goede ervaring

ik word altijd netjes en met zorg behandeld

Persoonlijk en vakkundig

Persoonlijke aandacht voor de patiënt. Nauwgezette gebits controle . Vakkundige behandeling.

Super professioneel veel vakkennis

Ik ben zeer positief over deze mondhygiëniste praktijk en met name Mevr. Engelaar! Zij is vakkundig professioneel vriendelijk en heeft echt heel veel verstand van haar vak! Dankzij haar heb ik weer een goed gebit en is Mijn tandvlees weer gezond! Ik kan haar aan iedereen aanraden! En check zelfs elk advies wat mijn tandarts geeft eerst bij haar een vakvrouw pur sang

Goede expertise, service en meedenkend.

Goede service & expertise, zeer gemoedelijke sfeer, toegankelijk en Nèzica adviseert deskundig.

Aandacht en goede adviezen voor onderhoud van mijn gebit

Behandelingen verlopen zeer naar wens! Vriendelijk, attent en ook duidelijke uitleg wat betreft poetsen en juiste gebruik van de gebits-ragertjes.

rustig , bekwaam en de tijd nemend

Behandelingen worden goed uitgevoerd . Behandelaar legt alles rustig uit wat ze doen tijdens de behandeling zonder dat er stres aan beide kanten ontstaat . Beter iets meer de tijd nemen dan gehaast te werk gaan. Kortom: een behandeling is niet iets om te juichen maar door de ontvangst , uitleg en aanpak maakt dat je niet ongerust in de stoel zit.

Nooit meer een ander!

Los van dat ze je ontzettend goed helpen mbt mondverzorging, heeft mevrouw Engelaer mij van mijn angsten (trauma) afgeholpen. Ze neemt ontzettend de tijd voor je, legt alles netjes uit. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

Prima werk, vriendelijk en snel

Prima werk, vriendelijk en snel

Nieuwe methode

Deze praktijk gebruikt de nieuwste methode , ben er erg tevreden over. Mn tanden zijn er ook blij mee .

Zeer goede ervaring.

Ik ben bijna iets van 18 jaar bij mondhygiënist Engelaer. Met een vaste behandelaar. Dat vind ik heel fijn. Ik ben zeer tevreden. Heel goede ervaringen. Behalve mond verzorgen voel ik me ook gezien door altijd met een korte gesprekje te beginnen over hoe het gaat. En dat waardeer ik zeer!

Altijd kwaliteit

Het is geen feestje om er naar toe te gaan en toch ga ik met plezier.

Altijd top

Zeer professioneel. Altijd top behandeling

Fijne praktijk

Geen pijnlijke behandelingen zoals bij een eerdere mondhygiëniste. Mw. Engelaer is zeer kundig en denkt mee. Geeft goede adviezen. Kortom. Ik ben blij met deze mondhygiënistepraktijk.

Super prettige behandeling

Voor het eerst in mijn leven bij de Mondhygiënist geweest. Fijne ontvangst, goede uitleg tijdens de behandeling. En heel prettig achteraf een schoon gebit te hebben. Had ik eerder moeten doen. En een heel fijne en vriendelijke behandelaar.

Tevreden

Ik werd behandeld door Rianne. Ze heeft een goede professionele houding, legt goed uit wat ze doet, in welke volgorde enz. Ze werkt netjes en secuur. Rianne was ook heel lief voor mijn peuter, toen ik geen oppas had en hem mee moest nemen naar de praktijk. Bij administratieve vragen of opmerkingen geeft Nezica goed uitleg en staat paraat om onduidelijkheden te verhelderen. Door een fout van mijn kant was er miscommunicatie ontstaan, maar Nezica heeft ervoor gezorgd dat het netjes werd opgelost.

Deskundig en servicegericht

Heel erg tevreden, ga met groot plezier naar elke be handing. Ik vind je een topper met een toppraktijk Nezica!

zorgvuldig

Ik zie niet op tegen de behandeling ondanks mijn kleine mondopening. Charlotte houdt ook goed rekening met de momenten dat ik even moet slikken.

Zeer gemotiveerd en deskundig

Ze geeft goede adviezen en heeft een goede samenwerking met TANDARTS POGGIO in WOUDENBERG Ze komt , plezierig over en legt uit wat ze gaat doen .

Zeer prettige omgeving

Ik kom al vele jaren bij Nezicka over de vloer. Altijd een super goede en hygiënische behandeling. Mijn gebit voelt na de behandeling altijd heerlijk aan.

zeer tevreden, fijne behandeling zeer aardige mevrouw

Ik ben heel blij met de mondhygianiste

Jullie zijn vriendelek

Het is goed zo houden

Altijd Top!

Super blij met Charlotte waar ik al jaren met volle tevredenheid kom. Altijd goed parkeren ivm eigen parkeerplaatsen, helemaal fijn. 2x per jaar het 'uitje voor mijn mond' Persoonlijk raad ik het iedereen aan, de mond is waar jouw gezondheid start!

Deskundig en vriendelijk.

Al jaren ben ik klant en wordt op een prettige en deskundige wijze geholpen.