Afspraak is afspraak! Heldere communicatie en prettig in de omgang.

Al 12 jaar is Nedabo een partner waarop we kunnen rekenen bij de opbouw van onze beeldententoonstelling ARTZUID in Amsterdam.

• Sluit de inhoud van onze offerte aan op uw vraag?
  • Heeft u nog verbeterpunten? N.v.t.

Snelle reactietijd en uistekende service

Voor het verankeren van onze tentstructuren maken we regelmatig gebruik van betonblokken en stelconplaten van Nedabo. In offertestadia worden onze aanvragen snel behandeld. Daarnaast ervaren wij een goede service tijdens, alsook na de levering. Onze onderlinge afspraken zijn helder en Nedabo is bereid om met ons mee te denken wanneer nodig.

• Heeft u nog verbeterpunten? Geen

- Altijd snel reactie op offerte aanvragen of overige vragen. - Materialen worden altijd netjes optijd geleverd - Wanneer er iets defect is bij levering wordt er z.s.m. nieuw geleverd. Zoals de service hoort te wezen

• Sluit de inhoud van onze offerte aan op uw vraag?
  • Heeft u nog verbeterpunten? Voorheen was Nedabo altijd goedkoopste maar momenteel zijn concurrenten regelmatig goedkoper

Reliable company

NEDABO is reliable and efficient

• Would you recommend us? Yes
  • No transport costs

goede kennis van producten, begrijpen direct wat er bedoeld en nodig is.

denken goed mee aan oplossingen/maatvoeringen. Telefonisch goed bereikbaar. Materialen worden volgens afspraak op tijd uitgeleverd.

De levering van de keerwanden en betonplaten is perfect verlopen!

Nedabo heeft bij ons keerwanden en gebruikte betonplaten geleverd. Altijd na volle tevredenheid. Een fijn bedrijf om mee samen te werken, afspraak is afspraak. Prettig contact met de verkoper, deskundig advies en ze weten waar ze het over hebben.

Klantvriendelijk en snel met offertes

Klantvriendelijk en snel met offertes

Perfecte dienstverlening!

Nedabo; - Fijn meegedacht - Snelle service - Zeer ervaren en professioneel - Super vriendelijk personeel - Goed materieel - Hele snele werkwijze! De Patronage BV is erg blij met t resultaat!!!

Gewoon handel zoals je die graag doet, direct contact, duidelijk, vlot geleverd.

Ik zocht nette gebruikte platen voor een boerderijoprit. Gereageerd op een advertentie van Nedabo, waarna direct een offerte werd gedaan, binnen 3 dagen lagen de platen netjes thuis geleverd. Chauffeur nam 20 min voor aankomst even contact op zoals ik gevraagd had om de exacte loslocatie even te overleggen. Kortom, gewoon zoals je eigenlijk wil dat handel gaat. Helaas maken we het tegenwoordig ook nogal eens anders mee.

goede service, snelle en correcte respons

Wij werken nu al zeven jaar samen met Nedabo naar alle tevredenheid. De inkoop opdracht, transport, reactie tijd en afhandeling van de opdrachten en facturatie lopen altijd goed en bij nodige correcties of fouten in het werk worden deze snel en naar tevredenheid van beide partijen goed opgelost. Het is prettig zaken doen met Nedabo! ik kan het zeker aanraden. Dank je wel.

Flexibel en netjes

Het is zeer prettig samenwerken met Nedabo. Ze zijn flexibel en denken in oplossingen. Daarnaast wordt er netjes en secuur gewerkt

klasse bedrijf.

Nedabo is een fijne partner om zaken mee te doen. Door hun fout had ik op de verkeerde hoogte laten vlakken. Hier liep Nedabo niet voor weg en hebben mij keurig gecompenseerd.

professioneel bedrijf en vriendelijk personeel.

mijn ervaring is vriendelijke personeel en duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Afspraak is afspraak

Na een aanvraag en een positief antwoord daarop, kan je ervan uit gaan dat het goed komt.

Vakkundig, meedenkend en flexibel bedrijf

Wij hebben de afgelopen 2 jaar veel zaken met Nedabo gedaan. Tot nu toe alle afspraken en leveringen netjes nagekomen. Het contact met Rudy van der Zande is zeer prettig. Ik zou zeggen ga zo door! Mvg. Gebr. van de Beek Ermelo

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en betrouwbaar. Levering altijd goed en naar afspraak

Wij worden snel en klantvriendelijk geholpen

Nedabo levert de offertes op tijd aan, en in 9 van de 10 gevallen concurrerend.

Vakkundig advies en maken afspraken waar

Vandaag exact een jaar contact met Nedabo BV maar dat gaat erg goed. Afspraken die gemaakt worden komen ze altijd na.

Uitmuntend. Bij iedere aanvraag direct geholpen en binnen de verwachte tijd is de levering binnen

Goede service en denken mee voor het beste resultaat.

Onze ervaring met Nedabo BV is goed. Een goede service en denken mee.

De mensen bij Nedabo zijn betrokken en meedenkend.

Het is bijzonder prettig samenwerken met Nedabo BV. Er is een persoonlijke benadering en er wordt meegedacht met het belang van de opdrachtgever.

Goede service met snelle levering

Behulpzaam personeel dat de tijd voor je neemt. Ook wanneer er aanpassingen gevraagd worden in een openstaande bestelling werd ik meteen goed geholpen.

Snelle levering + prima producten

Betonplaten geleverd als ballast

Vriendelijk en snel personeel

Reacties standaard binnen een dag

goede service, kundig personeel en goede samenwerking

goede service, kundig personeel en goede samenwerking

Dorpsstraat 1

6991HD Rheden

Over Nedabo BV

Sinds de oprichting in 1961 heeft Nedabo zich ontwikkeld als specialist op het gebied van betonelementen. Dat betekent niet alleen dat wij alles weten over betonplaten, betonblokken en keerwanden, maar dat wij ook blijven innoveren in ons vakgebied. Zo waren wij één van de eerste bedrijven in Nederland die gebruik maakte van lasergestuurde egalisatiebladen voor het profileren van de ondergrond. Bij het leggen van betonplaten maken wij gebruik van moderne vacuüminstallaties. Nedabo levert betonplaten voor o.a. industrie, landbouw, milieu-industrie, aannemerij, overheid etc. Betonplaten zijn snel en makkelijk te leggen en duurzaam in gebruik. Naast nieuwe betonplaten, leveren we ook gebruikte betonplaten. Op onze website vindt u het actuele aanbod gebruikte betonplaten. Wij zijn inmiddels al vele jaren gevestigd in Rheden aan de Dorpsstraat 1. Vanuit onze vestiging in Rheden sturen wij alle projecten aan en leveren wij onze prefab betonelementen door heel Nederland en zelfs in Frankrijk, Duitsland en België. Daarnaast beschikken wij over ervaren legploegen die in binnen- en buitenland verantwoordelijk zijn voor het leveren en plaatsen van betonplaten, betonblokken en keerwanden.