Vakkundig maatwerk

Vakkundig en netjes afgewerkte montage van mijn kunststof kozijnen. Alles conform mijn verwachtingen afgeleverd. Professionele aanname en uitvoering door Profi kozijnen. Top.

• Communicatie Zeer goed
  • Kwaliteit & afwerking Zeer goed

Zeer goed product op vakkundige wijze geplaatst, top!

Kozijnen van Profi zijn zeer goed, heel mooi, fantastische uitstraling. Monteurs waren professioneel en vakkundig, goed, snel en netjes werken. Vrolijke en goedgemutste vaklui. Niet de goedkoopste, wel topkwalititeit en topmontage, weloverwogen keuze tussen kwaliteit en prijs.

• Communicatie Zeer goed
  • Kwaliteit & afwerking Zeer goed

Top monteurs .. afhandeling vind ik niet wat ik verwacht had

Monteurs hebben top werk geleverd zeer tevreden over het resultaat De afhandeling nadien vond ik zeer onprettig Er zou samen met ons gekeken worden of wij tevreden waren en er zou nog contact zijn dit is niet meer geweest Na verbouwing voelde ik mij zeker geen klant meer dankzij de afhandeling die zeer vlug moest Communicatie kan zeker aan gewerkt worden zeker in de de zin klantgericht zijn , het zijn geen paar euro s waar je het over hebt vind dit zeer terleurstellend .. door de goeie ervaring met de monteurs raad ik ze wel aan

• Advies & deskundigheid Goed
  • Communicatie Matig
  • Kwaliteit & afwerking Zeer goed

Mooie dakkapellen en nieuw kunststof zijraam

Wij zijn via buren bij de firma Profikozijnen terecht gekomen. hier ben ik achteraf heel erg blij mee. Er is een enorm aanbod van leveranciers en een goede keuze hierin maken is best pittig. De communicatie verliep prima en kozijnen en kapellen netjes op tijd geleverd. Bij vragen altijd een goed en duidelijk antwoord. Tijdens het inmeten nog wat tips en stof tot nadenken gekregen. Dit meedenken vanuit de leverancier was heel erg fijn.

• Kwaliteit & afwerking Zeer goed

Kozijnen zijn keurig geplaatst, werken erg netjes.

Er werd netjes gewerkt , geen 9-17 mentaliteit. Mooie afwerking en alles in overleg.

• Advies & deskundigheid Goed
  • Kwaliteit & afwerking Goed

Prima klus geklaard

We zijn erg tevreden over de door jullie geplaatste kiep-kanteldeur. Alles helder, volgens afspraak, goed en vlot gewerkt en door duidelijk professionele en -niet onbelangrijk- vriendelijke mensen.

• Communicatie Goed

Het zier er perfect uit, mooi afgewerkt en kundige monteurs

Het ziet er perfect uit, mooi afgewerkt We zijn er blij mee Volgend jaar de achterkant van het huis laten doen

Prettig en naar wens

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes afgewerkt; vaklui en mooi materiaal, levering vrijwel volgens afspraak (rest wordt vlot nageleverd), prettig contact, klein bedrijf geeft vertrouwen omdat je de personen kent

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies en deskundigheid via vertegenwoordiger uitstekend. Het niet leveren van uptodate tekeningen volgens afspraak (nog steeds niet) voor aflevering viel tegen. Alleen door gesprekken met vertegenwoordiger waren de technisch gegevens finalized. Wij zijn heel blij met de kwaliteit van het product. Het vertraagde oplevering van de laatste paar punten had voorkomen kunnen worden had de installateuren niet zo haast hadden om vroeg naar huis te gaan op de laatste dag van installeren. Wat er afgeleverd en geinstalleerd is erg goed. Dank je wel voor dat. Bovengenoemde opmerkingen zijn construktief bedoeld. Mijn vrouw en ik zijn heel blij met het uiteindelijke eind product. Met vriendelijke groet, Dave Davies

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben dit bedrijf als zeer professioneel ervaren. Snelle en nette plaatsing, heldere afspraken duidelijke uitleg en zeer kundige uitleg met uitstekende service. Kortom een bedrijf dat zeer aan te bevelen is.

