Als een warm bad

Zoals de titel al zegt zorgde dit gevoel ervoor dat er een troost gegeven werd tijdens de gehele uitvaart begeleiding. Vanaf het eerste tot het laatste moment super begeleid. Niets anders dan lof voor de medewerkers van oleahof.

Medelevend en proffesioneel

Meedenkend, begeleidend en staan open voor nieuwe ideeen. Houden rekening met famile gebruiken/gewoontes

Meelevend én professioneel

Vanaf het eerste telefoongesprek zeer professioneel. In het geval van een overlijden moet er veel meer geregeld worden dan ik had verwacht. Oleahof heeft ons hier uitstekend in begeleid. Er is uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken. Ook de uitvaart verliep vlekkeloos en zoals afgesproken. Ook was het mogelijk om op het laatste moment nog een aantal kleine aanpassingen te doen.

geweldig

Fijne gesprek partner

Persoonlijke aandacht en medeleven

Na het overlijden van onze moeder, hebben we proffesionele en liefdevolle ondersteuning mogen ontvangen van met name Alize Okel die ons met raad en daad terzijde stond bij het organiseren van het definitieve afscheid. Ook zaken die op het laatste moment nog wijzigingen moesten ondergaan, werden snel en vakkundig afgehandeld. Nogmaals dank daarvoor! Fam. Tuithof

Perfect geregeld

Alize is een zeer betrokken medewerkster, we voelden ons heel goed bij haar. Ze legt alles uitgebreid uit en treedt zeer respectvol op en neemt ook de tijd voor alles.

Zeg wat je doet, doe wat je zegt

Service, empathisch vermogen en waardigheid zijn ruimschoots aanwezig geweest

Heel goed

Persoonlijk ,betrokken en zorgvuldig

warm, waardig, oprecht en zeer professioneel

Na een zeer vervelende start door allerlei beperkingen, opgelegd door de Dela uitvaartverzorging waar mijn ouders al 44 jaar premie aan betaalden, uiteindelijk gelukkig besloten de verzorging van de dienst niet door de Dela te laten uitvoeren maar door De Oleahof. Samen met uitvaartleider Nicolay, die ons op een zeer waardige, warme, oprechte wijze heeft begeleid, is er een prachtige dienst verzorgd voor onze dierbare vrouw, moeder en oma. Mooie locatie, mooie mensen, uitstekende communicatie.

Geweldig van begin tot eind!

Ik kan niet anders zeggen dat alles prima geregeld is. Vanaf het eerst telefoontje tot en met de koffiekamer!

Zoals een uitvaart voortbrengen zijn.

Meedenkend, doortastend, goede communicatie, mooie locatie, fijne mensen,

Troostvol

Warm, profsioneel, vriendelijk en hulpvaardig. Als nabestaande krijg je het gevoel dat alles wordt gedaan en je hoeft je niet te haasten. Van mensen buiten Den Helder kregen het Oleahof alleen maar complimenten, over de rust die wordt uitgestraalt en geen vraag was teveel. Dank u allemaal

Alles was goed geregeld en met Christine goed en duidelijk contact.

Alles is prima verlopen in Oleahof. Geen op en aanmerkingen. Door iedereen vriendelijk geholpen. Christine was erg aardig.

Professioneel, behulpzaam en vriendelijk!

Een geweldig team van professionals. Er behulpzaam en meedenkend. Zeer tevreden over de manier waarop Oleahof ons heeft benaderd en behandeld. Namens de hele familie ontzettend bedankt en bovenal extra complimenten voor Christine Jellema. Die de ceremonie heeft geregeld van A tot Z.

Erg begaan met de situatie. Niks is teveel. Erg zorgvuldig.

Nicolay was onze uitvaartleider. Erg fijn persoon. Onze complimenten over hoe hij alles gedaan, gecommuniceerd en geregeld heeft.

De meest liefdevolle begeleiding

Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen bij Oleahof voelde we de rust om het afscheid van onze zoon en broertje Jordi samen met het team te regelen. Jullie liefdevolle, betrokken, en persoonlijke begeleiding heeft en gaat ons nog helpen met het verwerken van ons grote verlies. We zijn jullie voor altijd dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan

fijne begeleiding door Nicolay Grooff (en overige medewerkers)

Fijne begeleiding door Nicolay Grooff (en overige medewerkers). Een hele steun voor de familie geweest.

Fijne mensen die ons goed hebben geholpen om een mooie dienst ervan te maken.

Van binnen komst tot aan de dienst Nicolay heeft ons heel goed geholpen. Hij dacht heel goed mee en begeleide ons tijdens het gehele proces. Fijne man zeer professioneel. Dank namens onze gehele familie.

Uitvaart goed. Voorgesprek erg duur

De uitvaart zelf was prima geregeld. Wat mij alleen verbaasde was dat ik voor een gesprek van 20 minuten een weekendtoeslag van 150 euro moest betalen. Dit vind ik eerlijk gezegd niet zo netjes en een hoop geld.

Mijn ervaring is heel goed geweest.

We hebben goed contact met de geduldige uitvaartverzorgers gehad en dat maakt het wel makkelijk om de uitvaart te bespreken en te organiseren. We zijn heel tevreden hoe het is verlopen.

Grandioos.

Top geregeld. Een dikke kus voor Suset.

Respectvolle en fijne benadering

Na het overlijden van onze vader hebben wij meteen contact gezocht met het oleahof. Aangegeven wie we als uitvaartbegeleider wilden indien dit mogelijk was. Dit werd gerespecteerd en gehonoreerd. Wij hebben de week met de uitvaartbegeleider als zeer prettig ervaren. Er werd geluisterd en overal antwoord op gegeven. Als je met verdriet zit is het soms niet makkelijk om een uitvaart te regelen, maar ook daar is meer dan goede hulp bij gegeven.

Goeie service

Goeie service en regelen alles voor je zoals jij dat wilt, lief en zorgzaam en een luisterend oor

Goed begeleid

Geen zorgen, worden je uit de handen genomen, wel jammer dat je verschillende mensen krijgt, Christine is een topper ( haar mannelijke collega ook)

Bedankt voor alles

Alles is goed geregeld ik ben Tevreden de deur uitgegaan

Ijsselmeerstraat 63 a

1784MB Den helder

Over Oleahof Uitvaartzorg

Oleahof Uitvaartzorg werkzaam in de gehele kop van Noord Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Hierdoor zijn wij toonaangevend voor de regio. Om een juist beeld te krijgen van onze dienstverlening zijn de recensies uitsluitend afkomstig van familieleden/nabestaanden waarvoor Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.