met behulp van oleahof hebbe wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder

Hele fijne mensen, liefdevol en vol empathie.

Professioneel, empathisch en vriendelijk.

Ook toen het even lastig was nadat we waren aangereden hadden we het gevoel niet opgehaald te worden. Er werd meegeleefd en tijdens de dienst heeft Christine het heel mooi en professioneel aangekaart gepraat. We kijken terug op een mooie en goede uitvaart van mijn moeder.

Keurig verzorgde uitvaart van onze moeder

Alles betreffende de uitvaart van onze moeder is keurig en heel vriendelijk geregeld. Een punt van aanbeveling: de dag/tijdstip dat oorspronkelijk onze voorkeur had, kon niet gehonoreerd worden in verband met een beperkte bezetting i.v.m. weekend diensten van medewerkers. Dit heeft ons nogal verrast en verbaasd en ik zou adviseren hier anders mee om te gaan bij een dergelijk belangrijke gebeurtenis, weinig dingen hebben meer impact dan een overlijden van een dierbare.

Hartverwarmend in intens verdrietig periode

Kan niet anders zeggen dat wij met veel compassie zijn bijgestaan door de uitvaartleider Nicolai Grooff... Meedenkend en empatisch... Dankbaar voor alle begeleiding en goede zorgen.

Het was een waardig afscheid.

Prima geholpen door ervaren medewerkers. Veel nuttige tips.

Mooie intieme plechtige uitvaart.

Goede begeleiding van de uitvaartbegeleider, hield goed rekening met onze wensen. Zodat het een hele mooie intieme plechtigheid is geweest.

Liefdevol Respectvol Gemoedelijk Kortom , alles hoe wij het wilden en ons hadden voorgesteld.

Vakkundige, echt betrokken medewerkers bij Oleahof.

Wij hebben ons goéd en betrokken begeleidt gevoeld door uw medewerkers. Waarvoor onze dank !

Niets dan lof voor de warmte en toewijding die wij als familie ervaren hebben.

De warmte, toewijding en respectvolle manier waarop de medewerkers, en metname de uitvaartverzorger, met ons als familie en onze overleden vader, zijn omgegaan, is roemenswaardig. Dit en de ontzorging van de administratieve zaken hebben er mede toe bijgedragen dat de uitvaart gedenkwaardig kon verlopen. Nogmaals heel veel dank.

Uitstekende begeleiding en uitleg van alles

Een fijn en rustig gevoel van de mensen die ons door dit proces begeleide alleen maar lof namens ons bedankt voor alles

Zeer goede zorg en begeleiding

De gehele begeleiding was betrokken en zorgzaam. Ruim voldoende tijd gegeven.

Helder, betrokken, liefdevol, professioneel

Jullie waren er in het hele afscheidsproces, we hadden ons geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen dan Suset van Lieshout. Vol empathie en medeleven heeft zij met ons de stappen in het proces gezet; meegedacht, keuzes aan ons voorgelegd en geholpen om de uitvaart tot een prachtig geheel te maken. De kist, de kaarten, de auto, ze waren mooi en op tijd. Ook alle lof voor de chauffeur, wiens naam ik helaas niet weet. Vriendelijke groet, Sibylle van der Lem

Ontzettend goed geholpen door Christine

Hele fijne mensen die ontzettend respectvol met ons om zijn gegaan. Van de mensen die mijn tante thuis ophaalde tot Christine met wie we de uitvaart hebben geregeld

Meelevend

Al onze wensen zijn vervuld zoals wij het wouden alles kon niks was te gek.

Vriendelijke en goede begeleiding

Snelle reactie, vriendelijke en kundige medewerkers, keurige afhandeling.

Keurig verzorgd en ze hebben de tijd om alles te bespreken. . Ze luisteren goed naar je wensen en zijn behulpzaam. Erglieve mensen. Dank namens mij en de andere nabestaande

De begeleiding van Suset was erg prettig

Het heeft ons erg goed gedaan om door Suset begeleid te worden in een zeer emotionele en hectische week. Suset en collega’s hebben ons erg goed ondersteund.

Fijne mensen met veel begrip.

Onze ervaring is goed, Aan alles wordt gedacht denken mee. Christine nam rustig de tijd voor ons wat onze wensen en die van onze moeder was (waren). Er was een goede en duidelijke communicatie. Alles ging in overleg. Wij zijn zeer tevreden, alles is naar tevredenheid verlopen.

Meedenkend, snelle reactie, empathie, nemen de tijd,, alles kan

In tijden van verdriet, dat je alle hulp hard nodig hebt, zijn de medewerkers van Oleahof er voor je.

Oleahof levert uitvaartzorg naar de wensen van de overledene en de nabestaanden.

We hebben met enorm betrokken medewerkers te maken gehad, die ons door alle stadia van de uitvaart begeleid hebben. Onze wensen hebben daarbij steeds centraal gestaan. Het maken van de kaart, het opbaren van Bart in Julianadorp, het bespreken van de wensen rondom de uitvaart in het crematorium van Schagen, de voorbereiding op de uitvaart met de kinderen en kleinkinderen, de condoleance mogelijkheden, het is allemaal in een fijne, warme sfeer besproken en uitgevoerd. Ik kan de medewerkers alleen maar bedanken vanuit mijn hart.

Waardig afscheid

Waardig afscheid

Bedankt voor alles

Wij zijn heel erg tevreden hoe alles geregeld is. Het contract met Nicolay was erg goed en onze vragen werden snel beantwoord. We konden goed onze wensen kwijt en onze inbreng werd gewaardeerd. Al met al was het een "mooie" uitvaard en hebben we waardig afscheid kunnen nemen Groetjes Nelleke mike en Carolien barten

Een hele goede begeleiding vooral van uitvaartleider Elize een geweldig mooi mend

Het is van het begin tot het einde heel goed en verzorgd

Een warme en persoonlijke begeleiding

In deze moeilijke tijd was Christine onze rots in de branding. Aan alles wordt gedacht en ze heeft ons zeer professioneel begeleid waardoor wij een mooi en liefdevol afscheid hebben kunnen regelen voor onze moeder. Nogmaals dank hiervoor namens de hele familie

Prima geregeld, en elke ruimte ziet er prachtig uit!

Zeer tevreden over Alize Okel-Kooy, ze heeft ons heel goed begeleid, en de dienst verliep perfect!

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.