Gewoon goed.,prima bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerlijk en oprecht advies. Bij twijfel stelt Profi Kozijnen BV alles is het werk om deze weg te nemen, door een helder en duidelijk advies te verzorgen. Als klant wil je serieus worden genomen. Beloftes worden nagekomen, ook als fouten worden geconstateerd. Deze worden toegegeven en naar behoren opgelost zodat het resultaat toch is wat je als klant wenst. Montage is (relatief schoon) snel en professioneel. Ik beveel Profi Kozijnen BV zeker aan aan mensen die overwegen kunststof kozijnen te plaatsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze werken snel en zeer netjes Binnen een halve dag zat mijn schuifpui en ramen erin. Alles werkt perfect

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig zakendoen met dit bedrijf. Keurig en eerlijk advies en een overzichtelijke offerte met uitgebreide tekeningen. Alles werd ook door dit bedrijf geplaatst door de monteurs Joop en Barry, keurig en zeer vakbekwaam. Bij oplevering waren er een paar kleine puntjes, die allemaal keurig en snel werden opgelost. Wij hebben bewust gekozen voor de nieuwe Living profielen van Schüco, een absolute aanrader, ziet er geweldig uit!

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij het digitaal opvragen van een offerte kwam er snel iemand langs aan huis om de te vervangen kozijnen te bekijken. Aan de keukentafel kon direct een prijs worden genoemd. Binnen een week besloten met dit bedrijf in zee te gaan, een week later kwamen er mensen langs voor het officiële inmeten. Offerte vermeldde levering/montage 3-6 weken na inmeten, echter werd dit ruim 8 weken. Vrij gevraagd van werk om thuis te kunnen zijn voor de klus, echter werd enkele dagen tevoren gemeld dat het toch niet ging lukken, waarop de klus weer een paar dagen werd uitgesteld. In goed vertrouwen de mannen 's ochtends binnengelaten en naar werk gegaan. Bij thuiskomst 's avonds een opleverbon op tafel, waarbij "geen schade aan muren" werd vermeld. Echter bij 2 vd 4 kozijnen grote hap uit de muur. Direct gemeld bij het bedrijf en er zou snel actie worden ondernomen. Na heel wat mailcontact kwam uiteindelijk na 4 weken het bedrijf de schade repareren met matig resultaat. Kozijnen/materiaal is prima en de montage verder ook, maar de service en het contact maken dat ik niet nog een keer met dit bedrijf in zee zou gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi product geïnstalleerd door een super team. Top

Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles wat beloofd werd is gewoon goed en degelijk gedaan en men werd vriendelijk te woord gestaan . een compliment

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijne samenwerking. Robin Claus was onze adviseur en we vonden het heel fijn dat hij mee dacht met ons in plaats van een product aan te smeren. Ben zeer te vreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles snel en adequaat geregeld.

Staalsteden 4 6A

7547 TA Enschede

Over Profi Kozijnen BV

Profi Kozijnen BV heeft gedegen ervaring in de kunststofbranche. Omdat wij het ánders willen doen dan de rest kiezen wij bewust voor een professionele aanpak. Profi Kozijnen BV staat voor heldere afspraken en het nakomen van beloftes. Wij combineren visie, ervaring en vakmanschap. Alles moet kloppen! Tevreden klanten, daar doen we het voor. Profi Kozijnen BV werkt volgens het Profi 5 stappenplan. Dat maakt het voor u transparant en overzichtelijk. Gedurende het hele traject kunt u bouwen op één vertrouwd aanspreekpunt. Dat begint met een eerlijk en deskundig advies, gevolgd door zorgvuldige fabricage en professionele montage.