Helemaal goed

Het artikel is snel geleverd, goed ingepakt, klopt precies met d omschrijving. Het met de hand geschreven kaartje bij de bestelling is heel attent en wordt ook zeer op prijs gesteld. Al met al een hele positieve ervaring.

Prima zaak

Correct advies via telefoon, meedenken, en daarna snelle levering . Ook aardig, handgeschreven kaartje erbij, met tekst , fijn dat je bij ons besteld hebt.

Super snelle levering

Ik had een chabrak besteld laat in de avond, werd de vlge dag de track & tracecode gemaild, dag later aan de deur met een handgeschreven kaartje erbij voor de persoonlijke noot. Top!

Topscore van een top fima en een top product

Never know what to buy for a birthday. Therefore bought a gift voucher for my niece. She is happy because she is coming in in the Bosgra shop every week. Nice products and loads of choice.

Bij mijn bestelling ook nog ekstra bevestigings middelen bijgeleverd. Goed geregeld

Goeie service

Ik werd meteen gebeld na mijn order dat er iets niet op voorraad was. Ze loste het prima op. Het fijne vind ik het persoonlijk contact. Dat ze je opbellen en de tijd voor je nemen. Ik voel me zo echt een klant en geen nummer.

Snelle service!

Bestelling wordt snel geleverd, het persoonlijke kaartje erbij vind ik heel attent!

goeie prijs/kwaliteit

spullen besteld snel geleverd en een hand geschreven bedankt voor mijn bestelling nou dat vond ik echt top.alleen voor die persoonlijke noot zou ik een elf willen geven klasse team bosgra

geweldig

ben gelijk terug gebeld ,dat het niet voorradig was en iets anders er voor gekregen maar goed ook anders had ik het verkeerde gehad ,en toen mijn pakketje binnen was ,een heel leuk kaartje erbij met een persoonlijk berichtje ,erg leuk

Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij, top !!

Super , snel, persoonlijk!

Snelle levering en goed product.

Product was goed in gepakt en werkt perfect. Echt een aanrader om daar je spullen te kopen. En een vriendelijk koerier

Helemaal top

Altijd goeie hulp, aardige mensen en echt top winkel! :)

snelle levering, goede prijzen, ik ben tevreden.

Heel erg goed

Keurig geholpen Mooie en duidelijke website Keurige levering

zeer snelle levering, goed product, niet duur

zie hierboven

Zoals het hoort. Perfect.

Zoals het hoort. Perfect.

Goede prijs en snelle verzending

Alles prima alleen de website reageerde niet helemaal lekker. Weet niet waar de oorzaak ligt/lag en misschien was er een dip in het internet op dat moment. Verder alles goed en een aardig kaartje in de doos. 👍👍 Groet Harm

Top product

Bij het eerste gebruik was het even zoeken om het te bevestigen. De riemen moesten op maat worden gezet en zo... Nu gaat het erg vlot. Mijn paard heeft er helemaal geen last van mede doordat de bevestigingsriemen voor de zijkant uit rekkers bestaan. Zeer tevreden!!!

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis! Dat is dus snel en top.

Snelle service en goede prijs

Mijn bestelling werd snel en goed afgehandeld. De prijs was zeer concurrerend, de kwaliteit uitstekend. Jammer dat PostNL zijn werk niet goed deed, waardoor het pakket pas drie dagen later werd afgeleverd. Konden het adres niet vinden...... dus retour gezonden, tweede keer bestond het adres ineens wel......

Voldoende

De bestelling werd niet de volgende dag geleverd. Na gebeld te hebben kwamen ze gelijk langs en kregen ook nog een pet kado.

Zeer snelle service

Om 17.15 besteld en de volgende ochtend al in huis . En zeer vriendelijk en behulpzaam over de telefoon. Echt top!

Bestelling online

Snel, adequaat en vriendelijk.

Uitstekende service

Zeer goed.

Zeer goede service

Bestellen op de site was erg eenvoudig, de bestelling verliep vlot en ik kreeg het pakje binnen enkele dagen thuis bezorgd met nog een persoonlijk geschreven briefje daarbij hoe de jas het beste gewassen dient te worden en zij bedankte mij voor het bestellen bij hun webshop. Zeer attent met een persoonlijk tintje. Ik ben tevreden

Rijksstraatweg 139

9254DD Hurdegaryp