Ik vind het gewoon goed zoals ik ben behandeld
Vrijwel pijnloze en meedenkende behandelaar die duidelijk het belang van de klant voorop stelt.
zeer tevreden ook toen ik zelf een afspraak vergeten was, in aanmerking kwam voor de coulance regeling en er gewoon een nieuwe afspraak ingepland kon worden
Ben al jaren onder behandeling van Mevr. N. Engelaer,zeer tevreden!!
Ik ben sinds ongeveer 2006 cliënt bij mondhygiëniste praktijk Engelaer. Ik ben vanaf het begin super tevreden over de manier waarop ik geholpen word. Ze zijn toegewijd en professioneel. Ik ben fan van de mondhygiëniste Nezica. Ze heeft passie voor haar werk, ze straalt enthousiasme, is altijd geduldig en voelt aan hoe ze iets het beste kan overbrengen zodat de cliënt het begrijpt. Ze houdt van haar werk en weet ook recente dingen over wetenschappelijke ontdekkingen/onderzoeken over het tandgebied. Ik ben super tevreden. Al zou ik in de nabije toekomst misschien verhuizen naar een woonplaats wat ver zou zijn, dan nog zou ik cliënt bij hen willen blijven.
ik heb de 2 x dat ik in uw praktijk kwam als zeer positief ervaren ik had geen angst zoals gewoonlijk wel voor kwam ben blij dat ik ben over gegaan.
Plezierige ontspannen sfeer. Grote mate van deskundigheid.
Prettig bezoek
Vakkundig, vriendelijk, luisterend oor (voor zover mogelijk met open mond), kortom super!😎
Goed behandeld, mooie praktijk. Prima locatie en aardige behandelaar.
controle van de hele mond, goede advisering verzorging en gerichte aanwijzingen voor tandheelkundige aanpak. uitstekende advisering
Dat alles correct is gegaan
Prims
Al.om prettig en goed.
Al jaren client bij mw Engelaer, haar praktijk bevindt zich nu op een andere locatie. Dit was even lastig(er) te vinden. Verder zeer tevreden over de behandeling/bejegening. Wachtkamer leuk ingericht; de stoel/bank zit(ten) echter niet comfortabel. Hoge stoel (extra) zou fijn zijn.