Goede ervaringen bij aan- en verkoop. Ook in het weekend goed bereikbaar. Goede communicatie. Reageert snel en onderneemt snel actie.
Uitstekende, in ons geval, verkoop makelaar. Pakt alles serieus op. Fantastische communicatie. Deze makelaar is altijd bereikbaar, zeer snelle reactie op al onze vragen. Een zeer goede ervaring.
Geweldig ervaren zelfs contact in de avond en weekend. Goede open communicatie, denkt prima mee en snelle aktes
In zijn totaliteit is alles goed en vlot gegaan
Bedankt voor je aktie mbt koopakte
Ik ben goed geholpen bij de aankoop van mijn huidige woning!
Zeer goede voorbereiding. Huiswerk top. Informatie uitgebreid helder en zeer duidelijk
Persoonlijk en heel prettig en vertrouwd mee samen gewerkt,wij kunnen iedereen Sebastiaan aan raden. Vr gr Rob en Petra Meester
Sebastiaan heeft een mooi makelaarskantoor en is ontzettend gedreven. Heel veel succes!
Net dat beetje extra. Prima service en zeer vriendelijk.
Mijn huis super en vlot verkocht!
Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren.
Sebastiaan vriend is een hele enthousiaste verkoper die alles in het gereed stelt om je zo goed mogelijk te helpen met het verkoop van je woning en te voorzien van informatie over de verkoop. Alle vragen werden ook direct professioneel beantwoord.
Attente,vriendelijke en klantgerichte dienstverlening
Prettige man die snel handelt en goede orde houdt over deze belangrijke zaken.
Goede ervaring en behulpzaam
Sebastiaan heeft de tijd voor mij genomen, concreet en overzichtelijk uitleg gegeven en dat allemaal met een glimlach en een dosis humor. Daarbij het gevoel gegeven dat er ten alle tijden vrijblijvend informatie opgevraagd kan worden en hulp gegeven kan worden.
Zeer prettige begeleiding gehad bij de aankoop van mijn woning. Veel nuttige informatie en adviezen gekregen. Echt een aanrader!!
Sebastiaan heeft met veel aandacht en tijd de bezichtingen in ons nieuwe huis begeleid. Geduld op het juiste moment, eerlijke en juiste informatie. Stipt en correct. Zeer tevreden!
Sebastiaan houdt zich aan de afspraken! Hij denkt met je mee, tijdens de verkoop van het huis! Geeft een goed advies!
Prettig contact. Goed bereikbaar, no nonsens