Geweldige winkel.

Hebben alles wat ik nodig heb en anders wordt het besteld. Denken mee, goede service en vriendelijk en kundig personeel.

Honderd punten

Veilig, vlug, voordelig !!!

Prima product.

Prima product, en snel geleverd .

Goede service en snelle verzending

Netjes en snel verzonden met als extraatje nog een persoonlijk handgeschreven bedankje bij de bestelling. Erg attent.

Goede kwaliteit en service

Zoals beloofd: op tijd geleverd! Goede kwaliteit en service!

Goede kwaliteit en snelle levering

Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat. Levering is snel en produkt is van prima kwaliteit.

Helemaal top

De service is helemaal top. Wij hadden eerst gebeld over een product. Aan de telefoon zijn we super vriendelijk behandeld ook hadden ze kennis van zaken. Wij hebben toen het product besteld en dat ging heel gemakkelijk. Direct ook een mail met de bevestiging en zijn goed op de hoogte gehouden. Product kwam snel aan zoals hun het op de pagina hebben beschreven.

Super service en een leuk persoonlijk kaartje

Prolite pad besteld. Netjes en vlot geleverd en er zat ook nog een leuk kaartje bij. Dankjewel en tot een volgende keer

Ben super geholpen.

Hoveniersbedrijf klus groen heeft offerte aanvraag gedaan. Ik heb offerte aangevraagd binnen dag had ik er een moest nog wat in veranderen dit ging zo super snel in tussen heb ik bosmaaier kettingzaag bladblazer en lumag kruiwagen en mijn grasmaaier ik ben zeer tevreden dat waren wij ook met de aankoop van groter grasmaaier. Ze nemen de tijd als je vragen hebt super,

Laagste prijs, uitstekende service

Laagste prijs, uitstekende service, persoonlijk contact!!!

Alles lekker helder

Houden je goed op de hoogte en zijn goed klant gericht bezig.

Helemaal leuk!!

Super snel geleverd, leuk verpakt, en super leuk met de hand geschreven kaartje!!

snelle levering

rijlaarzen pasten perfect!

Vlotte levering en goede voorlichting

Accugrasmaaier besteld en goed en snel afgeleverd. Goede en uitgebreide voorlichting op de website

Super klantenservice

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dat is meteen en op zeer vriendelijke manier opgelost! Top.

Goede en snelle service

Ik had een foute bestelling gedaan , direct opgelost

uitstekend

snelle en correcte levering,

Altijd snelle service

Altijd snelle en vriendelijke service

snel geleverd precies wat ik nodig had

ruime keus. snel geleverd. goede prijs.

Verkeerde kleur geleverd

Ik heb een zwart halster besteld voor de veulenkeuring, ik kreeg echter een witte. Omdat ze keuring als was, had ik geen tijd meer om te ruilen. Erg jammer

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Bosgra b.v. heeft een duidelijke website en een bestelling is snel geplaatst. De levering was snel en met een persoonlijk tintje door middel van een handgeschreven bedankkaart, dat is leuk. Ik heb een harnas besteld voor een bosmaaier en de kwaliteit voelt goed aan.

Goede prijsstelling en met name zeer goede service

Voordat ik één en ander bestelde heb ik eerst een mail gestuurd met een vraag. Daar kreeg ik zeer snel een antwoord op. Bij het ontvangen van de bestelling bleek één artikel niet leverbaar, terwijl op de site stond dat het op voorraad was. Er was een briefje bij de bestelling gedaan met excuses dat het artikel niet leverbaar bleek te zijn en daarbij de opmerking dat er gratis een vervangend artikel geleverd werd en dat het geld van het artikel dat niet geleverd kon worden teruggestort zou worden Het geld was daarna zeer snel weer teruggestort.

Goede informatie en prijs verhouding

Door goede informatie het juiste product gevonden voor een goede prijs .Levering was ook snel incl terugkoppeling .

top sevice

top service en snelle levering

Rijksstraatweg 139

9254DD Hurdegaryp