Verduurzaming B.V.

Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Met een werktuin vol prachtige karakteristieke monumentale panden en zeer uiteenlopende opdrachtgevers hebben wij het schildersvak een andere invulling gegeven. Een meer efficiënte, hoogwaardige manier van werken. Een speciale aanpak die wij ons na jaren en jaren eigen hebben gemaakt. Die verder gaat dan enkel het schilderwerk. En waarin vertrouwen en respect centraal staat.