Kundig en plezierig

Een moderne, goed verzorgde praktijk waar je deskundig en plezierig wordt geholpen.

Geduldig en duidelijk

Zeer kundige mondhygiënisten. Leggen alles goed uit en laten alles goed zien. Het gebit van onze kinderen is nu een stuk schoner.

Professioneel

Goede ontvangst. Goede uitleg

Super goed

Goede kundige zorg

Veilig en professioneel

Ik heb in het verleden veel verschillende mondhygienisten gehad en zeer nare ervaringen. Sinds ik bij praktijk Engelaer ben voel ik mij veilig. De praktijk is schoon en de behandeling is prettig en secuur.

Goede adviezen. Vriendelijke behandelingen

Al zins 2011 3x per jaar kom ik er en kan alleen maar zeggen dat ze alle tijd heeft voor haar patiënten en al zorg geeft. zelfs voor mensen met angst voor een mondhyginiste kan ik haar aanbevelen ze is gewoon TOP

Mijn ervaring bij deze praktijk is top. Ze gebruiken goede methoden om tanden en kiezen schoon te maken. Die geen beschadigingen geven aan het gebit . Mijn tanden zien er ook mooi uit en de aanslag is nihil op langer termijn. Ben zeer tevrwden .

Erg professioneel

Fijne uitleg bij een behandeling. Professioneel in de uitvoering en goede tips na afloop.

professionele & kundige mondhygiënisten

Professionele praktijk, schoon en prettige behandeling met ruime uitleg.

vriendelijk

Verteld goed wat er gedaan word, vriendelijk in omgang.

Uitmuntend

Zeer tevreden ,goede behandelingj

Was weer als gewoonlijk goed en vertrouwenwekkend

Kom al vele jaren naar praktijk Engelaer, zeer tevreden over behandeling en klantvriendelijkheid.

maken waar wat er verteld wordt in de website.

mijn behandeling was uitstekend geen pijn ervaren.nazorg zoals hoe je verder je gebit moet verzorgen was prima.

Denkt mee en helpt je gebit gezond te houden

Zelfs mijn tandarts staat versteld van het resultaat dat ik samen met deze mondhygieniste heb kunnen bereiken. Daarnaast zijn de behandelingen ook pijnloos. Dat ik heb in het verleden ook wel eens anders meegemaakt.

uitstekende praktijk

Al jaren vindt ik dat mijn gebit bijzonder goed behandeld wordt

oprecht, professioneel en passie voor het werk

Ik ben sinds 2006 klant bij Mondhygiënistenpraktijk Engelaer. Ik word altijd super fijn geholpen, Nèzica heeft passie voor haat werk. Ze is oprecht en ik blijf altijd klant bij haar , al zou ik misschien in de toekomst verhuizen naar een andere stad. Ik zal altijd graag willen reizen om bij haar klant te blijven. Ze levert kwalitatief werk. Ik ben haar eeuwig dankbaar.

Secuur!

Erg tevreden over de behandeling en informatie over het gebit!!!

ik ben heel bekwaam behandeld.

Een goede ervaring

Altijd een prettige behandeling

zorgvuldig, vakkundig, correct, betrouwbaar en sympathiek.

Vriendelijk en vakkundig

Ben al jaren klant en heel tevreden. Goede adviezen, aandacht voor de mens en door de goede behandelingen hoeft ik minder vaak te worden geholpen.

Uitstekende ervaring

Als zeer fijn en prettig ervaren ,ook de adviezen,en ontspannen sfeer

Fijne behandeling met een goed resultaat.

Zie boven.

vaktechnisch top, sociaal idem