prettige behandeling
Prima behandeling met goede adviezen, ik ben vol lof. Ga zo door!
Ik ben heel tevreden met de behandeling zowel als met de behandelaarster!
Rianne heeft aandacht voor mij persoonlijk, behandelt zorgvuldig, zegt wat ze doet, geeft gegevens door aan mijn tandarts, Rianne is lief en voorkomend en correct.
Gebruikt de nieuwste methodes, doeltreffend en pijn minimaliserend.
Kom er nu al vanaf 2010 met grote regelmaat (4x per jaar) en de uitleg en behandeling kan ik iedereen aanbevelen, ook voor mensen die problemen hebben om naar een mondhygiënistenpraktijk te gaan. Ze zijn gewoon top
niets toe te voegen, dat zal duidelijk zijn!
ik moest voor het eerst naar de tweede verdieping, daar was het even zoeken. maar ik hoefde niet aan te bellen. er stond al iemand waar de deur voor open ging. anders was C waarschijnlijk wel naar de deur gekomen.
Charlotte is een geweldige professional! NB:Door de financiële misser vorige behandeling niet overal een tien. De misser is rechtgezet echter heb ik er een vreemde smaak aan overgehouden omdat er dubbel is gedeclareerd en ik nu nog bezig ben met mijn verzekeraar om alles uit te zoeken...Verder ga zo door!~!!
Altijd tevreden! Charlotte is een topper!
Prettige behandeling met een duidelijke en uitgebreide toelichting die deze keer zelfs wat korter duurde dan vorige behandelingen.
Geweldig kundig is mevr. Engelaer. Geen behoefte om naar iemand anders te gaan
Ik vind het heel plezierig bij Charlotte. aardig, gezellig, vakbekwaam.
Persoonlijk en professioneel. Behandeling volgens de meest recente behandelmethoden Gebruik makend van de nieuwste appatatuur Gastvrije ontvangst Bruikbare suggesties voor betere mondverzorging
Perfect, uitstekend, heel goed!
ik vind Charlotte een prima mondhygieniste, het vele verhuizen deerde mij niet